Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DA dobry akorat me vadi ze brneni a setovy veci nejsou barevne rozliseny chtelo by to ve dvojce vylepsit
  • Nějak jsem to poslední dobou nesledoval; co že přesně znamená "pevněji daná postava"?
    • ales.smutny
      Jak je psáno, scénářem silněji definovaný hrdina stylu Sheparda, Nathana Drakea, Marcuse Fenixe... Ten, který si může dovolit mít vlastní dabing, reference k vlastnímu jménu v dialozích a zároveň je hráč o něco ochuzen, širší customizaci, obvykle menší (ale ne nutně nějak radikálně) počet významnějších úkolů ovlivňujících svět... prostor, kam směřuje herní průmysl v posledních pár letech a scénáři se snaží blížit filmům.
      Jednoduše opak nebo spíš evoluce mlčícího hrdiny, ya něhož to museli odkecat vedlejší postavy:) (pokud to není Gordon Freeman samozřejmě)
  • No...už jsem je málem mazal:-)))
  • Je to logicky krok.
    Neviem si dost dobre predstavit, ako by sa dalo na pribeh DA:O priamo nadviazat.
    Na konci hrdina porazil najhorsie zlo, ake v tom svete existuje. Co viac moze taky hrdina dosiahnut? Snad len stat sa bohom. Ale to uz by sa opakovali :)
    Velky problem DA:O bol v tom, ze postava posobila ako po tazkom uraze hlavy.
    Proste tam stal s tupym vyrazom na tvari a mlcal.
    To na atmosfere rozhodne nepridalo... Ano, za starych cias sme mali dialogove okno a hotovo, ale je predsalen ina doba a ja uz som "poznaceny" skusenostou s paradnym Mass Effectom, takze to na mna fakt zle posobilo.
    Dat postave charakter a urobit z hracovych cinov v DA:O kus historie daneho sveta vnimam ako dobry napad.
    Druha vec je, ako sa tvorcovia vysporiadaju s dalsimi aspektami hry.
    Ale ak niekomu doverujem, tak asi Bioware...
    • Mě osobně málomluvný hrdina vůbec nevadil, společníci toho nakecali až až :) A aspoň jsem vždy přesně věděl, co můj hrdina řekne, ne jako u Sheparda, kdy jsem vinou nejednoznačností zkrácených odpovědí řekl něco, co jsem původně nechtěl (za celej ME se mi to stalo jenom párkrát, ale pokaždý mě to naštvalo).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit