Přejít na výpis diskuzí
Dojmy zhraní: v betě Star Wars Battlefront vás čeká výborná zábava
5.10.2015 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Mě osobně nejvíce dostávají ty zvuky ve hře. A počkám, co recenze a hráči. A taky na nějakou Premium srandu za rozumnou cenu. Pak bych poprosil zdejší hráče, aby napsali své poznatky. Ale prosím, styl ala Jack fakt ne:)
-
Nemá to spíš bejt v sekci "PR články"? *1*
-
-
to myslis vsechny ty recenze dojmy novinky a tak. proste vsude kde se zminuje nekdo o nejake hre nejake firmy? ale tak jo taky bych chtel vedet co na te predvadecce od ea dostali :) abych si pak mohl finalni skore poupravit vzhledem k hodnote darku, nebo prislibene spokuprace :)
-
-
Myslíte zabugovava ala bugfýld? jo tak to jo no *3*
-
-
Pokud Ti nejde mp, podal bych reklamaci v obchodě Pirátská zátoka. To nebude bug.
-
-
proč by někdo na PB reklamoval fušerskou práci EA? co by tam s tim jako ti pirátí udělali, naprogramovali to celé odznova? *7*
-
Nechápu o čem meleš lol, co mají společného bugy s nefunkčním mp? *7*
-
-
-
proč musí v každé SW hře být Luke a Darth Vader? Ty nejlepší SW hry, jaké jsem hrál, byly tak dobré možná právě proto, protože se odtrhly od filmové trilogie (Jedi Knight - Kyle Katarn, KOTOR - Revan).
I am sick of Darth Vader and Luke Skywalker. -
-
Hele kotora jedničku zrovna hraju(po x-tý), je to super hra, totéž je Jedi Knight i Academy, ale nejradši mám stejně filmové postavy, už mám předobjednanou steelbook edici blurayů epizody I-VI, bohužel mi dorazí až den po mým svátku(ale zas takovej fanatik nejsem lightsaber fakt nemám *1* )
-
-
STeelbooky vypadají hezky! U 4-6 jsou to původní kinoverze nebo ty zmršeniny, co Lucas vytvořil dodatečně (S Christernsenem na konci atd.)?
-
-
to jsem se bohužel nikde nedočet, obávám se že to bude ta upravená verze, ale to mi zas tak neva, hlavně aby byl remasterovaný obraz, páč třeba takový total recal na blu ray vypadá strašně
-
-
-
-
zhraní