Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakt vás všechny nechápu ! To je problém 1 týdně kliknout ověřit, zabere to 10 sekund !!!! tohle je super kompromis, navíc nemusíte mít dvd v mechanice! Kdo si na to stěžuje podle mě není platící zákazník, ale pirát, který se bojí že to zdrží crack !!!
    • Ti, co si stěžujou, tak jen hledaj výmluvy pro svoje pirátění.
      • To jsou trollové v diskusích placení EA? Nebo mají erekci z výkřiků o ničem rozpoutávajících flame?
        • Se podívej, jakym stylem je psaná většina příspěvků o ochraně a následnym zpirátění:

"Jasně, a co když budu tejdny na služebce, nebo pojedu na dovču někam kde nebude internet ale vezmu si svuj nabušenej komp na kterym chci hrát jen a pouze dragon age 2 a ono to po me bude chtit nedejboze 1x za tyden odkliknout ze mam origosku, ach jo jsem chudak, radsi si ji upiratim, tam nic delat nemusim.

Podobnej hnůj se kydá i na DLC, protože pirát si chce zahrát VŠECHNO, a DLC to akorát znepříjemňujou, musí se čekat na crack a pak neni jistota že to pojede a přece za to nebudu platit, jako zákazník chci mít všechno ve svý základní hře :))
          • Znepříjemňujou? Naopak, piráti jsou vysmátí, protože jako jediní mají kompletní hru se všemi DLC (platí například pro ty krysárny, kdy obchod A nabízí jako bonus DLC1 a obchod B nabízí DLC2 - viz bonusy k Mass Effect 2). Kompletní nabídku měl jen pirát. f*ck off
          • Dobře. Chápu a omlouvám se. Tomuhle úhlu pohledu do jisté míry rozumím. Nicméně, pominu-li to, že nevidím důvod, proč bych nemohl hrát singleplayerovou hru (on je v DA2 mp? nevím) bez připojení k netu (jaké funkce online jsou tak potřebné?) je tu jedna potíž. Autorizační servery nepojedou věčně. Někdy se shazují docela rychle, třeba v den spuštění hry. Já chci mít jistotu, že nebudu při budoucím hraním omezován zbytečností jako je tohle. Pochopím problémy s ovladači a do jisté míry s kompatibilitou systému, to jsou nepředvídatelné věci. Ale znehodnotit hru (potenciálně) už při jejím vydání.. Mám doma Fleet command od EA. Roky stará hra z žánru, který se dnes nedělá a nemá moc alternativ. Pořád ji mohu hrát. A to i díky tomu, že tam není drm a že tvůrci hry po šesti letech od data vydání vydali patch, co jí zprovoznil na moderních systémech. Tohle s aktivační drm nehrozí, protože nepůjde třeba ani nahrát mody, dělat fan patche.. A každý, kdo hrál G3 ví, jak moc zrovna fan patche pomohly.. Narozdíl od Joowoodu jehož politika kašlem na zákazníky a budeme vydávat zmetky se mu vymstila. Hlavně, že do her cpal Starforce...
            • Sry že odepisuju až teď. Samozřejmě máš pravdu, můj koment se netýká ortodoxně 100 % všech co si stěžujou, nicméně za většinou si stojim. Bioware není studio, který se vykašle na nějakou hru, takže vydání patche po odsunutí serverů bude na 99 %. A v minulosti byly hry s ochranou typu mít placku v mechanice. Což mě štve víc než online check. Když jsem hrál MP feara a musel jsem mít disk v mechanice, tak po dlouhym používání se mi zlomil. Šel jsem si koupit novýho, přestože jsem si moh stáhnout crack, ale neudělal jsem to.
            • naprosto s tebou souhlasim...ale jak oni sami píšou, tak na DA2 taky vyjde patch, až skončí podpora (to je nějak po vydání trojky...asi),kterej ti ji umožní hrát v cajku. *3*
              Takže je dost možný, že i na ni budou fan patche...ale to je něco podobnýho, jako kdyby letos někdo vydal mod na Command & Conquer 1...(dosaďte si libovolnou antickou hru)
    • Jestli si myslíš, že to zdrží crack, tak jsi naivní (stejně jako EA).
      Otázkou je - co když zdechne připojení nebo server, když se bude chtít ověřovat (viz problémy DAO s DLC)? Já osobně třeba nemám problém s DVD v mechanice. Je mi to milejší než jakékoliv ověřování na serverech.
      • naivní? třeba u AC2 to trvalo přez měsíc ! já si radši počkal 3 meisce a koupil ho za 300,
        Wries to řekl moc pěkně !
        • Jenže tam byla ochrana trošku jiná. A hlavně - byla to první hra. Další s tou ubisoftí ochranou trvaly o den dýl? ;)
    • Mužeš mi říct proč by to mělo vadit pirátovi kterej tim nebude nijak omezenej ba naopak?
  • Já s tim taky nemam problém, stáhnu si crack.
  • ...jestli to nebude moc buzerovat, tak proč ne? Navíc mi to je jedno...počkám až bude ve slevě na Steamu... *5*
    Ale stejně doufám, že jim to piráti fakt nandaj a cracknou to až za roh HAHAHA (což se asi nestane právě kuli tomu, že Steamová verze tuhle buzeraci nemá, takže piráti použijou ji...) *1*
    • Stane. A dokonce nejspíš pár dnů PŘED vydáním jak bývá obvyklé.
      • jo...špatně sem se vyjádřil...já sem mluvil o poctivým DVD cracku, ne o "obešlý" Steam verzi...ta je totiž pravděpodobně nejjednodušší na tz. "zpřístupnění" *1* a proto si myslim, že se torrenty budou hemžit steamovou verzí spíš než DVD
  • nic moc... doteď mě jediná věc na DA2 nezaujala *9* o to větší očekávání TES V *1*
    • nezoufej...možná jí přecijen přijdeš na chuť...já se na DA2 docela těšim...ale nesmí se to brát moc vážně, protože se z toho stává to, čemu se u filmů řiká "popcornová zábava" (viz. například Smrtonosná past 4 oproti dřívějším)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit