Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tuco

DA:O byla po pomerne dlouhe dobe hra, o ktere se dalo rict, ze je tzv. duchovnim nastupcem BG, coz se za mne docela povedlo.

MMO mechaniky predstavil DA2, cimz mam na mysli zejmena comba, tedy synergie schopnosti a kouzel napric celou partou, nebo boss-fighty s nekolika fazemi. Celkove pak byla hra vic rekneme akcnenjsi a z hlediska fanouska CRPG plytsi. 

DA:I se sice z kritiky DA2 poucilo, ale ten akcnejsi nadech tam zustal. 

Nicmene, BG3 nasadilo latku tak vysoko, ze preji hodne stesti komukoli dalsimu kdo se bude pokouset v tomto zanru zabodovat. 

• Lukyz

Takových je nás víc. Po rychlovakšce DA2, kde byl dobrý příběh jsme dostali DAO, což bylo prázdné  MMORPG s respawnem mobů na naprosto nevhodnym enginu a DLC, kde totálně změnili lore textem v knihách... teď DA4, kde odešli posledný známý jména z BW, poslední články jen o problémech s vývojem, teď změna názvu a k dokonalosti už jen zbvývá...

Do you guys not have phones?!
  • Tenurri

Tak to jsem teda zvědavá. Nic moc od toho asi nečekám, ale na prezentaci se podívám. Třeba překvapí, ale moc tomu nevěřím.

Za mě byl nejlepší první díl Origins, kde měl výběr postavy a backgroundu opravdu nějaký smysl. Trochu se bojím, že to zase bude obrovský prázdný svět, který bude působit spíš jako MMO hra, než jako Dragon age.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit