Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem rád, že mi pan Smutný již v nadpisu vysvětlil, že se budu skvěle bavit, protože se bavil i on...jakožto redaktor plátku o hrách, žijící z fundingu od výrobců...her......jako je EA (Early Acess).... mmmmm....tady to začíná nějak drhnout...
    Nestačilo místo toho prostě jenom připomenout, že zítra začíná open beta, než nás tu přesvdčovat o tom, jak už teď víte že nás to bude nakrásně bavit?
    • nightborne
      DOJMY z hraní, říká ti to něco ;) ?
  • Příspěvek jsem nečetl celý, ale toto je už open beta?
  • Na ps4 moc pekny,az na ty naskriptovany filmace ze singlu,ktery jsou mazli,jinak vse ok i v multaku.
    • To je neco jak u Zk3,tam jsou uvodni filmace taky des,kostickovany jak z zdob cd a divx.
  • Jack1947
    Myslíte zabugovava ala bugfýld? jo tak to jo no *3*
    • Prasaak
      Pokud Ti nejde mp, podal bych reklamaci v obchodě Pirátská zátoka. To nebude bug.
      • proč by někdo na PB reklamoval fušerskou práci EA? co by tam s tim jako ti pirátí udělali, naprogramovali to celé odznova? *7*
      • Jack1947
        Nechápu o čem meleš lol, co mají společného bugy s nefunkčním mp? *7*
  • DekkerDave
    Nemá to spíš bejt v sekci "PR články"? *1*
    • to myslis vsechny ty recenze dojmy novinky a tak. proste vsude kde se zminuje nekdo o nejake hre nejake firmy? ale tak jo taky bych chtel vedet co na te predvadecce od ea dostali :) abych si pak mohl finalni skore poupravit vzhledem k hodnote darku, nebo prislibene spokuprace :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit