Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní preview verze The Bureau: XCOM Declassified
5.8.2013 | Vilém Koubek
30 příspěvků
-
ja si pockam radsej na recenziu najprv lebo sa mi to dajako nezda saints row 4 som zatratil vypada to uz na prilis velku sialenost.kurnik tolko titulov a vypadaju kadejako.ten payday2 mam predobjednany tomu hadam verim *1*
-
-
Tak SR4 je s kazdym dilem silenejsi, to se dalo cekat :D
-
-
To ovládání vypadá tedy hovadsky. Je možné někam zamířit a zmáčknou čudlík pro přesun? Podobné konzole mega vyvolávací menu které zpomalí čas, jsou na nic. Zdržuje to.
Rainbox six to mělo OK, Swat 4 to měl OK. atd... Prostě jsem dal příkaz a hotovo. -
Už jsem četl hodně preview a ještě nikdy se nestalo, že by chyby vypichované v preview byly v hlavní hře odstraněny.
Kor když dnes na Hrej povídali, že začínají stahovat review verzi a embargo padne 20. srpna. To už tvůrci nestačí opravit ani prd. -
-
Já i tak počkám na recenze a ohlasy hráčů, tenhle titul by se mi opravdu líbil, tak si to nenechám znechutit všemi těmi škarohlídy, kteří tady v diskuzi jsou a už to mají evidentně dohrané. *7*
-
-
Zajímavé, co všechno dokáží anonymové vyčíst z pár vět.
-
-
Holt nemám tu úchylku registrovat se na každé stránce, kterou navštěvuji třikrát týdně. Co se ti na tom nezdá? *6*
-
-
Ano, protoze kdyz nekdo v predstihu predstavi ho*no, ty si pockas, az ti nekdo jiny popise, jak vypada a jak voni. Opravdu logika...
-
-
Zoufalé je hlavně, že i v alfa verzi se na to kašle. To nechápu pak smysl fór. Pak se hra dostane ven a hráči na stejném fóru na něco nadávají a navíc zjistíš, že na to nadávali již v alfa verzi kde se to mohlo lépe měnit.
-
-
zdárný příklad budiž Carrier Command
-
-