Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age II na PC bude vyžadovat online kontrolu
1.2.2011 | Aleš Smutný
66 příspěvků
-
Já s tim taky nemam problém, stáhnu si crack.
-
takže stále stejný model - pokud chci autory podpořit tak si hru koupím a pak si instaluju craclou verzi abych měl klid. online kontrola je cracknutelná jako cokoliv jiného, stačí emulovat odpovědi serveru. u ac2 se tento styl ochrany ani neprojevil na rychlosti releasu cracklé verze. je třeba si uvědomit, že přední skupiny jako razor vědí o zabezpečení toliko co jeho vývojáři, možná jimi sami jsou.
jednoho člověka co se dříve na scéně podílel znám, dnes pracuje jako reverzní inženýr antivirové společnosti (to jen tak pro představu). -
A jeste neco:
flame s DRM nehrozi - vetsinou totiz o DRM pisou na forech nespokojeny lidi co hry kupujou, protoze piraty nejaky DRM nezajima (nemaji ho!) takze o nem nikde nic nepisou ! (nejvejs napisou neco jako: crack jeste nevysel...) coz je vlastne jasnej dukaz ze tento zpusob ochran nefunguje. doufam ze deus ex 3 a TDU 2 bude ok z meho pohledu DRM.. -
-
To nemá cenu pár jedinců jaksi nedokáže pochopit tak jednoduchou věc jako že pirátům sou tyhle články uplně ukradený.
Dyt to je logický to musí trknout každýho hnupa proč by pirát nadával na věc která neomezuje jeho ale platícího zákazníka?
-
-
takže klasika. očekávám cracknutou verzi na torrentu do 24 hodin od vydání, platící hráči si budou moct užívat jednou za týden kontrolu pravosti.
-
DA:O mam origo ale pouzivam crack predsa nebudem davat vzdy DVD do mechaniky ked dostanem chut zahrati si, ved to je chore za prve je to sposob ako po case znicit origo disk a za druhe je to forma buzeracie, tento typ ochrany ktora sa da obist :+) .
A tak isto to budem robit pravdepodobne s panom DA2 pretoze niekedy som na laptope a nie vzdy mam net pripojenie tak preco by som mal jak taky keket cakat pokial najdem niekde nejaku wifi aby som si zahral za to co som vyplatil :+O, ci byt nejakym sposobom buzerovany za to ze si chcem zahrat hru niekde na chate daleko od civilizacie ? -
Takze rusim predobjednavku, at si tohle plati kdo chce ja ne!
-
Hm a koho to má zastavit? Pirát si to crackne, poctivec ostrouhá. Ve hrách s konstantním připojením byl problém to cracknout kvůli pár skutečnostem, ale pokud to bude provádět check jednou za dejme tomu dva dny, pak to bude cracknuté prakticky hned. Doufám že nad kódováním téhle zbytečnosti neztrávili moc času.
-
tak takhle ne pratele... DAO 1 jsem ted uvazoval koupit se vsema DLC az bude tak do 500,- ale ted jsem si to rozmyslel.. pokud hraju SP hru - nevidim duvod proc byt online. (pri prvni aktivaci ok, ale pak fakt nechci ! ) a navic kvalita gameplaye ME 2 je otresna oproti prvnimu dilu - coz me odrazuje od techto nastavovanych pripalenych kasi. kazdopadne to jako obvykle omezi JEN A POUZE platiciho zakaznika.. viz AC a piratsky online aktivacni servry apod. koupil bych to na steamu - jenze bohuzel hry od nekterych vydavatelu jsou i temer po dvou letech za vice mene plnou cenu - coz me moc netesi. (cod mw apod.) ale proc ne, ze? :)
-
-
...já na Steamu čekám na (prázdninový/výkendový/sváteční-prostě nárazový a jednodenní) SLEVY, protože čekat až trvale klesne cena hry je k zbláznění...kupříkladu teď o Vánocích měli každej den slevy na známý tituly až 75%(vyjímečně i 80%)...a to se opravdu vyplatí...samozřejmě se to vztahuje na hry se starším datem vydání, takže v létě bude DA2 s 25%...když bude štěstí tak 40% slevou...jinak počkat zase na Vánoce *9*
-
-
nic moc... doteď mě jediná věc na DA2 nezaujala *9* o to větší očekávání TES V *1*
-
-
nezoufej...možná jí přecijen přijdeš na chuť...já se na DA2 docela těšim...ale nesmí se to brát moc vážně, protože se z toho stává to, čemu se u filmů řiká "popcornová zábava" (viz. například Smrtonosná past 4 oproti dřívějším)
-
-
...jestli to nebude moc buzerovat, tak proč ne? Navíc mi to je jedno...počkám až bude ve slevě na Steamu... *5*
Ale stejně doufám, že jim to piráti fakt nandaj a cracknou to až za roh HAHAHA (což se asi nestane právě kuli tomu, že Steamová verze tuhle buzeraci nemá, takže piráti použijou ji...) *1* -
-
Stane. A dokonce nejspíš pár dnů PŘED vydáním jak bývá obvyklé.
-
-
jo...špatně sem se vyjádřil...já sem mluvil o poctivým DVD cracku, ne o "obešlý" Steam verzi...ta je totiž pravděpodobně nejjednodušší na tz. "zpřístupnění" *1* a proto si myslim, že se torrenty budou hemžit steamovou verzí spíš než DVD
-
-