Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hank90
    bude to v unity enginu *9*
    • kecas, fakt? tak to je super vysledek :)
  • Vybuchující vetřelec, to jako fakt? No, uvidíme...
    • Lawliet
      Why not když si vezmeme že to původně byla chemická zbraň.
  • Nevypadá to špatně, já do toho určitě půjdu.Pravda,že v MP všemi odsuzovaného AVP 2010 jsem nahrál něco okolo 300 hodin, takže tohle je jasná volba :).Ale základ musí být kvalitní SP, toho se trošku obávám, ale myslím, že to celkem zvládnou.
    • No musím říct, že mě se mulťák v AVP 2010 velmi líbil. Strany byly dle mého vybalancované dobře. Ale dost to pokazilo kontroverzní zabíjení "do zad". Chápu autory, že to považovali za vynikající prvek. Ale hráči toho zneužívali. Hodně lidí to hrálo stylem -běhat kolem nepřítele dokola a zběsile mačkat "E"-.
      A i po dlouhé odmlce, kdy jsem si myslel, že tito lidé se odfiltrují a zůstanou jen hráči zažraní a vychutnávající atmosféru, tak jsem byl zklamán. Pořád tento nešvar zneužívají.
      Jaký más názor ty?
      • No ze začátku mě to rozčilovalo, stejně jako mě rozčilovali predatoři co používali plasma kanón, ale počase jsem si na to už zvyknul.Za mariňáka jsem se tomu naučil celkem vyhýbat, no a za predatora jsem to sám občas použil, protože mi to k němu sedělo, přeci jen to byl lovec trofejí a přišlo mi to stylovější než někoho sundat kanonem :) ALe bylo pár lidí co neuměli hrát jinak než takhle a nebylo to pak uplně dobrý no. Ale celkově jsem byl fakt spokojenej a ten mód infekce jsem vyloženě miloval :D
  • Vypadá to super,hodně přehledné akce ,to mám rád. Původní AVP byla nudná blbost.Dvojka už byla mnohem lepší.A tohle vapadá nářezově.
    • no je videt ze jsi AVP1 nehral, to totiz tuhle hru strci do kapsy, ty videa me usvedcili v tom ze tohle je delany na knzole, je to proste videt. engine stoji za prd. na AVP1 nema zadna alien hra. ani tahle.
  • God-of-War
    Bude to zlatý:).
  • No, vzhledem k tomu, že na těch záběrech je světla jako na matějský tak se bojím, že se moc "fear" konat nebude. A to si pamatuju, že jsem jako malej odmítal hrát kampaň za mariňáka v původím AVPčku.
    • oktavius66
      Není problém si snížit JAS *3* ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit