Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně hned nazáčátku odradil ten hrozný výber hrdinu... V HoN byla pěkně obrazovka s ikonami hrdinu a v Kategoriích Síla/Obraznost/Inteligence přes celou obrazovku.. V Dota2 to jen jedna dlouhá řada po které klikate jak idioti.. Hra se mi bohuzel seká takže si ji poradne zahraju az si poridim novy PC.. docela mam chut si zahrat mirandu, jeji obdoba Valkirie v HoN byla velmi velmi oblibena..

    Ale u LoLka jsem nejak zlenivel a zdarma teleport, zadna strata goldu, jednoduche nakupovani itemu(zadna starost o kuryra a 2 obchodu.)
    • Do toho zobrazení, co popisuješ (zobrazení všech drdinu + rozdělení podle síly, obratnosti a inteligence), se lze snadno přepnout - stačí kliknout na ikonku vpravo dole při výběru hrdiny...
      • nebo ctrl
    • Jsem to neak zapomněl dopsat. X_X Zkrátka celkový zjednodušení hry se mi dostalo pod kůži a přejít spátky chce hodně snahy ;)
  • LoL je v mnoha věcech z mého pohledu lepší. Na hře se pracuje dlouho dobu s velmi dobrými vyhlídkami do budoucna. S3 příchází a jsem na ni zvědav. Už jen s pohledu uživatele co sleduje přenosy z rúzných turnajů pořádané po celém světě. Riot to vzal za správný konec a věnuje se tomuto žánru s velkým nasazení. Systém hry mi přijde více zabavný , jak pro hraní tak pro sledování. Není asi náhodou, že LoL je nejhranější a nejsledovanější hra světa.
    Dota2 a její tvůrci prostě zaspali dobu a nyní vydali čistý remake Doty. Nic víc nic míň. Mne nezaujali vůbec ničím. To si radši znovu zahruju dotu1 než toto.
    • Sorry zeto rikam ale LOLKo je na PRD Duvody vsechno lehci free teleport atd V dote musis setrit money na vsechno teleport atd jetam courier a muzes si veci donist a nemusis jako ..... chodit na zacatek a stracet expi a goldy Proste Dota 2 Je lepsi a Lolko tu mapu okopirovalo .......
    • Necháu proč musí skoro KAŽDÝ p*dělat svůj koment (jeho myšlenku) tím, že začne o něčem podobném mluvit v negativním významu..
      Neříkám že s tím mohli přijít přece jen tak o rok dřív, jak začla jednička "umírat", ale alespoň si na druhou stranu někteří odpočinuli a ted se k ní můžou vrátit s lepší podporou a novou komunitou, turnaji atp.... no a ti, kdo už nechtěli hrát jedničku, ale lol se jim systém nelíbilo teď zase mají co hrát.
  • Obecne vzato, ve vetsine typu her jsou dva tabory. Jako napriklad PES vs FIFA, COD vs BF, CS1.6 vs CSS.. Kazdy tabor haji svoji hru, nekteri logicky a inteligentne a nekteri toho schopni nejsou, a tak sahaji k urazkam namisto rozumnych argumentu. Procetl jsem celou diskuzi a udelal si nazor.

    DOTA2 hraju zhruba mesic, vim, jsem noob. Snazim se ted hrat jen proti botum s kamarady, abych si osvojil zaklady hry a nekazil pak online hru ostatnim lidem. Hra me neuveritelne moc bavi a to i presto, ze jsem korenove fps hrac. Je pravda, ze jsem sledoval oba dva TI turnaje od VALVe i presto, ze jsem hru nemel ani nehral. Libila se mi jeji dynamika a vzhled.

    Abych se vratil zpet k diskuzi, je treba se na vec podivat i z druhe strany. Pokud by kamaradi hrali LOL, nejspis bych hral LOL. Precijen v dnesni dobe hraju pro relax s prateli a ne pro progaming acivmenty (sakra, fakt starnu..:-)). Nicmene jsem zatim rad, ze jsem skoncil u DOTA2, kdyz vidim, jaci jsou hraci LOL. Nechci je strkat do jednoho pytle, ale i ja, clovek, ktery tyto hry sledoval jen okrajove uz od dob, kdy obcas v herne zahral puvodni DOTA v nejake early verzi vim, jak to s tim klonovanim, je a neni. Proto si troufam tvrdit, ze pokud nekdo dokaze napsat, ze LOL je original a DOTA vykrada, muze to byt snad jen trol a nebo zabednenec.
    Bohuzel v teto diskuzi se mi jevi inteligentnejsi hraci DOTA, kteri i pres zjevny troling hracu LOL nestrhavaji diskuzi k flamu, ale vsechny nesmysle LOLkari vyvraceji i s dukazy.

    A proc to vlastne pisu? Jen abych se utvrdil v tom, ze jsem si skutecne vybral tu lepsi hru at uz z me prijemnejsi grafiky, ale i jak se zda komunity. Vyrostl jsem z flamovani, radeji dostanu na zadek a uznam to, nez abych cetl, jakej jsem lamer a noob (i kdyz tomu se asi nevyhnu nikde a nikdy :-))

    DODATEK: Necetl jsem diskuze pod clankem o LOL, takze pokud se hraci DOTA vyjadruji pod touto hrou obdobne jako LOLkari pod timto, omlouvam se.
    • Omluva přijata.
  • Dva se perou a HoN se smeje
    • Veskoslav
      HoN je skvělý. Ale těžký, složitý a náročný. Pro úzký kruh hráčů. Rád si ho občas zahraji, ale trvalo mi skoro rok než jsem se pořádně naučil hrát v HoN, abych se nemusel stydět. Pokud srovnám obtížnost pochopení, tvorbu předmětů a hrdiny tak je to následovně: HoN>Dota2>LoL
    • HoN je iplne iny ale mrtvy urcite nie je. HoN je zabavnejsi a hlavne rychlejsi ako dota. Dota 2 je najnudnejsia zo vsetkych MOBA hier. I SMITE je lepsi ako dota
    • kostejnesmrtelny
      HoN byl mrtvej ve chvíli, kdy oznámili Dota 2 a kremací prošel, když přešel na P2W.
    • HoN je mrtvej už příchodem doty u LoLu to neplatí, protože to je tak jiná hra že se to nedá srovnávat, ale HoN mi sloužil pouze jen jako ukracení čekací doby na originál :P ...
  • DOTA 2 je super už mám odehráno skoro přes 200hodin... jediné co mě vytačí do ruda je MANY RUSSIA PEOPLE !
  • calwin
    dota 2 vo mne evokuje dlhé čakacie fronty v lobby a neuveriteľné množstvo rusov ktorým sa na eastern europe serveri nedá vyhnúť... možno sa k nej niekedy vrátim ale na to že tam je toľko hráčov by som vážne nemusel na hru čakať 4-5 minút aj viac... keď chcem hrať tak HNEĎ!

    ozaj mám asi 6 pozvánok na dota 2 ... tak poprípade ma skontaktujte na tomto príspevku... dosť často si svoje príspevky čítam... mám sa rád :P
    • cose těch pozvánek týče... měl bych zájem:D
    • jj ta čekačka už je lepší mě to běhá tak do 30s ale záleží v jakou dobu... a kolik oblastí máš zvoleno...

      Jen chci podotknout ohledně těch rusáků když se hraje po 24Hodině tak se začnou kvůli časovému posunu rojit amící je to potom o dost lepší ty hry... to je jen taková poznámka co jsem vypozorval :D
    • posledni dobou = tyden je cekaci doba cca 1-2.5m
      • calwin
        super práve v tomto momente hrám... čakal som asi 5 minút :P

        ale zasa zaplo ju na prvý krát ... čo sa stalo? :D
        • njn asi jsi moc dobry a MMS nema pro tebe soupere
  • MinisterOfSillyWalks
    na dotě mě vždy sra... pár věci ale hrával sem to. v dotě 2 ty věci jsou pořád takže proč bych se tam vracel. jdyž chci dam lolko... mě to stačí
    • skus HoN much better than lol
  • JohnyTheZik
    Podle diskusi koukam, ze zajem o tyhle clanky je velkej :D!, tak doufam, ze uz se s mistry z games.cz dohodnem, abych to tu mohl spamovat jednou tejdne jako borci z Wowfanu a delal radost do LoL vs Dota "diskusi"..

    Snad aby se tu vecna hadka, jestli bylo driv vejce nebo dota, konecne rozhodla, tak bych doporucil nastudovat nejaky clanky/videa o tom, kdy co vychazelo, aby tu pak nevznikaly komentare znacne mimo misu, kterych tu je hned nekolik (uz jen logicky nemuze Dota 2 kopirovat LoLko, kdyz je LoLko od borcu Guinsa a Pendragona, kteri predtim pracovali na Dote 1 a dvojka je proste "remake" jednicky)..

    A v neposledni rade debata o tom, ci je spravny, ze se Valve zhostilo doty 2, tak k tomu snad dodam jen to, ze Icefrog (resp. Cyborgmatt) kontaktoval nekolik firem vcetne Blizzardu a Valve prave kvuli zastaralym funkcim a moznostem W3 enginu, a kdyz se na trhu objevilo HoN s reconnect funkci, vsem svitlo, ze pokud bude chtit Dota aspon trochu rust a nezaostat za konkurenci, tak to dal takhle nepujde (mj. i kvuli max size map capu).. Icefrog pak jasne oznamil, ze pujde o prevedeni Doty tak, jak jsme ji znali, do lepsiho enginu, ktery bude 1) pristupnejsi novackum (predevsim kvuli mapovani vsech klaves, co-op bot hram,..), 2) bude lip vypadat, 3) bude mit vsechny moderni funkce (teaching, socialni features v ramci Steamu, reconnect moznost, broadcasting, spectating,..) atd.

    TL;DR DotA existovala dlouho pred LoLkem i HoNkem a na "remaku" neni vubec nic spatnyho..
    • Asharak
      btw, nebyl to jen Kníže nebo jak má ten nick, co tu psal takovou kravinu, a ty si z toho udělal globální problém této diskuse? o.O just saying... jinak dík za třetí odstavec :)
      • To je globální problém fanboyů, nemůžou rozdejchat že někdo něco řekl. Diskuze za to nemůže.
        • Asharak
          To není problém fanboyů, ty píšeš prostě kraviny *12* *7*
          • Jasný, tys napsal že jsi mezi LoL a Dotou nestranný a přiletěly ti mínusy protože já píšu kraviny. To dává smysl. *3*
      • JohnyTheZik
        Jeste tu byl nejaky Clash, pokud to neni jedna tataz osoba :D..
        Ale tak ja to myslel spis tak, ze to vidam vsude -> video, kde je traxex/ashe nebo ted nove blitzcrank/goblin shredder apod.
        Ja bych zatim zadny kopirovani ze strany LoLka stejne nevidel, ty napady budou vicemene podobny, takze v tom vidim jen obycejnej trolling.. Ale mas pravdu v tom, ze jsem to psal s pocitem, ze to tu psal kazdej druhej :D..
        A jinak nemas zac, ja jsem schopnej prijmout kritiku i na svoji oblibenou hru (navic jsem hral vsechny 3 hry a nemam nic proti zadny z nich, at si kazdej hraje opravdu co chce), kdyz to bude mit nejakej realnej zaklad a ne hlaska typu - neni tam krovi, tak je to fail.. (ale jinak jak rikam ja: s dotou skoncit nemuzes, ale ona muze skoncit s tebou :D)
        • Asharak
          Tak to už přece vím, že jsi toho schopnej, nemusíš mi to zase psát *2*
          No ty champy neřeším, je jasný že u 110 champů na každé straně (nebo na všech třech přesněji) nemůžou být všichni originální -.- Přitom fungují trochu odlišně *1* np
          • JohnyTheZik
            ^^ pro sicher ;D..
    • Ethy
      A ty jses z dota2.cz ci jak? Ze te podle nicku neznam.

      Btw Guinsoo a Eul ne? Pendragon byl jenom spravne fora co ja vim
      Jo a IceFrog snad neni Cyborgmatt ne? *1*
      • JohnyTheZik
        Na dota2.cz hravame pod tymem BrainDead (momentalne cip brainless ligu) :)
        A do for moc nelezu, protoze zacinam mit averzi na vsechny samozvany profesionaly a mistry sveta..
        Jinak probihala nejaka domluva s martym, ale to jeste budu muset doladit :)..

        Pendragon byl spravce for, to mas pravdu, ale do RIOT tymu byl najat spolecne s Guinsoo jako kreativni vyvojar, aspon tam sahaji me znalosti.. Eulova situace je pokud vim trochu zamotanejsi.. Nejak vic jsem to vsak nezkoumal..
        A co se tyce Cyborgmatta/IceFroga, tak panuje spousta nazoru na to, kdo to vlastne je :D..
        Nicmene si troufam rict, ze to je tataz osoba z ruznych duvodu :D..
        http://steamcommunity.com/groups/Cyborgmatt/discussions/0/864943478402402836/?l=czech ("I may have insider information on that." :D)

        Dost me pobavilo na playdote-> http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=779484 :D.. ty spekulace jsou super :D
        • Eul pokud vim taky je u valve? rozhodně byl k vidění na Internationalu
        • Ethy
          Přesně, fakt by mě zajímalo kdo je *1*. Podle mě to spousta lidí ví :), určitě musel být někde na TI, TI2 k vidění *1*
          • JohnyTheZik
            Tady si myslim, ze to je fakt IceFrog (i Cyborgmatt) :D..
            http://www.youtube.com/watch?v=HbgyKEbcvS8
            • Ethy
              Hele hod si me kdyztak na Steamu do friendu, ja se tedka na steam kvuli kolejnimu firewallu nedostanu :(, nekdy zahrajeme :). Nick i avatar stejny :)

              P.S. Jo tohle video je epic :D, Tobi válí :D, jenom škoda, že Purge nedostává v komunitě tolik místa, kolik bych mu přál *9*
  • Prvně se to postlo jako nový vlákno - překlik, a smazat to nejde když tu člověk nemá účet, tak sem to postnul podruhý správně ;-) A za druhé hodnoť obsah, a nepiš žblepty ;-)
  • Na komentároch ku každej hre mi vadí jedna vec. Už to pomaly ale iste nie sú komentáre.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit