Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • H.Shore lze dosti citit(proc taky ne,lidi tu hudbu maji spjatou) ale jinak velmi podarene! hudba v Lotro je vyrazna slozka a moc se mi celou dobu libila(hral jsem par let)musim rict ze i v SW:TOR je paradni hudba..neni to uplne bezne u takovych her bych rekl a tady si rozhodne dali zalezet,mozna se do Rohanu vydam
  • Jen doplním, že na tomhle datadisku se zjevně fakt makalo. Komu se nelíbil předchozí datadisk, ten by nyní konečně mohl být mile překvapen.

    Hudba je další ukázkou toho, že s tímhle datadiskem to vydavatel Turbine myslí opravdu vážně. Zatímco v minulém datadisku bylo jen pár nevýrazných skladeb, zde je hned několik skladeb, které mají opravdu svou kvalitu a lze je přirovnávat ke skladbám např. z TES série, Gothicu apod.

    Redakci děkuji za to video. Jen ten text k videu byl opravdu nešikovný - nad tím se zamyslete. Takhle se opravdu neprezentuje cokoli. *3*
    • predchozi datadisc byl Siege of Mirkwood?(jsem trochu mimo obraz momentalne:) ale tenhle me bavil
      • Posledním byl Rise of Isengard, který vyšel zhruba před rokem (přesněji už si nepamatuji). Mirkwood byl už předtím.
  • Škodaže se autor sám přizná, že hru vůbec nezná (na druhou stranu je to upřímné, ale na herním webu neznat hry???). Pochopil by že hudba je tam vždy špičková a originální.
    • ales.smutny
      Vy si opravdu, opravdu myslíte, že je v lidských silách hrát všechny hry?? Ještě k tomu MMORPG? Pokud mi zapůjčíte váš strojek času, milerád to napravím, ale do té doby...:)
      • Já si myslím, že není v lidských silách hrát všechny hry. Ale myslím si, že je v lidských silách napsat o řád lepší článek doprovázející to video. *9*
        Mimochodem, kolik lidí jste kontaktovali proto, aby vám třeba pomohli s psaním článku o hrách, které neznáte a nehrajete?
        • ales.smutny
          Pozoruhodná myšlenka... Myslíte si, že budu shánět někoho, kdo hrál LOTRO, aby mi sdělil...co? Pro krátkou novinku, jejímž základem je upozornornit právě na to video.

          Co vám v dané novince chybí? Prosil bych konkretizaci, ne jen vágní nicneříkající kritiku. A následně zamyšlení nad tím, co je smyslem této novinky. Upozornit na onen dokument. Kvůli tomu nebude nikdo stahovat a instalovat LOTRO ani čekat půl dne na někoho, aby mu řekl...stále nevím co. Protože upřímně, fakt, že jsem LOTRO nehrál a nebudu na obsahu článku ani obsahu videa nic nemění.
          • A k článku: Ne všichni umí anglicky a pokud byste chtěli, aby váš článek měl nějakou informativní hodnotu, nebál bych se přiložit základní informace, o kterých se v daném videu mluví. Bohatě by stačilo shrnutí. Jinak jsme se dozvěděli jen to, že autor článku hru nikdy nehrál - ale o tuto informaci sotva někdo stál, no ne?

            Je mi jasný, že jste to chtěli podat tím způlsobem, že i přestože danou hru nehrajete, video vás zaujalo a že stojí za to se na něj podívat. Ale jak reakce v diskuzi napoví, tuhle informaci jste prostě asi nepodali úplně šikovně.

            Jsou tedy v podstatě dvě možnosti: 1. Mohli jste prostě pouze krátce uvést video bez dalších informací. Něco ve smyslu: "přinášíme vám zajímavé video bla bla..."; 2. Nebo jste mohli čánek pojmout více informativně a přidat např. shrnutí, o čem se v článku mluví. Obě možnosti jsou v pořádku. Takže buď jste mohli říci méně a nebo více. *3*
            • Frantíku,
              příště to napíšu srozumitelněji. Omlouvám se. *3*
            • NEbo dalsi moznost Dejve ze jsi hloupy ty.
              A mimochodem zcela to odpovida na tvuj komentar.Na to aby napsal Ales clanek o hudbe k Lotro ji znat nemusi tzn. ze ji jak Lukas tak Karel psat nemusi tecka.
            • Franta:
              Bud neumis cist, nebo jsi z generace, ktera i kdyz vetu precte, tak ji neporozumi...anebo jsi jednoduse hloupy. Pan redaktor si pral konkretni pripominky, tak je dostal. Podle meho nazoru jsou maximalne k veci a rozhodne stoji za zamysleni.
            • Na to aby nekdo napsal clanek o hudbe k lotro ji znat nemusi.Se vzpamatuj
          • Pořád si stěžujete, že sami nic nestíháte a že nemůžete hrát všechny hry a já se vás ptám: Kolik hráčů jste sami kontaktovali s nabídkou spolupráce?

            A velmi apeluju na to, abyste před reakcí mysleli. Nepíšu, že kvůli jednomu příspěvku máte stahovat klienta, nebo shánět přispěvatele. To by nemělo smysl. Pokud jste si jistí, že už k LOTRO tu nebude jediný další článek, pak nemá smysl cokoli řešit. Ale pokud byste chtěli dále informovat o této hře, možná byste měli sami vyvinout aktivitu namísto neustálého: my nemůžeme hrát vše, my to sami nemůžeme bla bla...

            Jde tu o obecný přístup: Pokud nemáte dost spolupracovníků, ptám se vás, co jste udělali pro to, abyste spolupracovníky získali. Jednoduchá otázka, ke které není cokoli nutné dodávat. *3*
            • Takové výzvy jsou na nic - to vím z vlastní zkušenosti. Lepší je napřímo oslovovat.

              Neberte to ode mě nějak špatně. Myslím si, že redaktoři tohoto webu odvádí skvělou práci a tenhle web je špičkou mezi herními weby v ČR. Ale to mi nebrání se tu a tam vyslovit k něčemu kriticky, pokud cítím, že by se nějaká kritika měla objevit. Tak to pochopte a rozhodně si to neberte osobně. Já bych prostě ten článek napsal jinak a byl jsem konkrétní jak.
            • ales.smutny
              Tak ještě minutku ztratím.

              Petr opakovaně, opakovaně, opakovaně vyzývá všechny, kdo hrají nejrůznější onlinovky a chtěli by o nich zpravovat, ať se ozvou. WoW má WoWFan...kteří produkují obsah. Tuhle šanci mají i další. Ale ti lidé se musí přihlásit a pracovat. A v té chvíli se to vždycky láme.
          • Proc to nemohl napsat napr. Lukas, nebo Vojtisek, kteri k te hre zda se nejaky vztah maji? Ano video tam bude porad stejne, ale treba by to dokazali nejakym zpusobem obohatit, neco k tomu dodat. Nehlede na to, ze u ponekud infantilnich pand jsme vedeli o kazdem upsouknuti. Lotru (ktery kdyz uz nic, neni tak lacine podbizivy a nevkusny) mnoho prostoru nevenujete.
  • To jsem rad, ze tuhle novinku nepsal pan vazeny A. Homola... To by bylo neco ve smyslu: Zatimco cely svet hraje pandy a proziva uzasna dobrodruzstvi v nejlepsim MMO...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit