Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hral sem HoN-KO nejaky patek a jako dlouholety hrac doty muzu rict, ze HoN-ko je spise pro nooby, kteri v dote jsou totalne mimo. Hratelnost je uplne jinde nez v dote. To nemluvim o adonech, ktery jsou tak vicemene leganimi cheaty. Nektere hera predelali uplne nejhorsim zpusobem. Mno a novy hero co jsou v HoN? Skoda mluvit. HoNko krome grafiky a legalnich cheatu + doporucene predmety (omg kdo to vymyslel?) nenabidne takovou skvelou hratelnost jako dota, kde k tomu aby jste byli dobri potrebujete neco nahrat a hlavne chtit se ucit. Cekam na dotu2. Doufam, ze to nebude jako HoN-ko.
  • Kdo chce hrat DOTU v hezci grafice muze hrat HoN uz nyni za 30dolaru, je tam deny creep, sou tam kramky po strany, je to cely hezky barevny ale osobne sem jedine pro LoL je tak 10x lepsi nez nakej HoN a tak 8x lepsi nez staricka dota. Ale hlavne by me tada zajimalo kolik puvodni dota mela tvurcu. Protoze pulka teda sla dela LoL druha pulka sla delat HoN a treti pulka teda de do valve nebo jak je to?
  • staci se kouknout na League of Legends - skiny, zebricky a vlastne vse co ma nabizet Dota 2 je zde jiz obsazeno nebo se v brzke dobe prida patchem (VoIP) a jako tresnicka na dortu - je to free 2 play
    • A proti dote je to neuveritelne povrchni ... hra ti doporucuje jaky itemy stavet zadny kramy po strane, zadnej deny, nejde blokovat creepy.
      • Povrchni bych to nenazval. Zjednodusenny pro hrace co nemaj cas kazdej den u toho 4 hodiny sedet. To ze je tam jeden obchod a itemky se ti skladaj samy je zrychleni. Misto kramu postanach mas monstra s buffama. Doporuceni itemu je pro zacatecniky, kazdej kdo to hraje dyl si stejne stavi co chce. A co se deny a blokovani tyce, to bych rek ze byla spis takova zmrsenost v puvodni dote, normalni hraci to nedelali, pak se prislo na podobny exploity a nakonec to nazvou strategii. U LoLu je hlavne dobra cena (nic), pekna grafika a docela v pohode komunita. Pokud je pro tebe zabijeni vlastnich creepu tak dulezita soucast hry, tak existuje Heroes of Newerth, kterej by to v sobe mel obsahovat.
        • Presna tak zlatej LoL nevim kam chce valve prorazit pokud to teda neda taky zadara. Deny creep nikdo nepotrebuje ba naopak jedine dobre ze tam neni, hra se tim nezkutecne zrachlila + pritomnost krovicek na lajnach do kterych se da schovat udela ze hry akcni rez hrac vs hrac a ne kreep hunt. Navic napad s bufama od neutralni monster je skvelej.
          Uz jen aby vidali tu novou mapu jak slibujou a bude to dokonaly.
  • calwin
    táto správa ma miestami potešila... má svoje klady ALE TOTÁLNE MA NASR... kôli tomu že si niekto zasa okato myslí že zarobí... dota je dokonalá hra, warcraft vytiahla priamo do neba... dodnes ju hrávam a až sa divím sám sebe že to bude asi 4-5 rokov... ale aby teraz niekto začal príživnícky prepracovávať systém ktorý je už zabehnutý s tým že zahrnie "radoby" nové nápady... jednoducho nesúhlasím aj keď aby som mal "trénovať" nejakého "môjho žiaka" mi príde miestami sranda miestami nuda... ak rozšíria takýmto spôsobom hru tak bude každý hrať pri leavingu bez postihu a UI tomu rozhodne nepomôže... (prepána aby dotu hrala UI? kde sme...)
    • Prizivnicky ? Ved to robi zase Icefrog (team). Problem Doty, je W3 Engine a skriptovanie... Kazdemu sa uz stalo ze hero neposluchal tak ako mal... (utekam , utekam s malo HP a on sa otoci atd...) A Valve spravila to iste co s Counter-Strike Najskor to bol len Mod pre Half Life. Myslim ze DOTA 2 bude uplne super. A preco vnej vsetci vidia negativum. Treba vidiet tie pozitivne veci... lepsia grafika, skripty a to s tymi leavermi ze ich nahradi Pocitac, no jednoducho BOMBA :)
      • cloveka nahradit pocitacem to teda pekne dekuju to at radsi zustane leavlej. leavery najdes vsude, v LoLu je to reseny pekne proste dokud trva hra tak i kdyz se borec odpoji tak se bud do ni pripoji z5 nebo proste nehraje a cumi jen na recconect okno.
        No a ze si noob a misto na spodek obrazovky si klikas na minimapu a hrdina ti pak beha jinam, tak za to programator nemuze.
      • Myslim ze prave W3 engine udelal Dotu dotou. To ze se hrdina otoci s malo hp se stava jen lamam nebo lagerum takze to me taky pride irelevantni a pocitac nikdy nebude hrat tak dobre(spatne) jako hrac. Myslim ze z tech co si vypsal neni ani jedna vec zcela pozitivni. Jediny v cem vidim pozitiva jsou doufejme normalni servery takze kdyz lagne jeden nelagnou vsichni a to ze Icefrog za svoje usili utrzi nakou tu kacku a bude se moc dote venovat vic takze se posune zase dal.
  • Odkdy muze hrat dotu 12 hracu? :D Ja ziju 6 let v domeni, ze maximum je 10. xD
  • kostejnesmrtelny
    Kua, ten nápad s trenérama je geniální (!!!)
    Tohle přesně to chce, protože zdaleka největší problém DotA je její komplexnost a nepřístupnost pro nováčka, jakož i děsná nevraživost komunity vůči začátečníkům.
  • Ja bych byl nejradsi kdyby DotA zustala soucasti W3 tak jako ted. Myslim ze to dopadne zase uplne stejne jako kdyz se to pokusili okopirovat do heroes of newerth nebo league of legends ... jinak receno uplne nahovno :))
    • HoN se poved je mnohem lepsi nez puvodni DotA, a mam takovej pocit ze bude i lepsi nez DotA 2 akorat ta ho bohuzel pohrbi protoze to dela Valve a z Valve sou vsichni posrany
      • Me teda HoN prijde horsi co sem hral a jeste za to ti smejdi chtej 30 dolaru pritom jediny co ze vzali celou dotu a hodili ji do novyho kabatu a pridali ochranu proti leaverum ...
        • pride mi ze puvodni dota (war3) nebehal pod linuxem, Heroes of Newerth (stejne jako vsechny s2 hry) ma pro linux nativni binarku, uz to je duvod abych ho podporil. 600 kc za komplet predelanou hru, ktera je navic neustale doplnovana o nove veci (hrdiny, mapy, chysta se jeste napriklad rozsahly map editor s moznosti skriptovani) mi pride adekvatni.
          S komunitou je to samozrejmne horsi, clovek jednou blbe klikne a uz je tard, ale aspon te to bicuje k lepsim vykonum ne?:)
        • aha takze penize sou problem ,sem zvedavej co budes rikat na dotu 2 za 50eur
          • Nejde me o penize ale o to ze oni se berou penize za to co vymyslel nekdo jinej ... Navic pokud si muzes za penize smazat svoji statistiku leavu tak je to vlastne o nicem protoze ty rozmazleny deti s bohatejma rodicema budou nadale kazit hry a jen si to pak smazou ...
            • ...navic sice muzes za pracy restovat ale malokdo bude porad vyhazovat prachy za reset priste si da radsi na leavovani pozor
            • Takhle S2Games pozadali icefroga jestli to muzou udelat a icefrog jim to povolil, jejich zamer byl ciste (naschval) udelat kopii doty na vlastnim enginu, s reconnectem, statistikama, anticheat atd atd atd, coz se jim povedlo. Deti s bohatejma rodicema je furt lepsi nez zadnej leaver protection system jako ve w3 dote... Jako 30000 prumerne online hracu srovnej si to s jinou pc hrou (placenou) ja myslim ze HoN je uspesnej...
          • kostejnesmrtelny
            HoN není úplně špatnej, ale je takovej amatérskej. Dopustili se tam pár příšernejch balančních kiksů, navíc ten jejich systém PSR je naprosto kontraproduktivní.

            Navíc, k čemu je ochrana proti leaverům, kde se dá tvůj poměr leavnutí za peníze smazat???
  • Amylee.Anderson
    Ať si valve vylíže s nejakou pitomou dotou, já chci už alespon nový info o HL2E3, kurňa!!! *10*
    • Seš i.d.i.o.t!,Ttipuje, že tvuj mozek na dotu nestačí a proto tu pišes takové nesmysly.
  • Icefrog neni zakladatel doty.... zobral si ju az okolo verzie 6.00 prednim to boli Eul na ROC, a Guinsoo na TFT, kazdopadne ju dostal tam kde teraz je takze je tam zasluzene
  • A nový Half-Life jako výjde kdy? Nejdřív se Valve vytasí s Left 4 Dead 2, potom s Portal 2 a teď s DOTA2. Kde je sakra HL2: Episode 3 nebo Half-Life 3? Tři roky čekání a ani žádné pořádné informace, jenom mlčení! Začíná mě to iritovat, Gabe Newell se chová jako Gordon Freeman - mlčí, mlčí, mlčí!
    • Tak jim nový HL zabere víc času, zblázněte se všichni. Valve Vám ohledně Half-Life už nic nedluží, epizodický koncept (jak samo Valve řeklo ještě někdy před vydánim první epizody) v případě HL byl chyba a jedná se spíše o stand-alone datadisky a nepřistupuje se k tomu jako k epizodám).
      Berte to z té druhé stránky, místo nadávání si řekněte, že ta hra bude delší a technologicky na lepší úrovni a bude vypilovaná. Episode Three nebude jen epizoda, bude to mnohem víc a proto ten cca 5 letý odstup od Episode Two (ten čas ale letí....) :O *10*
      • Kdyby takhle blbě přemýšlel každý tak nikdo nemá co by hrál. Valve nám dluží hodně a to nový HL protože příběh nechali otevřený. Ta hra by už byla dávno hotová dlouhá, vypilovaná jenže to by se nesměli zabývat blbostma tipu L4D2 atd.
        • Na HL2 se taky čekalo přes 5 let a HL1 taky byl otevřený. Navíc nemůžeš nadávat, protože na veřenosti nikdo netuší, jak to s EP3, jak dlouhá bude a co bude obsahovat. Pokud oznámí projekt o délce jako byla EP1, pak se do nich klidně pusťte.
          A už si sakra doháje uvědomte, že Valve už je celkem velká firma, která má několik vývojářských týmů. Je naprosto zbytečný, aby na EP3 dělalo přes 200 lidí, protože ve výsledku se spíše stává, že větší tým neudělá o moc víc práce než tým o 30 lidech, protože daleko složitější ten tým koordinovat. Takhle můžou udělat více her najednou, vydat je v různých termínech a zajistit si stálý tok peněz. Pro nás z toho plyne to, že Valve bude mít více peněz a stím i více možností. Takže celkem pozitivní.
          A prosím, příště neřikej, že Left 4 Dead, nebo kterákoliv jiná hra je blbost, že to TEBE nezajímá neznamená, že další lidi ta hra nebaví. Je to celkem sobecký.
          • Napsal jsem L4D2 což je úplně zbytečný pokračování. Hájíš tu chování Valve i když o nich nic nevíš takže nemůžeš s ničím argumentovat a vyvracet mi mé názory tak se uklidni.
            • Jsou lidi, kterym L4D2 zbytečný nepřijde. Je to věc názoru a ty mi ho samozřejmě vyvracet taky nemůžeš. Zato tvůj přístup je sobeckej, můžeš říct, že tě hra nebaví, nelíbí se ti, ale říct že je to blbost a že by se tim nemělo Valve zaobírat bys řikat neměl, protože tu samozřejmě nejsi sám. A já sem klidnej btw :P
      • Amylee.Anderson
        Me tak neštve to, jako že neni(to mi žíly netrhá), ale to, že vydali dva nebo 3 atworky a tim to končí. Chtěli to vydat už na vánoce 2009, takže mylsim že nejaký info by melo bejtá dáno venku!
        A mimoto bych byla nejradši, aby nova epizoda byla ve stejny grafice, jako dvojky a epizody již vyšlé.
        • Vánoce 2009? To byl jen odhad nějakých webů, Valve ale ve skutečnosti žádně konkrétní info ven nepustilo a ty artworky byly pokud si dobře pamatuju uvolněny kvůli nějaké soutěži.

          Co se grafiky (a fyziky) týče, dojde tam k zhruba stejnému posunu, jako u Portal 2 ( i když v Ep3 bude Source zase dál). Zřejmě náš čeká vyšší rozlišení textur, lepší modely a nasvícení, ale pořád to bude mít stejnej "feeling". A samozřejmě, neni vyloučen update starších HL na nový engine ;). Prostě čekejte a uvidíte, co z toho nakonec bude.
    • sleepless
      Nevi, jak by to cele ukoncili, tak mezitim hledaji jakykoli jiny projekt, aby ziskali dalsi cas na premysleni, co? No asi ne :)
      • Proč by měli něco ukončovat? nevidim důvod proč by další HL měl být i poslední prostě by jen pokračovali v příběhu. Na to nepotřebují tolik let aby to vymysleli.
        • A proč další HL ? ... Dota potřebuje oprášit! a doufám že na tom nic nepokazí..
          • Amylee.Anderson
            "A proč další HL ?" Tohle muže řict jenom hňup a nebo ten, co to nehrál.
            • Jinak ne nehrál jsem další díly jen jedničku a to byla bomba hra! ale dota si taky zaslouží novej kabát
            • Aha a todle může napsat jen nějaký blázen do HL... bože

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit