Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nyní v akci za 0.99 $ *1* juchůůů
  • GlaDOS
    Downwell byla jedna z nejzábavnějších her, které jsem minulý rok hrál. Kritika mi v některých ohledech nepřijde úplně férová. Proč je například ovládání nepříjemně úsporné? Více než tři tlačítka opravdu nejsou potřeba. Dvacetiminutová herní doba? Steam mi ukazuje 4 hodiny. To je asi jako stěžovat si na Spelunky, že nevydrží více než půl hodinu a přitom se nedostat ani z první lokace. Už dlouho jsem tak dobře neutratil 3 Eura.

    Downwell je prostě malá jednoduchá návyková a dobře navržená arkádovka, kterou je tak třeba hodnotit.
    • funtom
      Přesně tak. Když jsem uviděl recenzi, dostal jsem chuť si to zase zahrát a koukám, že na Steamu mám nahráno 14 hodin. A to jsem to nikdy nedohrál do konce. V 99% her jsem se nedostal ani do 3-1.
  • 5/10 indie hra? Divné, že to nepsala Lucie Jiříková
  • 5 z 10? Hned sem si rikal uplny last guardian.
    • Až se musím smát že mě napadlo úplně to samé a chtěl jsem to tu napsat. Jsi první! :-) Jak může mít taková neestetická kravina stejný počet jako Last Guardian???????? Pánové myslete více u těch recenzí!!!!!! A milý Adame, recenzent by měl ke všem her přistupovat stejně. Vadí mi, že u jedné grafiku a ovládání kritizují a v případě Downwell jí tolerují. Osmibitová bezduchá skákačka udělaná za týden na 386tce má mít 5/10, stejně jako Last Guardian, kde je fajn příběh a graficky je úplně někde jinde? Jen proto, že recenzent neumí jednat s digitálním zvířetem a neumí slézt ze žebříku a další recenzent zase zastydl v devadesátých letech na prehistorických automatech???? Hry jako Downwell by měli automaticky dostat 1/10 za odvahu s tím vůbec v dnešní době hráče obtěžují Ještě že Games.cz neurčujete světový názor hráčů. Opravdu.
      • Nesmíme zapomenout na trapné postavy a nudný příběh. 8/10 :)

        Ano trollíme!
        • To je zas poslední FinalnFantasy *1*
          • Já myslel, že Watch Dogs.
      • Ano, Last Guardian je po technické stránce zjevně propadák a i po té herní je poněkud prázdný, to že při předpotopní grafice neudrží na PS 4 Pro (haha) stabilních 30 fps radši ani nekomentuji.

        A možná sis toho nevšimnul, ale recenze psali různí lidé, to jen tak mimochodem
        • jen tak mimochodem všiml. Přečti si můj příspěvek pořádně.
          • v tom případě tvá argumentace nedává smysl, je jasné, že různí lidé vidí hry různě, alespoň co se týká takových těch abstraktních pocitů jako je zábava, hratelnost, atmosféra, co se naopak tabulkově paušalizovat dá jsou technické nedostatky, bugy atd tedy objektivní příčiny, a to je myslim shodou okolností zrovna to, za co Volejník Last Guardiana sestřelil, takže ok
    • Vím, že by se trollové neměli krmit, ale i tak...
      Pokud obě hry dostali 5 / 10, tak to může klidně znamenat, že autor recenze se u obou her bavil stejně, grafika negrafika.
      Pokud mu obě hry přijdou stejně zábavné (v tomhle případě nic moc) tak kvuli tomu, že to ma mnohem lepsi grafiku to ma dostat 8/10?
      Grafika je jen zpusob, jak zaujmout a uchvatit.
      • To mi chceš říct, že kdyby někdo udělal identickou kopii last guardian v téhle grafice, tak by automaticky dostal stejné hodnocení jako originál? To lépe graficky vypadající hry na tebe opravdu lépe nepůsobí? (tím neříkám, že grafika je hlavní hodnotící prvek)
        A příspěvkem sem nemyslel, že si to zaslouží jiné hodnocení kvůli vzhledu, ale řekni mi čím mě má tohle bavit? Tohle jsou hry co by se hodnotit snad ani neměly, tohle je taková ta záležitost co si zapneš když nemáš 10 minut co dělat a ne na co se těšíš až dojdeš domů z práce a dáš tomu pár hodin. Klasická hra kterých máš na různých online stránkách miliony ke hraní zdarma. To už hledání min ve widlích na mě působí zábavněji. (to je dost subjektivní, ale na mě to tak vážně působí)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit