Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    To mi připomíná... že jsem ještě netestnul nov ou verzi muhaha *16*
  • wenceslaus
    Super střílečka? Z kultovního RPG docela propad... (osobně mi nepřišel dobrý ani jako ta střílečka ale co)
  • *si
  • v minulom podcaste to rozoberali a ak si to doteraz nepochopil tak mentál
  • Patří ten hlas v teaseru Sarah Connor, nebo ne ? zni podobne jako prolog z T2
  • niceguyfromrussia.ru
    to chcú vypnúť internet ? *15*
  • yuri.sidius
    Náhodou fallout 3 byl super střílečka, kdyby to dělal stejnej team (vím že nedělá) tak bych se výsledku tolik nebál, ale dělá to id soft a u toho si už tak jistý nejsem, ale nechme se překvapit.
  • staci bejt bilej, mit jeany a kosily a mas klid, kor v texasu
  • hehe, to jo no
  • No zatím nám zmrvili všechny slavný značky (nemyslím konkrétne Bethesdu ale obecne): Thief, Fallout, Wolfenstein a mohl bych pokračovat. Uvedomte si že dneska už nic kvalitního vyjít nemuže.
  • Naopak - u nás se nestane že by ti chtěl policista i sám pomoci .... *7*
  • mondzi
    To si len myslia, ze ho uvidia len navstevnici :)
  • RangerCZ
    Doufám, že to bude úžasný.
    Mezitím ale zůstanu u Brutal D00M.
  • Žeby konečne dôvod kupiť novu grafu ?? Doteraz to vždy tak bolo, ale pozname Bethezdu že, len aby to zase nebol graphic fail...no som velmi zvedavy...
  • *15*
  • Jack1947
    To není tak jednoduché můžeš tam být na neurčito ale každej půl rok musíš vyjet z USA např do Kanady. Je to docela složité i práce není uplně tak jednoduché sehnat musíš nejprve u někoho být na černo a ten se za tebe přimluvit atp... třeba jednou no. Kdoví.

Jsem rád že mám mínusy, typický česká vlastnost nezájem = mínusy. Když o USA ví každý jen z TV. Néé vlastně to napsal negramot. Fakt chabé ale co no, je hezké že se mínusují i normální věci. Ještě že tu jsem ne? mínusový magůrci mají žně. Uchcáavají blahem... je parádní mínusovat... ne mně to nevadí fakt ne jen se zasměju. Nad hloupostí některých jedinců no co no USA bych byl radši, než tady v podělané Čr třeba (doufám) se mi to jednou splní. Možná změníte názor když tam jednou budete taky. Otevřelo mi to oči a to doslova. Néé žádný patriotismus atp... to fakt není. *3*
  • Jack1947
    To je přehnané tvrzení. Naopak když se člověk chová vzorně a ctí ač třeba přehnané ale zato dobře fungujicí předpisy, neměl by mít problém. Samozřejmně nesmí narazit na blba přehnané mi příjde že člověk se u nás nemůže ani bránit při napadení pokud by nedej bože zkřivil vláseček ubožáčkovy co ho chtěl probodnout půjde za to bručet. USA nic takového neřeší... s na mím pozemku a tímto pro tebe končí. Pokud si u mého pozemku je to horší a už by se to řešilo. Nemají tam ploty dokonce se anin někde nezamykají ale přesto přesto se tam krade ostošest i když ta kriminalita co jev EU a tady (myslím vraždy) tak to tam tolik neřeší ne aby krmily od rána do rána a někde ani kriminální činnosti tolik nejsou.

Není to rozhofdně takové jake si myslí lidi že z filmů je... samozřejmě kdyby šel do čtvrti kde už od pohledu není vítán tak už by s tím mohl být problém ale jinak se není čeho bát. To se spíše bát tady každou chvíly někoho odkrounou a policie veskrze nemá skoro žádnou autoritu, jsou to věci co ale nikde nemůžou fungovat protože mentalita je mentalita a ta je všude jiná.
  • Tak tam tahni parchante a dej nam uz konecne pokoj!
  • njn, ale u nás tě zase na ulici nezmlátí policajt do bezvědomí když se odvážíš zeptat proč tě vlastně kontroluje a máš dost menší šanci že z tvého dítěte někdo ve škole udělá cedník, vždy je to něco za něco
  • V Bethesde je to sice banda pr&sat, ale tohle je pekny gesto k fanouskum. Ne jako jedna firma, co si hru necha zaplatit a pak ji misto backerum, ukazuje "novinarum" co ani nevedi co to to RPG je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit