Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Panove, kdyz paříte, pohltí vás hra úplně nebo vnímáte i okolní svět?
  • peknej vykon *8*
  • TheGGG
    Myslím že to bude pařba, jen aby to ale nebylo tak těžký jak xcom EU které se na normální obtížnost téměř nedá dohrát. *7*
  • zdárný příklad budiž Carrier Command
  • rancor1223
    Takže přesně jak jsem si myslel, mizerně napodobenej Mass Effect s otravným ovládáním příkazů. Čekal jsou kde co, ale že to bude horší, než ta druhá slátanina, to ne.
  • Dalsi slátanina která profituje na lehce ozivene značce XCOM. Uz od samého zacatku to pusobi divne a divne to i bude, zbytecna hra, zbytecna práce..
  • ja si pockam radsej na recenziu najprv lebo sa mi to dajako nezda saints row 4 som zatratil vypada to uz na prilis velku sialenost.kurnik tolko titulov a vypadaju kadejako.ten payday2 mam predobjednany tomu hadam verim *1*
  • Keyz
    Zoufalé je hlavně, že i v alfa verzi se na to kašle. To nechápu pak smysl fór. Pak se hra dostane ven a hráči na stejném fóru na něco nadávají a navíc zjistíš, že na to nadávali již v alfa verzi kde se to mohlo lépe měnit.
  • Keyz
    To ovládání vypadá tedy hovadsky. Je možné někam zamířit a zmáčknou čudlík pro přesun? Podobné konzole mega vyvolávací menu které zpomalí čas, jsou na nic. Zdržuje to.
    Rainbox six to mělo OK, Swat 4 to měl OK. atd... Prostě jsem dal příkaz a hotovo.
  • Cosi
    Už jsem četl hodně preview a ještě nikdy se nestalo, že by chyby vypichované v preview byly v hlavní hře odstraněny.

Kor když dnes na Hrej povídali, že začínají stahovat review verzi a embargo padne 20. srpna. To už tvůrci nestačí opravit ani prd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit