Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Horizon Zero Dawn skvěle vypadá a stejně se i hraje
21.6.2016 | Adam Homola
65 příspěvků
-
Právě mám rozehrané Uncharted 4 a je neuvěřitelné, co ze z PS4 dá vymáčknout, takže nevidím důvod, proč by Horizon nemohl ve finále vypadat jako v ukázkách a možná i lépe.
-
Je to Femto...
-
Tak tak, Sony ráda pohádkaří.
-
To abych psal seznam celé odpoledne, jednodušší bude vyjmenovat ty dvě tři méně dospělé hry *4*
-
Jaké jsou ty dospělejší hry ? Fakt mě to zajímá.
-
Proto je lepší nevěřit reklamním prezentacím a počkat jak bude vypadat výsledný produkt, jinak je to jako doufat že Cheesburger od McD bude vypadat stejně jako na fotce *4*
-
Nechce se mi věřit že to takhle úžasně šviha na PS4 systému
-
Jejdáska taky ukradl, tahle neuvěřitelně hloupý a trapný Jejdasek fakt nebyl, nikdo neni
-
Lovci robosaurů? To by se 13ti letym konzolistům mohlo líbit, já raději dospělejší hry
-
jj mě natolik že si kvůli tomu koupím PS4...
-
Ano, exkluzivity jsou mnohým jedno, jelikož ta většina si koupí za rok jedno Call of Duty a to jim stačí. Stejně je to u PC, kde třeba hrají jenom LoL nebo Csko. Ta většina se o ty exluzivity ani nestará, můžeš to pochopit svým mini mozkem?
-
V hlavě nasr*né tady má akorát ten, kdo nedokáže pochopit jednoduchou věc. Prodeje CoD nemají vliv na to, proč se někdo rozhoduje mezi hraním na Xboxu, PC nebo PS. A teď famfára.... ten někdo si očividně ty. *15*
I kdyby CoD prodal miliardu kopií a GoW jen půl milionu, tak to nemá vliv na to, že se člověk rozhoduje na základě her, který jsou exkluzivní, protože ty mulitplatformní jsou na všech platformách. Skutečně, je mi záhadou, jak někdo může být tak vypatlaný, tohle nechápat a jen dokola pořád papouškovat nesmysly proložené smajlíkama a urážkama, který sedí akorát na něho samotnýho. To může být fakt jen někdo, kdo je zoufalý, nemá argumenty, je mimo a nezbývá mu tak než trollovat a mlátit prázdnou slámu. Někdo jako ty. *15*
Z konzolí jdou větší peníze než z her, to je fakt, který jen dokazuje jak si mimo, nechápeš jednoduchou pointu. Prodeje multiplatformních her jsou irelevantní. Jediné, na čem záleží, jsou výkon, cena, služby a exkluzivity konzole. Ty vlastně tvrdíš, že Sony je ukradený, jestli si koupim jejich konzoli, stačí když si koupim CoD na XBOX. Dmnt, že sem většího neviděl. Tohle může být fakt jen Femťáček nebo Joudásek. *6* -
máš v hlavě nasrané jako každý PCretard.
http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=Call+of+duty
http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=god+of+war
Jo, exluzivity táhnou prodeje. *15* -
To není citace, ale fakt. Líbí se mi, jak si nasadil smajlíky, abys to jakože vyvrátil a ukázal, jak si hrozně nad věcí. Analytici se shodují, že mezi exkluzivitama a prodejem konzolí je souvislost, nicméně vygumovaný lolek z diskuze na games.cz to popírá svýma smajlíkama s trapným pokusem o shození wikipedie. Škoda, že si neuvědomuješ, jak primitivně působíš. Možná až dospěješ, pokud vůbec.
-
dobře nezvládáš *15*
-
To je jedno, hlavně když je to exkluzivní.
-
Koukám, že true jejdasek / Femto už tu zase ouřaduje pod alteregem...
-
Vypada a hraje se to uzasne nez si uvedomite, o cem ze to hra vůbec je. Lidi loví ..."robosaury"... Některé hry se snaží být tak strašně originální, až to bolí.
-
citace z wiki. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
takový zoufálek. Nehráješ náhodou na PC? *15* *15* *15* *15* *15* -
výborně Sherlocku. Pokračuj ve své práci, třeba někdy chytneš i rýmu...