Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Patří ten hlas v teaseru Sarah Connor, nebo ne ? zni podobne jako prolog z T2
  • niceguyfromrussia.ru
    to chcú vypnúť internet ? *15*
    • ne jen zakazou vstup s googlglass *3*
  • No zatím nám zmrvili všechny slavný značky (nemyslím konkrétne Bethesdu ale obecne): Thief, Fallout, Wolfenstein a mohl bych pokračovat. Uvedomte si že dneska už nic kvalitního vyjít nemuže.
    • Poslední Wolfenstein je prý výborný a třeba Quake 4 nebo Doom 3 se mi docela líbily ani Fallouty nebyly špatný, new vegas je také řazeno k těm lepším hrám a třeba Rage je taková fajná gameska :)
    • yuri.sidius
      Náhodou fallout 3 byl super střílečka, kdyby to dělal stejnej team (vím že nedělá) tak bych se výsledku tolik nebál, ale dělá to id soft a u toho si už tak jistý nejsem, ale nechme se překvapit.
      • Myslis? Strilecka ve ktery hned v prvnim levelu usutujes zakladni pistolkou finalniho bose? To bych nazval spis totalnim odpadem.
      • wenceslaus
        Super střílečka? Z kultovního RPG docela propad... (osobně mi nepřišel dobrý ani jako ta střílečka ale co)
        • Ilusiveman
          Mě osobně přišel fallout 3 teda dobrý. Jako střílečku jsem to nehrál, tak nevím, ale rozhodně pustina na mě v téhle formě dejchla a oslovila mě.
          • wenceslaus
            Chápu, nikomu to neberu. Pro mě to bylo ale pohřbení jedný legendární serie.
            • 2jezis: jop, ja se sel projit jen tak po krajince, dosel k marketu na predmesti, a pres reku byl supermutant, tak sem vzal tu pistolku co sem mel a po save do nej picnul ... pravda zbouchal sem na nej asi celkem dost munice, ale nakonec padnul. Snazil se me trefovat rotakem na 1/2 kilaku ... ten sem mu obratem sebral ... a pak me to nejak prestalo bavit, protoze stejne uz pomalu nic lepsiho sebrat neslo ... samo, sutoval sem ho v FPS rezimu, protoze v tom pseudotahu .... to bylo naprosto vohowne.

Proste mi doslo, ze uplne stejne sejmu naprosto cokoli ve hre, zcela bez ohledu na zkusenosti. To i pradedecek doom byl vetsi vyzva.
            • X: a ještě dnes si pamatuji jak jsem vyběhl z Vaultu 101 a na prvním, druhém levelu upižlal supermutanta vystřelovacím nožem. Nejdříve přišla úleva že je mrtvý (musím říct, že jsem se ho zatraceně lekl) a pak rozčarování z toho, že nejsem mrtvý.
            • 2jack: Ono to neni o prechodu do 3D, ale predevsim o hernich principech. Navic kdyby rekli ... delame FPS ze sveta fllouta, tak by ohlas by asi o poznani jinej, nez kdyz nekdo tvrdi, ze dela pokracovani. Puvodni fallout byl dokonalej predevsim vyvojem postavy, kterej byl opravdu kurevsky na vysledcich poznat, diametralni jiny prubeh rozhovoru, jinej zpusob reseni ... podle toho co dvoje postava umela. A rozhodne ses nemoh se svym kopim vyfazovanym na zacatku postavit supermutantovi, protoze by te zaslap.
            • Jack1947
              To se nedivím, každý kdo hrál 1,2 to tak cití... prostě z izometrična na 3D a se vším co tam bylo nefungovalo nejlíp. Já to nezažil ale pochopit to dovedu.
  • mondzi
    To si len myslia, ze ho uvidia len navstevnici :)
    • Nejspis to bude tak spatny, ze to radsi nechtej ani zverejnit ...
    • hehe, to jo no
  • RangerCZ
    Doufám, že to bude úžasný.
    Mezitím ale zůstanu u Brutal D00M.
    • Asharak
      To mi připomíná... že jsem ještě netestnul nov ou verzi muhaha *16*
      • Že vás baví hrát takové věci, které ničí původní hratelnost, to si radši zahraju jak je ten Projekt, jak byl Playstation Doom TNT, na PlayStation, tak se dá hrát pod jDOOMem, kde není pak tak, strašně tmavý na PC, a nebo Fanouškovský takových je málo, ale třeba FTH666, hledejte, ho ke stažení, asi pod Názvem, fth666.zip, jako Zabalený v Archivu ve Formátu *.zip, je celkem, slušně, Hratelný byť, má asi jen 15 Kol, tak je slušně, Hratelný a má moc, pěkný Desing, o dost lepší než nějaký Brutal Doom, který mnění původní hratelnost, hry Doom 1 a Doom 2, třeba což mně moc, ne-baví, takže asi tak, celkem, docela, zase, tedy! :-) *8*
  • Žeby konečne dôvod kupiť novu grafu ?? Doteraz to vždy tak bolo, ale pozname Bethezdu že, len aby to zase nebol graphic fail...no som velmi zvedavy...
  • V Bethesde je to sice banda pr&sat, ale tohle je pekny gesto k fanouskum. Ne jako jedna firma, co si hru necha zaplatit a pak ji misto backerum, ukazuje "novinarum" co ani nevedi co to to RPG je.
    • v minulom podcaste to rozoberali a ak si to doteraz nepochopil tak mentál
      • *si
  • Mato1987
    ten teaser/trailer naháňa normálne zimomriavky, koľko stojí približne letenka do texasu? :D
    • Jack1947
      Což o to do USA to není tak drahý, jenže budeš muset asi jíst pít a atp... ubytování něco stojí. Nakonec to není uplně nejlevnější... do texasu nevím.

http://www.levneletenky.org/destinace/texas

https://www.pelikan.cz/cz/web/?a_aid=e6728ae5&a_bid=#/flights/list?dfc=APRG&dtc=CDFW&rfc=CDFW&rtc=APRG&dd=2014-07-23&rd=2014-07-30&px=1000&ns=0&prc=&rng=1&rbd=0

to je nějaké drahé tedy... tady je to už lepší...

http://www.skyscanner.cz/lety-do/dfwa/levne_lety-do-dallas.html
      • Asharak
        Namaže si chleba s máslem se salámem a má vystaráno :P
        • Jack1947
          Tak určitě může tomu nikdo nebrání ale udělal by chybu neokusit tamní kuchyni. Hlavně tzv. Bufety jsou bezkonkurenčni jednou zaplatíš a jez co hrdlo ráčí. Kam se na to hrabe tahle kapitalistická žlémě.

Njn ale chápu že tady v té přemíře čecháčků by to nemělo dlouhého trváni v USa dokonce může člověk ochutnat některé ovoce a rozhodnout se zdali ho koupí. Opět se bavit o tom jak tady by to... njn škoda slov. *7*
          • Mínusování ti nevadí, ale přesto jsi tomu věnoval v diskuzi 4 řádky. *1*
            • Jack1947
              Nojo no... už je tomu tak. *3* *7*
          • wenceslaus
            To přeháníš Jacku. Není to zas taková země zaslíbená (tím netvrdím, že je to tam peklo nebo něco takového).
            Taky nevěří v to "čecháčství", kterým se často někdo ohání - obdoba existuje totiž všude.
            • Jack1947
              X: No a co že se nepije na veřejnosti a ani nemočí aspon to tam nesmrdí a nejsou ožralové jak u nás si u mí zjednat pořádek. Jsou čtvrti no ale tam přeci normální člověk nepůjde. Pít se dá doma, pivo nemají špatný. *4*
            • Jack1947
              Jasně má to svý, neřikám že ne. Jenže minimálně životní prostředí ekonomická stránka atp je na mnohem větší úrovni než tady, i ta práce je tam na vyšší úrovni. Země zaslíbená jak se to vezme, politika je určitě na jiné úrovni. Ještě jsem nenapsal jednu docela důležitou věc neexistuje závist možná jo ale např. na silnicích nesrovnatelné , ohleduplnost a upřímnost. Nic jako střední vyšší atp třída - vyšší a nižší a vyšší a nižší třída obyvatel žije např vedle sebe - čímž nejlevnější ubytování jsou samozřejmně ty karavany- obytné vozy. V zemi.

Jasně uzavřené komunity které mají někdy i strážného, jenže tam se většinou člověk nedostane a mají to např i v Austrálii ( opravdu bohatí vid ty vrahu Pistoriusy )

Na druhou stranu, např v menších krámech vás : bud natáhnou nebo si člověk neuvědomí že platí 5% dan. ( oproti evropské více než 15% to jsem ještě mírný) taky na silnících to funguje trochu jinak no. Čecháček by už boural. Wence pokud ti vadí že používám Čecháček tak si pod to dej čech. Já neřikám že tohle je automaticky na všechny čechy ale nějaký jsou čecháččci. Boužel.

Já si myslím že je zbytečné to zde psát... mám jen mínusy atp. Je to však tak no.
              Nepřeháním, češi a bůbec i evropani by se měli co učit. Jasný maj tam sekty a různé tyhle ty jenže to je právě kvůli těm neomezeným možnostem a holt je tam hodně lidí co si dobrovolně pro vyšší dobro vymejou mozek no.
              Pak taky no hlavně se jezdí autem, nemají tolik chodníky. Takže tolik nepočitá s tím že by někdo se potuloval sám po silnici atp... s vyjímkou cizince.
          • Tak tam tahni parchante a dej nam uz konecne pokoj!
            • 2nevim: Ale starou backoru ... 90% amiku co maji jejich tzv college, ma grade A, coz horkotezko odpovida nasi maturite. Presto se to tady uznava jako vysokoskolsky vzdelani. Dokonce jejich zakladky fungujou tak, ze se tam nic jinyho nez pismenka a scitat/odcitat neucej a presto 20% amiku ani tu zakladku nezvladne absolvovat.

Samo, existujou vyberovy skoly, kde to funguje trochu jinak (a taky si za to zacalujes peknejch par $$$), ale do tech chodi mizivy % populace.
            • x: Je tam úplně jiné školství než u nás, takže je blbost to nějak srovnávat. Naše střední školy na tom budou nejspíše lépe, ale to je tak všechno neboť na univerzitách nás zaj*bou do země. V žebříčku 50 nejlepších vysokých škol je zase 26 amerických, takže zase klídek, idioti jsou všude.
            • 2jack: myslis tim "o us nic nevi" trebas diskusni fora cechu, kteri tam ziji, kde resi, do jaky skoly poslat deti, aby z nich nebyli retardovani dmenti? Myslis tim to, ze clovek, kterej u nas propada z matiky je v US povazovan za nejlesiho na skole? Myslis tim to, ze mistni "nactilety" se dvouma prckama ozerou tak, ze lezou po ctyrech? Pripadne ze kdyz si koupis pivo, musis ho dat do papiru, abys nebudil "pohorseni" (pripadne te rovnou nezabasli)? Nebo trebas zcela vseobecny postizeni na tema vira? Kdy nactileti tvrdej, ze svet stvoril Buh ... tak 5000let pred krystem? Protoze presne tohle je ucej ve skole? A vysvetlit, kde se vzaly zkameneliny/hroby/... 10, 30, 100 000 let stary nedokazou?

Mezi takovym stadem idiotu bych opravdu zit nechtel ...
            • nightborne
              No Jacku, vetsinou bych ti sice udelil vychovny pohlavek, ale tohle bych lip nerek... taky cekam jak smilovani na konec studia, abych moh vypadnout z tyhle priserny diry. A presne tak, clovek si uvedomi, co to tu je za shithole, az kdyz nejakou dobu pobude nekde jinde =).
            • *15*
            • Jack1947
              To není tak jednoduché můžeš tam být na neurčito ale každej půl rok musíš vyjet z USA např do Kanady. Je to docela složité i práce není uplně tak jednoduché sehnat musíš nejprve u někoho být na černo a ten se za tebe přimluvit atp... třeba jednou no. Kdoví.

Jsem rád že mám mínusy, typický česká vlastnost nezájem = mínusy. Když o USA ví každý jen z TV. Néé vlastně to napsal negramot. Fakt chabé ale co no, je hezké že se mínusují i normální věci. Ještě že tu jsem ne? mínusový magůrci mají žně. Uchcáavají blahem... je parádní mínusovat... ne mně to nevadí fakt ne jen se zasměju. Nad hloupostí některých jedinců no co no USA bych byl radši, než tady v podělané Čr třeba (doufám) se mi to jednou splní. Možná změníte názor když tam jednou budete taky. Otevřelo mi to oči a to doslova. Néé žádný patriotismus atp... to fakt není. *3*
          • njn, ale u nás tě zase na ulici nezmlátí policajt do bezvědomí když se odvážíš zeptat proč tě vlastně kontroluje a máš dost menší šanci že z tvého dítěte někdo ve škole udělá cedník, vždy je to něco za něco
            • staci bejt bilej, mit jeany a kosily a mas klid, kor v texasu
            • Naopak - u nás se nestane že by ti chtěl policista i sám pomoci .... *7*
            • Jack1947
              To je přehnané tvrzení. Naopak když se člověk chová vzorně a ctí ač třeba přehnané ale zato dobře fungujicí předpisy, neměl by mít problém. Samozřejmně nesmí narazit na blba přehnané mi příjde že člověk se u nás nemůže ani bránit při napadení pokud by nedej bože zkřivil vláseček ubožáčkovy co ho chtěl probodnout půjde za to bručet. USA nic takového neřeší... s na mím pozemku a tímto pro tebe končí. Pokud si u mého pozemku je to horší a už by se to řešilo. Nemají tam ploty dokonce se anin někde nezamykají ale přesto přesto se tam krade ostošest i když ta kriminalita co jev EU a tady (myslím vraždy) tak to tam tolik neřeší ne aby krmily od rána do rána a někde ani kriminální činnosti tolik nejsou.

Není to rozhofdně takové jake si myslí lidi že z filmů je... samozřejmě kdyby šel do čtvrti kde už od pohledu není vítán tak už by s tím mohl být problém ale jinak se není čeho bát. To se spíše bát tady každou chvíly někoho odkrounou a policie veskrze nemá skoro žádnou autoritu, jsou to věci co ale nikde nemůžou fungovat protože mentalita je mentalita a ta je všude jiná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit