Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age II využije uložené pozice z prvního dílu
7.10.2010 | Aleš Smutný
6 příspěvků
-
Nějak jsem to poslední dobou nesledoval; co že přesně znamená "pevněji daná postava"?
-
-
Jak je psáno, scénářem silněji definovaný hrdina stylu Sheparda, Nathana Drakea, Marcuse Fenixe... Ten, který si může dovolit mít vlastní dabing, reference k vlastnímu jménu v dialozích a zároveň je hráč o něco ochuzen, širší customizaci, obvykle menší (ale ne nutně nějak radikálně) počet významnějších úkolů ovlivňujících svět... prostor, kam směřuje herní průmysl v posledních pár letech a scénáři se snaží blížit filmům.
Jednoduše opak nebo spíš evoluce mlčícího hrdiny, ya něhož to museli odkecat vedlejší postavy:) (pokud to není Gordon Freeman samozřejmě)
-
-
No...už jsem je málem mazal:-)))
-
Je to logicky krok.
Neviem si dost dobre predstavit, ako by sa dalo na pribeh DA:O priamo nadviazat.
Na konci hrdina porazil najhorsie zlo, ake v tom svete existuje. Co viac moze taky hrdina dosiahnut? Snad len stat sa bohom. Ale to uz by sa opakovali :)
Velky problem DA:O bol v tom, ze postava posobila ako po tazkom uraze hlavy.
Proste tam stal s tupym vyrazom na tvari a mlcal.
To na atmosfere rozhodne nepridalo... Ano, za starych cias sme mali dialogove okno a hotovo, ale je predsalen ina doba a ja uz som "poznaceny" skusenostou s paradnym Mass Effectom, takze to na mna fakt zle posobilo.
Dat postave charakter a urobit z hracovych cinov v DA:O kus historie daneho sveta vnimam ako dobry napad.
Druha vec je, ako sa tvorcovia vysporiadaju s dalsimi aspektami hry.
Ale ak niekomu doverujem, tak asi Bioware... -
-
Mě osobně málomluvný hrdina vůbec nevadil, společníci toho nakecali až až :) A aspoň jsem vždy přesně věděl, co můj hrdina řekne, ne jako u Sheparda, kdy jsem vinou nejednoznačností zkrácených odpovědí řekl něco, co jsem původně nechtěl (za celej ME se mi to stalo jenom párkrát, ale pokaždý mě to naštvalo).
-
-
DA dobry akorat me vadi ze brneni a setovy veci nejsou barevne rozliseny chtelo by to ve dvojce vylepsit