Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další novinka. Valve žaluje Blizzard za použití značky Dota ve hře Blizzard Dota. *1*
  • Já jsem ty zápasy DotA 2 sledoval a nějak mi bylo na blití...bylo to strašně umělé a vůbec se mi nelíbilo, že polovina těch avatarů bylo inspirovaných z původní DotA(y), která používala hrdiny z W3. Připadalo mi to jako: Hele podívej, ve W3 mají Pandarenskýho mnicha, tak mi uděláme úplně stejného, jen se bude jmenovat Hromový mnich, ať to tolik nebije do očí...

Ať si klidně Valve dělá DotA 2, ale ať si to celé vymyslí sami (žádná inspirace hrdiny z W3)...
    Třeba takové League of Legends má úplně vlastní hrdiny...
    • Šéfuje tomu Ice Frog, takže ten si může ze svého díla kopírovat/měnit co chce. *3*
    • S tim prvnim nesouhlasim, s tim poslednim ano.
      Icefrog celou Dotu vymyslel, takze proc on by si nemohl do hry (popr ve w3 herniho modu) dat neco, co je vlastne jeho napad? Tvuj prispevek moc nedava smysl. Proste DotA je originalni napad Icefroga a to on vede Valve na Dotu 2. To mas jako Starcraft a Starcraft II
      • Nechapu kdyz nekdo icefroga povazuje za boha a buh vi jaky neni mistr sveta. Upravil par veci to je vsechno. Navic Valve kontaktovalo icefroga ohledne doty ne neopak. K tomuto se radsi ani nevyjadruji "To mas jako Starcraft a Starcraft II". :D
        • Icefrog najprv kontaktoval Blizzard, ti ho odmietli, nasledne kontaktoval VALVe, ti ho neodmietli a najali.
          • valve kontaktovalo icefroga, psal mi to na icq ty cobole.
        • Zavist? Nikdo ti nebrani upravit "par veci" napriklad v SC2 a udelat celosvetove hranou mapu.
          • sklapni blbecku
      • Prave ze jeho prispevek dava smysl a tvuj naopka ne. Icefrog nevymyslel dotu byl to prevazne Eula. Icefrog tu jen dela nesmyslny veci ohledne prav na dotu kdyz pritom on zacal upravovat dotu kolem verze 6+. Navic skiny hrdinou v dote jsou z warcraftu stejne tak vetsinu spellu.
      • DotA je Icefrogův nápad? Cha, ten se k Dotě dostal, kdy už to byla DotA, jak jí známe dnes. DotA je výtvor především Eula a Guinsooa, Icefrog se postaral především o drobnější změny a některé hrdiny. Je zajímavé, jak většina lidí přisuzuje celou Dotu Icefrogovi.
        • JohnyTheZik
          DotA je sice na bazi vytvoru Eula a Guinsooa, ale naopak prave IceFrog udelal z Doty hru, jakou zname dnes. Udelal spoustu dulezitejch gameplay zmen a se starejma dotama se to neda srovnavat (ano, dotu hraju uz hodne dlouho a napr. jsem hraval s CraNichem :).. nicmene az v posledni dobe jsme zacli hrat nejen na publicu :D)..
          Takze stat si za temahle tvrzenima je dost obtiznej ukol a velmi casto subjektivni. Eul i Guinsoo toho udelali hodne, ale stejne tak IceFrog..
          A jak nekdo mluvil o tom, ze Eul i Guinsoo brali hodne veci od komunity, tak to ale dela i IceFrog, viz. PlayDota.. Tech navrhu je tam spousta a uz jsem nekolikrat videl, ze neco poupravil a udelal podle toho.
          A k puvodnimu prispevku.. Nevim, proc by si mel Valve vymejslet novy hrdiny. Akorat by to lidi z Doty jeden (jak rika tulex :D) matlo a i z nazvu je videt, ze to je pokracovani, ne nova hra.
          • čo ti si za lamku?
          • Já nechci odepírat Icefrogovi jeho podíl na Dotě, jen nemám rád, pokud někdo rozhlašuje, že je to jenom jeho práce. Spíš mi jde o to, že Eul a Guinsoo udělali zásadní věci, bez kterých by si Dotu člověk dokázal jen těžko představit, Icefrog už se dostal k hodně propracované mapě a "pouze" tweakoval.
          • Playdota udelal icqfrog, pred tim bylo DefenseoftheAncients.com od Eula, dotu vymyslel Eul udelal to podle stareho modu na starcraft 1.
            • JohnyTheZik
              Eul a Guinsoo, abychom byli presni.. Jinak nevim na co reagujes. Ja mam tohle vpodstate napsany v tom komentari, asi sis ho moc neprecet..
        • Je mi uplne jedno kdo s tim napadem prisel, ale puvodni DotA byla velmi uboha. Az ICEFROG tomu byl schopen dat hratelnou tvar.
          • Ty nevis co mluvis, lol ze puvodni dota byla uboha vsak ice frog upravuje dotu o verze 6+. Neudelal temer nic na foru procetl prispevky na foru, ktery mimochodem udelal Eula a udelal par uprach. Nic svetoborneho neudelal.
        • Navic dost lidi ohledne poslednich map ma vyhrady, prevazne na Trenta a Phoenixe. Eula vzdycky prohlasoval ze dota je mapa tvorena prevazne komunitou, zadne prava si neprivlastnoval naopak byl rad kdyz nekdo prisel s mode podobneho razeni.
    • Ty stejní hrdinové jsou tam schválně, navíc dělat trunaj, aníž by hráči věděli co kdo dělá, nepřipadá v úvahu. Proto ten úvodní turnaj před vydáním hry, krásná reklama
  • Zdravím Starcraft 2 hráče, chtěl bych se jich na něco zeptat.

Nějak při vydání SC2 Blizz oznámil, že vydá Left 2 Dead nebo tak nějak. Mělo to být o tom, že 2 hráči se spolu brání proti nájezdům těch nemrtvých nebo co to bylo, jako v jedný misi ze SP. (Ti co chodily jenom v noci). Chci se zeptat jestli to už vydal a jaký to je. Stojí to za koupi origa? :)
    • left to die 2 už vyšlo a určitě to stojí za to je tam plno dalšího. Třeba poker, tower defense a milión dalšího a vše zdarma a singl a multiplayer taky stojí za to vždy dostaneš stejně silného hráče
    • Mapu jsem hrál, ale jestli přemýšlíš o koupi hry kvůli téhle mapě, tak si docela blázen. Mapa to špatná neni, ale jsou tam daleko zábavnější mapy a ani to nejsou mapy od Blizzardu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit