Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik
    Eul a Guinsoo, abychom byli presni.. Jinak nevim na co reagujes. Ja mam tohle vpodstate napsany v tom komentari, asi sis ho moc neprecet..
  • Já nechci odepírat Icefrogovi jeho podíl na Dotě, jen nemám rád, pokud někdo rozhlašuje, že je to jenom jeho práce. Spíš mi jde o to, že Eul a Guinsoo udělali zásadní věci, bez kterých by si Dotu člověk dokázal jen těžko představit, Icefrog už se dostal k hodně propracované mapě a "pouze" tweakoval.
  • Icefrog najprv kontaktoval Blizzard, ti ho odmietli, nasledne kontaktoval VALVe, ti ho neodmietli a najali.
  • Playdota udelal icqfrog, pred tim bylo DefenseoftheAncients.com od Eula, dotu vymyslel Eul udelal to podle stareho modu na starcraft 1.
  • Valve rulez!

umad?
  • Ty nevis co mluvis, lol ze puvodni dota byla uboha vsak ice frog upravuje dotu o verze 6+. Neudelal temer nic na foru procetl prispevky na foru, ktery mimochodem udelal Eula a udelal par uprach. Nic svetoborneho neudelal.
  • sklapni blbecku
  • Stejne tak jako treba CS.Ale na druhou stranu,v tomto pripade je rozdil ten,ze takove cs byla modifikace jejich hry,zatimco dota je modifikace cizi hry.Takze to rozhorceni nekterych lidi chapu.
    Ale blizzard mel spousty casu udelat to same co valve,tedy vzit jendoho z tvrucu doty pod sva kridla a udelat z toho plnohodnotny komercni titul.
  • ono vůbec Valve celkově má dobrej cit na vybírání projektů/modifikací, který jsou pak plnohodnotnou hrou a jsou uspěšné...

to, že tam jsou podobné modely je prostě tím, aby hra měla tu stejnou atmosféru... mně třeba taky víc sedl HoN než LoL a to nemyslim, jen tím, že tam byli podobní (stejní) herové jako ve W3 dotě, ale hlavně i vzhledově to k tomu mělo blízko a bylo to prostě bráno jako plnohodnotná hra.. teď to prostě bude Dota se vším všudy a jsem rád, že se toho ujalo Valve (v TF2 jsou prý nějáké problémy od té doby co je to Free, tak snad nedopadne tohle stejně).. Blizzard by tam nasekal zase bůh ví co.. od dob mediální masáže okolo Diabla 3 a jejich nových systémech, mám pochyby.. i když hry určitě neztratí kvalitu, ale zbytek okolo toho?
  • re:Kockopes - proc,kdyz nekdo vyjadri nazor,ze nejaka oblibena hra se mu nelibi,se musi vzdycky najit nejakej typecek,co hned zacne radoby vtipne komentare o tom,at jde radsi zase hrat COD.
    Kdes jsi prisel na to,ze on hraje cod?
    Ja cod naprosto nemusim a o SC2 si taky myslim,ze to za moc nestoji.Slusna hra,ale zadny zazrak,natoz revoluce jak tady nekdo psal.
  • Asi pod Tatrami zrovna došla interpunkční znaménka... :-)
  • XXDarthVaderXX
    Left 4 Dead je také původně modifikace...a vydělávám se na tom...
    Někdy je to o tom...chytit šanci za pačesy, to že Blizzard tuto šanci propásl? Je jeho chyba.
  • Zatimco tvuj milovany COD byl daleko delsi, cela dvouhodinova kampan a znovuhratelnost je stoprocentni *5*
  • Slovaci mi nevadi, ale po tobe to nejde ani cist. xD
  • Aj ked to este nikde nebolo oznamene predpoklada sa (niektore hracske media, nevravim ze vsetky) ze aj dota 2 bude free to play (hlavne po tom ako nevell oznamil ze o dotu sa budu starat na podobnom principe ako TF2 a osobne si myslim ze tym nemyslel len updaty a patche) Mena tych hrdinov(nie vsetkych) a ich schopnosti(myslim co robia nie ako vyzeraju) vymyslel icefrog ktory teraz pracuje pre valve a blizzard nato nema ziadne prava a valve pouziva modely postav (ocividne) ispirovane postavami s w3 a nie prebrate takze to nieje ziadne vykradanie. Je to ako keby si povedal ze v nejakej fps nemozes mat velku zbran lebo vykradas dooma s jeho BFG, alebo nemozes pouzit nejaky obojrucny mec lebo to uz bolo v nejakom rpg pred 20rokmi. Blizzard mal niekolko rokov nato aby si icefroga zobrali medzi seba no nespravili to ked im dota priniesla uspech (poznam ludi ktory si kupili origi w3 len kvoli dote a single ani nehrali) aj zadarmo.
  • JohnyTheZik
    DotA je sice na bazi vytvoru Eula a Guinsooa, ale naopak prave IceFrog udelal z Doty hru, jakou zname dnes. Udelal spoustu dulezitejch gameplay zmen a se starejma dotama se to neda srovnavat (ano, dotu hraju uz hodne dlouho a napr. jsem hraval s CraNichem :).. nicmene az v posledni dobe jsme zacli hrat nejen na publicu :D)..
    Takze stat si za temahle tvrzenima je dost obtiznej ukol a velmi casto subjektivni. Eul i Guinsoo toho udelali hodne, ale stejne tak IceFrog..
    A jak nekdo mluvil o tom, ze Eul i Guinsoo brali hodne veci od komunity, tak to ale dela i IceFrog, viz. PlayDota.. Tech navrhu je tam spousta a uz jsem nekolikrat videl, ze neco poupravil a udelal podle toho.
    A k puvodnimu prispevku.. Nevim, proc by si mel Valve vymejslet novy hrdiny. Akorat by to lidi z Doty jeden (jak rika tulex :D) matlo a i z nazvu je videt, ze to je pokracovani, ne nova hra.
  • Zavist? Nikdo ti nebrani upravit "par veci" napriklad v SC2 a udelat celosvetove hranou mapu.
  • Je mi uplne jedno kdo s tim napadem prisel, ale puvodni DotA byla velmi uboha. Az ICEFROG tomu byl schopen dat hratelnou tvar.
  • Nejsi jediný :)
  • Já s tím i souhlasím, taky mi příjde uplně zvrácený, že jiná firma chce vydělávat (čti hlavně to vydělávat, protože původní dota je zdarma žejo) na modu z uplně jiné hry s tím, že v ní ani nic nezmění a použije hrdiny z původní hry. To je prostě rýžování cizí hry - a vlastně ani samotný vývoj DotA 2 není od lidí, co původní dotu vymysleli - a vůbec se mi to nelíbí. Třeba to LoL si alespoň zachovalo svoji originalitu, proto taky zůstanu u něj a u původní doty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit