Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: SOMA není Amnesia v jiném prostředí
17.7.2015 | Vilém Koubek
50 příspěvků
-
slabota, nepaci sa mi to, citim v tom 6 bodovu hru. Nemusim moc scifi horory, nemam sa tam coho báť.. robota co ma nahana? trapas. Ale tam youtuberkom a detom to staci :D staci aby tam zavrzgali dvere a praskla ziarovka a uz su posrany a oznacia to za najlepsi horor vsetkych viac. Noobs .. ach tí dnesní zabavaci ..
Zlata penumbra a amnesia -
-
...aaa, ďalší z internetových superhrdinov...
-
-
Osobně souhlasím. Nejsem ten, který by vyhledával nebo by ho děsil sci-fi horror. Spíš naoak, sci-fi u mě vždy pocit strachu snižovalo. Ostatně, tvůrci po vydání Amnesie řekli, že další hra nebude vyloženě tak horrorová?
Ale neřikám, že to bude špatná hra, osobně si myslim, že bude mít dost zajímavej příběh, jen ne pro mě tak strašidelný. Věřim, že to bude pecka a zároveň něco jinýho, než penumbra a amnesia. Držim palce, ať to vyjde.
-
-
Týjo, ty jsi hotový jasnovidec! Nechceš udělat recenzi třeba i na The Division???
-
-
potom si na mna spomente ked to bude mat slabsie recenzie, ale tak vam staci ak to youtuber natoci ze a bude to naj horor na svete :)
Ja poznam aj lepsie horory, tento gameplay ma nezaujal. Ale tak neberte ma doslova mozno sa mýlim, no citim v tom trochu slabotu .. hravam barco uz od uplneho malička cize mam uz nos na hry.
Neberte ma zle.
A nie division ma nezaujima , to je pre masy .. ubisoft robi kazdu hru jak cez kopirak a este aj zhorsuju grafiku
-
-