Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age II na PC bude vyžadovat online kontrolu
1.2.2011 | Aleš Smutný
66 příspěvků
-
Nemám problém. Když vezmu v úvahu, že DAO muselo mít disk v mechanice a připojenej jsem musel být pořád, protože jinak byly problémy se Shale, tak se jedná o zlepšení. Hlavně že nebudu muset žonglovat s plackama, poslední dobou jsem nějak zlenivěl.
-
-
A kcemu je to dobry krom toho ze to prudi zakaznika?? stejne to bude na varezu ke stazeni jak jednicka: "Dragon Age Origins + Expansion + All DLCs + Patch" pro platiciho zakaznika to proste nema zadnou vyhodu jen omezeni!
-
-
nevím jak pro tebe, ale jednou týdně kliknout ''ověřit hru'', což zabere 15 sekund není omezení !
-
-
Bylo by pro Tebe omezení být připojen neustále, klikat třeba každé tři hodiny? Protože to byla původní plánovaná DRM u Mass Effect, od které upustili. A po úspěchu UBI DRM se zdá k tomu EA po krůčcích vrací znovu. A pokaždé nás chlácholí kecy, jak o nic nejde, je to jen krapet přísnější, než jinde.
-
-
To máš samozřejmě pravdu, že to pro platícího zákazníka znamená jenom omezení a pirátům je to šumák. Nejsem pirát, svoje hry si kupuju a DRM nemám rád. Jenom píšu, že s DRM, tak jak je ohlášena pro DA2, nemám problém a že v porovnání s DAO se jedná o zlepšení.
Taky bych byl rád, kdyby šli všichni vydavatelé cestou CD Projektu, který vydá Zaklínače 2 bez DRM a na GOGu taky nemá žádné ochrany.
-
-
-
Takze rusim predobjednavku, at si tohle plati kdo chce ja ne!
-
DA:O mam origo ale pouzivam crack predsa nebudem davat vzdy DVD do mechaniky ked dostanem chut zahrati si, ved to je chore za prve je to sposob ako po case znicit origo disk a za druhe je to forma buzeracie, tento typ ochrany ktora sa da obist :+) .
A tak isto to budem robit pravdepodobne s panom DA2 pretoze niekedy som na laptope a nie vzdy mam net pripojenie tak preco by som mal jak taky keket cakat pokial najdem niekde nejaku wifi aby som si zahral za to co som vyplatil :+O, ci byt nejakym sposobom buzerovany za to ze si chcem zahrat hru niekde na chate daleko od civilizacie ? -
A jeste neco:
flame s DRM nehrozi - vetsinou totiz o DRM pisou na forech nespokojeny lidi co hry kupujou, protoze piraty nejaky DRM nezajima (nemaji ho!) takze o nem nikde nic nepisou ! (nejvejs napisou neco jako: crack jeste nevysel...) coz je vlastne jasnej dukaz ze tento zpusob ochran nefunguje. doufam ze deus ex 3 a TDU 2 bude ok z meho pohledu DRM.. -
-
To nemá cenu pár jedinců jaksi nedokáže pochopit tak jednoduchou věc jako že pirátům sou tyhle články uplně ukradený.
Dyt to je logický to musí trknout každýho hnupa proč by pirát nadával na věc která neomezuje jeho ale platícího zákazníka?
-
-
No nazdar. Tohle je dnes vstřícnost a standard? Před pár roky to byl extrém. Ergo za pár let budeme vděční jen za trvalé připojení a standard bude nutnost kupovat si na usb po měsíci klíče za peníze pro odemčení další části, ne? Be kind to your drm nazi
-
-
teď je všem jasné že jsi pirát, tato ochrana nemůže kohokoliv omezovat !!! je to po čertech vylepšená ochrana od ubisoftu ! nehlede nato že bioware jde proti pirátsví i jinými prostředky jako jsou dlc, předobjednávkové bonusy (u dao- kniha) a v první řadě tím že má KVALITNI hry !
PS: promiň že si to myslím ale tvůj názor je ubohý, autor člínku nás informoval pěkně a ješte nám tam podprahově dal svuj, velice rozumný názor ! -
-
One bullete, klidně si to ber osobně, ale nedá se jinak. Ty jsi ocas. Hraju a kupuju originálky od roku 95 tehdy to byl panečku drahej špás. To jsi ale nejspíš nebyl ani zábleskem touhy v očích svého otce :D Můj názor pramení z toho, že chci hry hrát kdy chci já a ne kdy určí manažeři a chci je hrát i po letech. Protože za tři roky mi nefunkční dlc, až odstřelí autorizační servery, budou jako bonus u kvalitní hry úplně na pytel. Ochran mě omezovala už u Dead Space, který jsem si za litr koupil a pak jak debil dva dny čekal, až poběží. Jestli to není omezující, tak nevím. A autor má informovat ne dávat názory. Od toho jsou komentáře (pokud tahle novinka byla vedena jako komentář, tak se autorovi omlouvám).
-
-
Až na ty nefunkční servery máš docela pravdu :D
-
-
Nejsem pirát a souhlasim s nim dokud se pirát bude mít líp jak já tak budu takovýhle zbytečný ochrany brát jako opruz.
Ale vzhledem k tomu jak je DA z mého pohledu špatná hra si stejnak 2 díl nepořídim takže mě to naštěstí mine. -
Pises blbosti, tahle ochrana mne teda omezuje a velmi.. to mam tahat na sluzebni cesty a modlit se aby se nejaka hra nechtela nahodou overit???? strasny.. Kdyz offline tak offline a bez kompromisu...
-
-
-
Mňa by zaujímalo či sa im to nakoniec oplatí, tie servery na kontrolu hry bude treba udržiavať a to bude stať tiež peniaze. Nehovoriac o tom, je dosť možné, že funkčný crack bude dostupný už v deň oficiálneho vydania hry. Radšej by mohli dať nižšiu cenu, aby som nemusel čakať pol roka, keď už bude hra o 50% lacnejšia...
-
-
O tohle tu bohužel nejde. Cíle sou dva: za prvé, znemožnit nebo co nejvíc znepříjemnit prodej do bazarů (vtipné je, že v Evropě to oproti USA je malý podíl trhu, narozdíl třeba od konzolí, jejichž verze se v USA prodávají do bazarů velmi, ale konzolové hry nemají tak ostré drm, čili se to míjí účinkem jak na trhu, tak platformě). Druhý cíl je uchlácholit akcionáře, který slyší pohádky jak za klesající zisk můžou piráti. Proto se zavádí DRM, aby shareholders měli pocit, že se jejich produkt nějak chrání. Už Henry Ford věděl, že nejlepší pro prodej je cena a optimalizace postupů
-
-
Hm a koho to má zastavit? Pirát si to crackne, poctivec ostrouhá. Ve hrách s konstantním připojením byl problém to cracknout kvůli pár skutečnostem, ale pokud to bude provádět check jednou za dejme tomu dva dny, pak to bude cracknuté prakticky hned. Doufám že nad kódováním téhle zbytečnosti neztrávili moc času.
-
takže klasika. očekávám cracknutou verzi na torrentu do 24 hodin od vydání, platící hráči si budou moct užívat jednou za týden kontrolu pravosti.
-
Doufám, že to bude fungovat líp než minule. DAO totiž mělo taky kontrolu online. Akorát, že se kontrolovaly DLC. Jenže pak se mohlo stát, že jste měli golema v partě a najednou při přechodu z lokace do lokace chybová hláška a golem zaseklý mimo mapu. Stalo se mi to několikrát, pak jsem golema nechal v táboře a předělal partu.
-
-
Neboj, nebude. Tyhle věco fungují jen hůř
-
A co teprv za par let, az si clovek rekne tak zahraju si hru sveho mladi DA vlozi disk nainstaluje a a a spojeni se servrem nenavazano... ze vydaji nejky patch 1. mozna 2. bude vam platny jak mrtvimu zimnik, kdyz si ho nestahnete pac servry jiz nekolik let nejedou,pak jedine warez fora a hledat crack *10*
-
-
Patch nevydají, her, pro které vyšly patche odstraňující DRM je jako šafránu. Naopak, je dost her, které mají potíže už v den vydání :D
-
-
-
To zas bude diskuze jako býk.
-
-
Už se to rozjelo *1*
-