Přejít na výpis diskuzí
Dokument o speciální edici vám odhalí počátky CCP a EVE Online
22.7.2013 | Aleš Smutný
15 příspěvků
-
Znam lidi co vali i 300M za hodinu kdyz se vi jak na to a to nemluvim o botech ale o spravnych mistech a dirach na trhu :) . 80M za hodinu jsem delal bezne v high secu na Sestrickovskyc probach.
v Low secu tak 160M za hodinu
a v Nule prave i 300M jde. -
Nevím jestli se něco nezměnilo ale tolik se těžko vydělalo i na Dramielech když se započítá přeprava a samotnej prodej BP.
By mě zajímalo kde to saješ :-) -
Možná bych to zkusil znovu. Kdysi před lety jsem se zasekl v tutorialu na bugu a pak se na to vykašlal. Plus mám koupené na Steamu "něco" - asi plnou verzi na měsíc. Ale detaily mailem - da2preklad(zavinacz)centrum.cz
-
Zas tak hrozné to není. Když to vezmu opravdu vážně tak si vydělám za hodinu cca 70-80 milionů. Finance nejsou takový problém, spíš skillování je zdlouhavé. *4*
-
musis vydrzet, zacatek hry je takovej filtr lidi co to nemysli vazne :) omo.vydelavat 500 000,- jednou varkou co vydolujes je hezky, ale lode stoji i pres 500000000 , pak je to dost unavny :D
-
Není vůbec zač, pokud by si měl zájem o ten rozšířený trial tak mi dej e-mail a já ti pošlu pozvánku + 50 milionů isků ve hře a klidně ti budu i radit vzačátcích, pokud by tě to bavilo tak se můžeš přidat k nám do korpy, sídlíme v nule a tam by si měl o zábavu postaráno. *3*
-
fakt dekuju moc takhle za vysvetleni...ja to vzdy hral tech 14 dni, ale pak jsem se nedostal tak daleko abych to pochopil..jen vzdy koukam jak EVE dostava oceneni za nejlepsi PVP atak me strasne zajimalo, jak to tam chodi...dekuju dekuju
-
Zdravím jestli chceš, tak ti rozšířím trial na 21 dní, dám ti nějaké peníze do začátku a trochu ti to vysvětlím do hloubky. Jinak ve zkratce, EVE má asi nejkvalitnější PVP co snad ve hrách je, ale jak je kvalitní tak je také složité. PVE je tu v mnoha formách. Od mísí, přes anomálie, exploring, až po DED plexy a inkurze které fungují v podstatě jako raidy. Tankování/healování tu funguje a to jak v solo formě kde je loď schopná opravovat sama sebe a tím i tankovat až po skupinové kde část lodí je zaměřená například na DPS a logistické lodě je opravují. Je toho hodně, hru hraju cca 6 měsíců a stejně ještě polovinu věcí nechápu. Za 21 dní už celkem poznáš jestli tě hra může bavit i do budoucna nebo ne a nic za to nedáš. Jinak předplatné na další měsíce se dá platit i za herní měnu, takže po nějaké době, když už budeš schopný si na to vydělat hraješ dál zadarmo.
-
Eve online ma 14d trial
-
mohl by mi prosim nekdo vysvetlit jak tam funguje pvp a pve? jestli je tam neco jako tankovani/healovani - opravovani? atak? dekuju moc, omlouvam se, zda je to uplne hloup dotaz:) Jen, nez-li to zacnu platit, bych chtel vedet od hracu, co to uz hrajou/hrali...z videa na yutube jsemto moc nepochopil...:)
-
Hru hraju a jsem velmi spokojen, není co dodávat. *4*
-
Eve je bezesporu kvalitni hra. Ale take velmi specificka. Nic pro masy.
-
Nechápu, lidi tady na tomhle webu v commentech tlučou, jak chtějí kvalitní hry, a když se o jedné píše, tak jsou k ní za celý den dva komentáře...anebo je prostě tak dobrá, že nemáte co dodat svým trollingem? *1* *1*
-
EvE a vedle neho zaply OpenOffice Calc. A stejne me to bavi.
-
EVE = Excel s grafickym rozhranim. A stejne me bavi.