Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Četl jsem už více recenzí a Games je v tomto v menšině. A jelikož je to v GP, tak si na to obrázek udělám sám:)

• lito

stejně nejlepší byl Doom 3, to byl jediný díl, který mě bavil, asi proto že to nebyl typický Doom. 

Snad se jednou série vrátí k hororu, tohle je směšné a doslova cringe od pohledu.

• Veskoslav

Doom 3 pak na dlouhé roky Dooma defacto potopil a trvalo celých 11 let než vyšla hra, co restartovala sérii:) Tu samou formuli se pak snažili s zopakovat s Quake 4. A ten také pohořel. 

• Doom 3 taky vyšel 10 let po dvojce, což byl další problém, protože tou dobou si Dooma všichni pamatovali jako krvavou střílečku s démonama jako z komiksu a ne jako horor, který to měl být a jak ho vnímali někteří mladší hráči v době vydání. Původní Doom prostě zestárl sice dobře, ale jinak, než byl záměr autorů. Trojka, ač obecně dobrá hra, tak nepadla na úrodnou půdu. Navíc chvíli potom vyšel Half Life 2 a na Dooma 3 všichni milovníci stříleček rychle zapomněli.

• Veskoslav

Nemyslím si, že by zapomněli. Celý problém Dooma 3 byl to, že tak nějak 3 v názvu evokovala pokračování. Já zklamaný nebyl, jenom ID tech engine byl vyloženě tragický a čekalo se měsíc na opravu. 

• Jevo83

Znie to ako lenivost developerov navrhnut zmysluplne urovne, pretoze si mysleli, ze Doom + stredovek = jackpot a vsetko ostatne je nepodstatne... 

• Já nevím, že musí všechno vždycky tak pos*at... Celé už z traileru je to takové barevnoucke, ten středověk taky zadna slava, do toho nablble litani s drakem...

• Morraw

Jako přípravu jsem nedávno předchozí DOOMy dohrál. Pokud si chcete dát příběhové opáčko, tak doporučuju skvělé video od Skyrionna.

Dále na HumbleBundle běží skvělá akce na celou sérii Doom a Wolfenstein!

• jurb83

v game passe su tiez vsetky diely 1, 2, 3, 2016, eternal a aj d.a

• houmrhoumr

takze neco podobneho jako Rage 2? super pocit z boju ale herni napln vata? skoda tesil sem se

• mr.clayman

Už Eternal jsem odložil kvůli tomu stupidnímu hopsání a tohle mě taky nijak neoslovuje, takže asi pass.

• SlavicBes

No tie pasáže s mechmi a na drakovi nikoho neohúrili ani pri predstavení ...škoda...DOOM ETERNAL JE NAJ!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit