Přejít na výpis diskuzí
DotA od Blizzardu se zpozdí kvůli kompletní předělávce
22.8.2011 | levis
65 příspěvků
-
Další novinka. Valve žaluje Blizzard za použití značky Dota ve hře Blizzard Dota. *1*
-
Valve vs Blizzard .To bude hodně zajímavé.Obě firmy maj dost peněz i kvalitních her tak na to sem zvědavej.
-
"My v Blizzardu ale vyznáváme filosofii, že hry by měly být přístupné a snadné navenek."
Co k tomu jeste dodat, od Blizzardu uz nic nekupovat. -
-
Ano prosím.
Ještě to doplň tím, že ani nebudeš komentovat žádný články na tuto tématiku a bude to úplně optimální *1* -
Proč jako? Jestli to udělaj jako ve starcraftu 2 tak nevidím problém.
-
-
Jsem jediný, kdo si myslí, že SC2 nebyl takovej zázrak?
-
-
Nejsi jediný :)
-
Minimálně o ještě jednom takovým člověku tady na fóru vim, ale je to strašnej idiiot *1*
Né, vážně...SC2 má svoje mouchy, ale i když se na to snažím nahlížet co nejvíc nestranně, myslím že od dob Warcraftu 3 vyšla v žánru jediná hra, která by se mohla měřit se starcraftí SP kampaní, a to prosím World in Conflict.
Ale jestli o nějaký víš, tak mi řekni, rád se nechám poučit, a to myslím vážně. Třeba jsem propásl nějakou zásadní perlu... -
Myslím, že právě naopak, SC2 je zázrak, ale tvůj příspěvek ne. Editor je daleko lepší, dají se v něm dělat věci, o kterých ani nevíš. Grafická stránka hry je taky výborná, už jen to, že např. marinňák ma nezpočet smrtí v závislosti na tom kdo ho zabije. Komu se dnes povede udělat pokračování hry, aby měla takový úspěch? A co teprve Diablo 3, od toho očekávám daleko větší prodejnost než u Starcrafta 2.
-
-
SC2 neni zadny zazrak, grafika nic moc. Gameplay kratky navic plna cena za jedni kampan.
-
-
re:Kockopes - proc,kdyz nekdo vyjadri nazor,ze nejaka oblibena hra se mu nelibi,se musi vzdycky najit nejakej typecek,co hned zacne radoby vtipne komentare o tom,at jde radsi zase hrat COD.
Kdes jsi prisel na to,ze on hraje cod?
Ja cod naprosto nemusim a o SC2 si taky myslim,ze to za moc nestoji.Slusna hra,ale zadny zazrak,natoz revoluce jak tady nekdo psal. -
Zatimco tvuj milovany COD byl daleko delsi, cela dvouhodinova kampan a znovuhratelnost je stoprocentni *5*
-
:D prober se
-
-
-
Nevím jak ostaní ,ale SC2 je jediná RTS která mě baví (jinak na strategie nešáhnu) a to mluví za vše. *5*
-
Ano
Podle me je to celkem revolucni hra, me sice moc nechytla, protoze RTS zase tak moc nehraju, ale na gameplayi i grafice jde videt, ze Blizzard se snazi tu hru udelat jak nejlip je to mozny.
-
-
-