Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: We Happy Few není kopírka BioShock, ale survival ve zdrogované společnosti
25.6.2016 | Adam Homola
33 příspěvků
-
A Clockwork Orange, úžasná kniha, ale i dost známej film, i když to nejspíš taky nebude žádná novinka, je dost profláklá.
-
LA la la laaa laaa... Xbox one exclusive... go fok yer self microsoft ,,l,. la LA la LLAAAA laaaa...
-
Protože je to reklama. Teda jako oficiální.
-
to si zahraju, ja sem totiz prave ted neskutečně ztchořenej
-
Stanislaw Lem - Futurologický kongres. Z toho co jsem zatim ze hry viděl mi její základní myšlenka nejvíc připomíná asi tohle. U nás to vyšlo v souboru Hvězdné deníky II. Případně je to i flim z roku 2013, ale jak věrnej zůstal předloze vážně netušim.
-
Jak moc hrozný?
-
Equilibrium.
-
Asi jo, ale bohužel až na ukvapený konec sériee to osobně za brak nepovažuji a tipuju že nebudu jediný
-
Rihez: On asi nemyslel Malaz, spíš toho Zaklínače. Holt co čekat od hipsty, než hating toho, co je moderní. *1*
-
Chtěl jsem si pokecat o tom League of Angels, ale nemůžu protože už nejdou komentáře. To je hrozný Games by se měli stydět *16*
-
Ale snad to nebude tak horký, takové Malazské knihy jsou mnohými počítany jak klenot fantasy a pokud vím, fantasy je žánr jako jiný. Jistě, můžu číst Orwella, Allan Poe, Vančuru atd, ale myslím že ti mi zatím s nedostatkem času stačí jako povinna literatura =)
-
V AdBlocku si můžeš zadat výjimky. Pokud tě sere reklama na psí žrádlo, dej games do výjimek.
-
mi řekni kdo dneska nepužíva adblock ...bez toho bych prohlížeč ani neotvíral
-
http://www.detsky.net/index.php?option=com_content&view=article&id=53:pohadka-o-ervene-karkulce&catid=36:pohadky&Itemid=57
-
Teď tu o Karkulce...
-
Kdybys neměl ten AdBlock, tak máš normální herní reklamu.
-
nevim kam jinam reagovat...to vam redakci nestačí ta raklama na žradlo pro zviřata co nema nic společnýho s hrama (na herním webu docela trapas)...ještě musite psat debilní reklamní články o f2p sračk*ch co nikoho nezajímají ? (reakce na league of angel2 kde ani neumožnili komenty...)
-
Trosku mi to pripomina hru Sir, you are being hunted, coz me moc nebavilo. No uvidime.
-
A co to prsatý MMORPG? My chcem diskutovat o kozách.
-
Tesim se. A hodne!