Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vypadá to, že by to mohlo mít super atmosféru :)
  • Wow! Prostě wow! To je něco na co čekám tolik let! Jdu jim hned nasypat nějaké peníze *14*
  • tak nevypada to zle, ale proc Unity, ten engine je katastrofa. kazda hra co jsem na nem hral byla mizerne optimalizovana, protoze ten engine proste stoji za starou backoru. Je videt ze to je proste engine pro chude vyvojare a pro toho kdo chce hodne usetrit.
    • GlaDOS
      To je dost omezené tvrzení. Unity určitě není dokonalý. Často je vývojářům vytýkáno, že raději přidávají nové funkce a oprava bugů má nízkou prioritu. A od herních vývojářů často slýchávám, jak jim Unity v některých ohledech hází klacky pod nohy. Když ale hra na Unity běží mizerně, většinou za to mohou herní vývojáři a ne engine. Buď mají malé zkušenosti s optimalizací, nebo je teprve budou dělat až ke konci vývoje. A často také sami hráči přeceňují výkon svého pc. Pokud je podle tebe Unity engine pro chudé vývojáře, jaký engine je pro ty "bohaté"? CryEngine? Unreal? Hrál jsem mizerně optimalizované hry postavené na těchto enginech a hrál jsem skvěle optimalizované hry na Unity. Mysli trochu, než začneš psát takové bludy.
      • Tak to nevim jaky hry jsi na Unity hral a byly skvele optimalizovane, ja zadnou. Vetsina bohatych firem co dela hry si delaji enginy vlastni, takrikajic site na miru. Vzhledem jak vetsina her na Unity vypada hnusne je precenovani hardwaru na miste.
    • Paulcz
      Jo podobný 3D survival hry běží na Unity dost žalostně na to jak vypadají - Rust, Forest atd.
  • No jako toto vypadá opravdu luxusně! Ale - zatím pouze sliby, počkejme si *3*
  • jak se tato hra lisi od hry Empyrion? vypada to ze ma nejake - narozdil od Empyrionu.... :D krom grafiky (jelikoz empyrion je zatim beta)
    • Tak Empyrion byl teda dost hroznej. Když jsem to hrál - je to asi půl roku zpátky - bylo to prakticky nehratelné a já vůbec nechápal, jak to někdo může hodnotit pozitivně. Doufám, že se někam posunuli.

Toto je úplně jiná hra. Si o tom něco přečti.
    • Empyrion má dost arkádovou fyziku
    • "a nakonec mě ohromila,"

borecek asi nehral tunu podobnych her...ktere se ted vyrabi jako na bezicim pasu....

viz elite dangerous , Space Engineers , jiz zminovany Empyrion a urcite jsem min an jednu zapomel a je jich urcite mnohem vic...

a po zkusenosti s temito hry predpokladam ze by nikdo nemel byt ohromen z teto velice podobne hry
      • kovar.jakub
        Tahle má navíc příběh, fyziku, autoři nad tím vším přemýšlí, není to jen stavebnice jako Space Engineers...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit