Přejít na výpis diskuzí
DOTA 2 spouští oficiální obchod, nebude pay-to-win
1.6.2012 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
jo strasne me ten tvuj pribeh zajima *6*
-
porovnáváš LoLko s invite only betou Dota2? tleskám ti..
-
Taky to můžeš říct slušně...
-
Prosté, jenomže nikoho tady nezajímá, co si oblíbil nějakej jouda odněkud z osady... Tohle je diskuze, jenomže o DOTA 2...
-
Jasne ja neberiem uspech LoLku mne to je v podstate jedno ale osobne mi je sympatickejsia DOTA 2. Hracov je dost aby sa rozdelili medzi Dotu LoLko a HoN a este aj na Blizzard All Stars :) a kedze tieto hry su free to play tak vela hracov bude hrat viac ako len jednu z tychto hier.
-
"Zbývá tedy otázka, za co se tedy bude ve hře platit kromě kosmetických věcí?"
Zatim se muze platit za equipment (vsechny ruzny zmeny obleceni, armoru, zbrani na hrdinech), tools (75% battle bonus na par dni, description tag, treasure key,..), couriers (napr. hustej pavouci mechanoid) a za celkovy packy (bundles), kde je jen vetsinou nakupenej equipment + dota 2 early access..
zatim je to pecka :) -
Heh, ty jsi dobrej tupon :D nic proti, ale obe hry se daji hrat soucasne a je jen na hracich zda budou hrat obe nebo jen jednu (vyberou si favorita), ty nemas narok komukoliv, co narizovat. Byl jsem vzdy zastance doty. Hral jsem LoL pouze chvili kdyz zacalo, a bylo to uplne neco jineho. Nebavilo to jako Dota. Pak jsme si dali s kamosi pauzu od doty a lolu na nejakou dobu. Kdyz jsme meli trable s nainstalovanim patche na W3, tak jsme zkusili na nejakou chvili LoL a naopak nas naprosto chytlo a verim, ze pokud bych si dal zase pauzu od lol a naucil se zpet Dotu, tak nebudu mit problem a bude me tez bavit.
Co bych rekl, tak HoN je zmrsenina Doty neprehlednej bordel efektu a prostredi. Co jsem videl videa z Doty 2, tak si grafiku nemuzu vynachvali, nepodelali to, zustalo to dobre prehledne jako DOTA1 z W3. -
presne do toho obchodu se prosim odeber, diky
-
Nechapu proc bys to mel zahazovat, je mozne, ze te bude bavit oboje, nebo se presunete se skupinou k dote 2, nebo zustanete u LoL. Vyzkousis, uvidis. Muzes chvili hrat jednu a jindy zase jinou. Meze se nekladou o.O
-
Štatistiky z novembra... http://euw.leagueoflegends.com/news/community-grows-32-million-players
-
Proc by nemohl, LoL a Dota jsou na stejnem principu hra jednoho tymu proti druhemu. Oboji maji neco do sebe. Nejsem zastance ani doty ani lolu, myslim, ze obe hry maji sve plusy a sve minusy a rozhodne jsou obe dobre hratelne a obe hodne oblibene.
-
Protože tohle je diskuze. A diskuze existují aby v nich člověk vyjádřil svůj názor. Prosté.
-
Příběh o tom, jak se Gabe Newell stal boháčem:
HATS! -
Sak at si lidi hrajou League of Lamers a nelezou nam do doty ...
-
Tak dota 2 ma dost hracov a uz teraz je to TOP hra na steame (aj ked estelen v bete) co je podla mna samo o sebe dost velky uspech :)
1.6.2012 17:50
Current Players Peak Today Game
53,150 53,150 Dota 2
47,972 56,205 Counter-Strike
47,055 50,619 Team Fortress 2
42,801 60,052 Football Manager 2012 -
Jo? A proč nám to povídáš?
-
Sice me Dota nejak nebere,ale nekdy vazne nechapu,co by vlastne hraci chteli.
Bude to hra zdarma,nebude to postavene na pay to win principu a presto se najde plno lidi,kteri budou mit plnou hubu kecu.
Nikdo vas tu hru hrat nenuti koneckoncu,porad tady je LoL,puvodni Dota atd. -
Co bude lepsie to sa bude hrat
-
Je to obyčejnej zapičenej troll...
-
Hráči vymysleli oficiální obchod, jmenuje se: Vyližte nám p*del.