Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že vás baví hrát takové věci, které ničí původní hratelnost, to si radši zahraju jak je ten Projekt, jak byl Playstation Doom TNT, na PlayStation, tak se dá hrát pod jDOOMem, kde není pak tak, strašně tmavý na PC, a nebo Fanouškovský takových je málo, ale třeba FTH666, hledejte, ho ke stažení, asi pod Názvem, fth666.zip, jako Zabalený v Archivu ve Formátu *.zip, je celkem, slušně, Hratelný byť, má asi jen 15 Kol, tak je slušně, Hratelný a má moc, pěkný Desing, o dost lepší než nějaký Brutal Doom, který mnění původní hratelnost, hry Doom 1 a Doom 2, třeba což mně moc, ne-baví, takže asi tak, celkem, docela, zase, tedy! :-) *8*
  • 2nevim: Ale starou backoru ... 90% amiku co maji jejich tzv college, ma grade A, coz horkotezko odpovida nasi maturite. Presto se to tady uznava jako vysokoskolsky vzdelani. Dokonce jejich zakladky fungujou tak, ze se tam nic jinyho nez pismenka a scitat/odcitat neucej a presto 20% amiku ani tu zakladku nezvladne absolvovat.

Samo, existujou vyberovy skoly, kde to funguje trochu jinak (a taky si za to zacalujes peknejch par $$$), ale do tech chodi mizivy % populace.
  • 2jezis: jop, ja se sel projit jen tak po krajince, dosel k marketu na predmesti, a pres reku byl supermutant, tak sem vzal tu pistolku co sem mel a po save do nej picnul ... pravda zbouchal sem na nej asi celkem dost munice, ale nakonec padnul. Snazil se me trefovat rotakem na 1/2 kilaku ... ten sem mu obratem sebral ... a pak me to nejak prestalo bavit, protoze stejne uz pomalu nic lepsiho sebrat neslo ... samo, sutoval sem ho v FPS rezimu, protoze v tom pseudotahu .... to bylo naprosto vohowne.

Proste mi doslo, ze uplne stejne sejmu naprosto cokoli ve hre, zcela bez ohledu na zkusenosti. To i pradedecek doom byl vetsi vyzva.
  • Poslední Wolfenstein je prý výborný a třeba Quake 4 nebo Doom 3 se mi docela líbily ani Fallouty nebyly špatný, new vegas je také řazeno k těm lepším hrám a třeba Rage je taková fajná gameska :)
  • Jack1947
    Nojo no... už je tomu tak. *3* *7*
  • X: a ještě dnes si pamatuji jak jsem vyběhl z Vaultu 101 a na prvním, druhém levelu upižlal supermutanta vystřelovacím nožem. Nejdříve přišla úleva že je mrtvý (musím říct, že jsem se ho zatraceně lekl) a pak rozčarování z toho, že nejsem mrtvý.
  • Mínusování ti nevadí, ale přesto jsi tomu věnoval v diskuzi 4 řádky. *1*
  • Jack1947
    X: No a co že se nepije na veřejnosti a ani nemočí aspon to tam nesmrdí a nejsou ožralové jak u nás si u mí zjednat pořádek. Jsou čtvrti no ale tam přeci normální člověk nepůjde. Pít se dá doma, pivo nemají špatný. *4*
  • Jack1947
    Jasně má to svý, neřikám že ne. Jenže minimálně životní prostředí ekonomická stránka atp je na mnohem větší úrovni než tady, i ta práce je tam na vyšší úrovni. Země zaslíbená jak se to vezme, politika je určitě na jiné úrovni. Ještě jsem nenapsal jednu docela důležitou věc neexistuje závist možná jo ale např. na silnicích nesrovnatelné , ohleduplnost a upřímnost. Nic jako střední vyšší atp třída - vyšší a nižší a vyšší a nižší třída obyvatel žije např vedle sebe - čímž nejlevnější ubytování jsou samozřejmně ty karavany- obytné vozy. V zemi.

Jasně uzavřené komunity které mají někdy i strážného, jenže tam se většinou člověk nedostane a mají to např i v Austrálii ( opravdu bohatí vid ty vrahu Pistoriusy )

Na druhou stranu, např v menších krámech vás : bud natáhnou nebo si člověk neuvědomí že platí 5% dan. ( oproti evropské více než 15% to jsem ještě mírný) taky na silnících to funguje trochu jinak no. Čecháček by už boural. Wence pokud ti vadí že používám Čecháček tak si pod to dej čech. Já neřikám že tohle je automaticky na všechny čechy ale nějaký jsou čecháččci. Boužel.

Já si myslím že je zbytečné to zde psát... mám jen mínusy atp. Je to však tak no.
    Nepřeháním, češi a bůbec i evropani by se měli co učit. Jasný maj tam sekty a různé tyhle ty jenže to je právě kvůli těm neomezeným možnostem a holt je tam hodně lidí co si dobrovolně pro vyšší dobro vymejou mozek no.
    Pak taky no hlavně se jezdí autem, nemají tolik chodníky. Takže tolik nepočitá s tím že by někdo se potuloval sám po silnici atp... s vyjímkou cizince.
  • wenceslaus
    To přeháníš Jacku. Není to zas taková země zaslíbená (tím netvrdím, že je to tam peklo nebo něco takového).
    Taky nevěří v to "čecháčství", kterým se často někdo ohání - obdoba existuje totiž všude.
  • x: Je tam úplně jiné školství než u nás, takže je blbost to nějak srovnávat. Naše střední školy na tom budou nejspíše lépe, ale to je tak všechno neboť na univerzitách nás zaj*bou do země. V žebříčku 50 nejlepších vysokých škol je zase 26 amerických, takže zase klídek, idioti jsou všude.
  • ne jen zakazou vstup s googlglass *3*
  • 2jack: myslis tim "o us nic nevi" trebas diskusni fora cechu, kteri tam ziji, kde resi, do jaky skoly poslat deti, aby z nich nebyli retardovani dmenti? Myslis tim to, ze clovek, kterej u nas propada z matiky je v US povazovan za nejlesiho na skole? Myslis tim to, ze mistni "nactilety" se dvouma prckama ozerou tak, ze lezou po ctyrech? Pripadne ze kdyz si koupis pivo, musis ho dat do papiru, abys nebudil "pohorseni" (pripadne te rovnou nezabasli)? Nebo trebas zcela vseobecny postizeni na tema vira? Kdy nactileti tvrdej, ze svet stvoril Buh ... tak 5000let pred krystem? Protoze presne tohle je ucej ve skole? A vysvetlit, kde se vzaly zkameneliny/hroby/... 10, 30, 100 000 let stary nedokazou?

Mezi takovym stadem idiotu bych opravdu zit nechtel ...
  • Nejspis to bude tak spatny, ze to radsi nechtej ani zverejnit ...
  • 2jack: Ono to neni o prechodu do 3D, ale predevsim o hernich principech. Navic kdyby rekli ... delame FPS ze sveta fllouta, tak by ohlas by asi o poznani jinej, nez kdyz nekdo tvrdi, ze dela pokracovani. Puvodni fallout byl dokonalej predevsim vyvojem postavy, kterej byl opravdu kurevsky na vysledcich poznat, diametralni jiny prubeh rozhovoru, jinej zpusob reseni ... podle toho co dvoje postava umela. A rozhodne ses nemoh se svym kopim vyfazovanym na zacatku postavit supermutantovi, protoze by te zaslap.
  • Myslis? Strilecka ve ktery hned v prvnim levelu usutujes zakladni pistolkou finalniho bose? To bych nazval spis totalnim odpadem.
  • nightborne
    No Jacku, vetsinou bych ti sice udelil vychovny pohlavek, ale tohle bych lip nerek... taky cekam jak smilovani na konec studia, abych moh vypadnout z tyhle priserny diry. A presne tak, clovek si uvedomi, co to tu je za shithole, az kdyz nejakou dobu pobude nekde jinde =).
  • Jack1947
    To se nedivím, každý kdo hrál 1,2 to tak cití... prostě z izometrična na 3D a se vším co tam bylo nefungovalo nejlíp. Já to nezažil ale pochopit to dovedu.
  • wenceslaus
    Chápu, nikomu to neberu. Pro mě to bylo ale pohřbení jedný legendární serie.
  • Ilusiveman
    Mě osobně přišel fallout 3 teda dobrý. Jako střílečku jsem to nehrál, tak nevím, ale rozhodně pustina na mě v téhle formě dejchla a oslovila mě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit