Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition představuje dalšího společníka, Vivienne
25.3.2014 | Aleš Smutný
141 příspěvků
-
tahle diskuse zase ukazuje jak špatný světlo vrhá pár omezenců na celou komunitu hráčů včetně tý slušný většiny. pak se divte že média informuj o hráčích tak špatně když nejvíc jsou slyšet řvouni a jejich xenofóbní bláboly. místo hry se řeší jeden screen a to že čarodějka není bělostně bílá.
-
-
no pro mě je to docela důležité.. moje snoubenka je Afričanka.. Jsem vždycky rád když vidím ve hrách černošky (nestává se tak často)... Dokonce i Skyrim neměl žádnou, teda jen jednu ale ta byla zavřená v nějaký svatyni. Musel jsem si vyrobit vlastní mod na černošku parťačku-romancable... Když jsou ve hře možnosti romance ale není tam černoška, tak do toho nejdu a ošidim se tak o část hry... A ve Skyrimu je třeba dobrý mít manželku/manžela, pač dostáváš nějakej ten income z obchodu, který on/ona provozuje každý den...
-
-
Jsou lepsi, nez nase holky? Ja mel, krom nasich, jen rusku a slovenku. Ale to mi asi stejne nereknes:-D I kdyz...mohl bys, jsme tu v naproste anonymite:-)
-
-
neni nic jako "lepší" nebo "horší".. každý má to svoje... Každý má rád něco jiného... Já jsem hodně zkoušel než jsem našel... Jsou lidé, kterým to prostě sedne a nechtějí nic jiného... Jediné co můžu doporučit je být otevřený všem možnostem... Ale je pravda že v tom popisu je Vivienne hodně podobná černoškám obecně... Ať ti řeknou cokoliv tak vždycky maj uvnitř někde tu Iron Lady... I ty co se tvářej jako plaché a nevýrazné... Nějak je to v nich, většina z nich ale netají silnou osobnost... Takže mi v tomhle ta Vivienne hodně připomíná charakter černošek... Chlap na to musí bejt připravenej jinak to pořádně schytá od černošky... Jsou hodně hrdé a nenechaj si jen tak něco líbit... Myslím že Vivienne v tomhle bude dělat dobrý obrázek černošky (ne všech samozřejmě) za který se nikdo nemusí stydět.. so love it or leave it...
-
-
máš recht. už ve starejch hrách jako ishar nebo arena byly jiný rasy jako asiati nebo afričani a nikdo kolem nehudroval. netrápil bych se tim na tvym místě protože i tady najdeš rozumný názory jako mr.santa, smajdal nebo příspěvěk od martin.mares984 s nejvíc mínuskama se zároveň líbí redakci který beru taky jako rozumný lidi a to ukazuje na úroveň pár desítek křiklounů a jejich hnidopišských blábolů. místo rtů a barvy kůže bych řešil třeba to jaký bude mít vivianne schopnosti po přidání do party. bylo by docela směšný kdyby se jako first enchanter musela učit celý strom kouzel a schopnosti od nuly.
-
-
-
Kurnik, ta zní zajímavě. Kombinace Varrica, Cassandry a Vivienn by mohla být hodně zábavná. A jestli se mi vrátí i Aveline a Merrill tak netuším, jak tu partu poskládám *1*
-
jako fanda rpg jsem nehrál žadny dil dragon age a zdá se, že jsem ani o moc nepřišel
-
-
Tak já jsem jedničku, po docela dlouhé době, rozjel nedávno a musím říct, že mě to pořád dost baví. Podle mého názoru to je poslední fakt povedená věc od Bioware.
-
Prijde na to.....Ja na jednicku u kamarada nejdriv cumel s odporem, ale jak jsem se do toho trosku dostal, zcela me to pohltilo a dohral jsem to jednim dechem. Dvojku nehodnotim - nehral jsem.
-
-
Please HELP ví někdo jestli bude Romancable?
-
Pre-alpha work in progress. Ne zrovna dobrý nápad pouštět mezi zhýčkanou herní komunitu takovou fázi vývoje, protože si většina pak bude myslet, že stejnou postavu najde i ve finálním produktu.
Respektive mám-li něco v takovém stavu, radši si to nechám pro sebe. *15* -
-
Nebo to schvalne ukazu driv a podle reakci to upravim, aby se to libilo vic.
-
-
To určitě upraví nehledě na reakce lidí, protože je to ve vývoji a to ještě v předfázi. O to horší, dělá to EA a to tady prostě nikdo nemá v oblibě. Takže tam může být cokoli, nikdo to neocení.
-
-
Vzdycky se nekdo najde. Vzdyt se podivej na ty superzname tituly o kterych kazdy vi uplne vsecko od zacatku vyvoje az do relase a pak to navzdory kecum atakuje miliony prodanych kusu. Jestli se v nejake dobe nemohli lidi vymlouvat na to, ze nevi co kupuji, tak je to prave ta soucasna:-)
-
-
-
-
ta černoska vypadá že ji tam nacpali jenom, aby se vyhnuli poznákám že "rasismus" PROBOHA živého co furt s tím rasismem ve hrách mají ? víž Kingdom come kde chtělí v 14 století do čech Černocha.
-
-
Někdo má blbé kecy, že absence barevných lidí je rasismus, ty máš blbé kecy, že neabsence barevných je znakem vyhnutí se nařčení z rasismu. Oboje je stejně otravné.
-
-
Ale u Bioware je to vážně podezřelé, jelikož v jejich pár posledních hrách byl vždy JEDEN(neříkal bych kdyby jich tam bylo více, ale takhle je to moc nápadné) společník z nějaké menšiny.
-
-
A jaká je tvoje pointa? Že nemaj černoši, asiati nebo eskymáci právo vyskytovat se v fantasy hře? Tohle odsuzování je pravý rasismus a to beze srandy. Druhá věc je logika výskytu ras v daném světě. Ještě bych dodal, že co je u nás menšina, v jiných státech je třeba většina a tam tu hru taky někdo bude chtít hrát.
-
-
Souhlasím s tebou kolego. Navíc jak fanoušci DA vědí Vivienne (čokoládová slečna na obrázku) je z Orlais, a Orlais je země postavená na Francii (teď nevím z jakého století). Nevím jak to z černochy bylo ve Francii kdysi, pravděpodobně dost kůly otroctví, ale v nynější době je černochů ve Francii tolik jako snad v žádné jiné zemi v Evropě. Z toho vyplývá i ta zvláštní moda a ujetá barevnost všeho kolem. Kdo hrál Mark of the Assasin, ví o čem je řeč.
S tou stylizací je to divné, jelikož spousta lokací takto barevně nevypadá. Možná že se snaží o reflexi? Ferelden temný a "špinavý" Orlais barevné? Kdo ví. Každopádně mi je úplně jedno jestli to bude vypadat tak či onak. Ve výsledku mě zajímá kvalita té hry, v tomto případě RPG.
-
-
-
-
"nacpali"? Je to fantasy. Tam si mohou rasy běhat dle libovůle páně tvůrcovy. jakou to má tenhle výkřik spojitost s KCD, nechápu.
-
Oni s rasismem nic nemaji, to jen tobe podobni zoufalci, citici potrebu neustale u kazdyho cernocha ve hre na to upozornovat.
-
Jako poprvé jak sem ten obrázek viděl, tak sem si řekl, že zase změnili vzhled Qunari. Docela sem si oddych, že to je jen člověk.
-
-
Raději méne polygonu a nižší textury než tenhle barevný kýč. *16*
-
muze mi nekdo vysvetlit, v prvnim dragon age jsem na to koukal seshora a mel to porad pauzly, bylo to celkem tezky, tady na tom videu litam za zady nekoho jak z ehto uhlu budu rozdavat ukoly parte? kams e maji premistit atd...?
-
-
jednička byla celkem tuhá, ale hlavně nevybalancovaná. Dokud to nepatchli.
-
Máš 2 pohledy, stejně jako v 1čce.
Buď to hraješ z 3tí osoby a necháš to AI, nebo pauzuješ. Záleží pak na obtížnosti.
Třeba ve 2ce to bylo lehké, takže si vůbec nemusel přepínat, tak doufám, že tady to bude víc jak jednička. -
-
Nebude. Vývojáři ti dovolují hrát akčně bez přepínání, takže to ovládání družiny je tam spíš jen naoko.
-
-
-
Hmmm....stejně bude hlavní jak se to bude hrát. Nejsem až zas tak náruživý na grafiku, i když ta v DA:I je taková trochu nezvyklá.
-
no ako na to tak pozerám, prvý týždeň až dva budem čakať na moderskú komunitu, ktorá vždy dokázala prekonať originál...