Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bullseye671

    Za ME trilogii se všemi dlc bych trhal ruce.

    • jack

      ANO, musel jsem si ji koupit na tom jejich EA store

    • LessPh

      Já bych trhal ruce za trilogii v remasteru na steamu, tak snad to vydají do konce roku.

      Minulý rok jsem s módy dohrál dvojku, remaster moc nepotřebuje. Jednička ano, hlavně gameplay si zasluhuje aktualizovat. No a trojka na steamu není vůbec, takže to je nutnost...

      Jinak jsem rád, že EA se vrací na steam, konečně si budu moc zahrát jejich tituly, což je super!

  • TheGGG

    pozdě ale přece, no origin stejně bude pořád potřeba, takže jen polovičná řešení

    • Coffin.Corner

      Nevím jak ostatní tituly, ale k mému velkému překvapení jsem se s remasterovaným C&C nemusel na Originu registrovat. Palec hore EA.  

  • ripper

    Sice jsou na Steamu, ale vyžadují Origin. Takže sice nějakej přínos (v knihovně, přátelé vidí co kdo hraje), ale i značné nevýhody (závislost na dvou službách, možnost přijít o hru když s libovolnou nastane problém, dva launchery běžící v pozadí). Žádná sláva. DRM je zlo.

    • DRM třetích stran: EA on-line activation and Origin client software installation and background use required.Vyžaduje účet třetí strany: EA Account (podporuje propojení s účtem služby Steam)

      Sice mám většinu her na Steamu, ale tohle je bohužel stejné jako Uplay. Nemá smysl to kupovat přes Steam a trápit se zbytečně s dvojí ochranou. Jinak je zarážející, že o tomhle není v článku ani zmínka. Už jsem skoro nakupoval.

    • LadaVanBar

      Souhlas, GOG rulez

      • U GOGu už je u některých her taky nutné mít jejich klienta.

        • Tam se to pokud vím týká spíš multiplayeru, ale i tak to naštvě, když se prezentují jako DRM free a pak je to tak napůl pravda. Posledně jsem se takhle spálil na Anno 1404 - LAN je vykuchaný a multiplayer šedivý a nelze na něj kliknout, dokud si člověk nezaloží/nepropojí Uplay účet. Ancestor Legacy taky chtějí nějakou registraci kvůli MP, tam navíc byla otravná "chyba", kdy to v menu vždycky na cca 1-2 min. úplně vytuhlo, protože se to snažilo připojovat na jejich servery a pokud neměl člověk účet, tak to jen vyhodilo chybu a zablokovalo MP. Až po nějaké době přidali možnost v nastavení vypnout "online" funkce, takže DRM free byl stejně jen SP. Paradox vnutil do svých her svůj launcher, takže tam už to taky není úplně DRM free. Ale vyloženě s nutností mít Galaxy jsem se ještě nesetkal, ale nemám tam tolik her.

          • ripper

            Je to tak, singleplayeru se (až na občasnou chybu se opraví) DRM netýká, mulťáku bohužel tak nějak z podstaty ano. (Mulťáky bez nutnosti mít nějaký účet, tzn anonymní, se už bohužel dlouho nenosí. Naposled si to pamatuju tak v UT2004).

            • U online multiplayeru to chápu, ale docela mne štve, že se to týká i LANu - respektive že už často ani LAN není podporován u novějších her a remasterů a i když hrajeme třeba s manželkou v jedné místnosti, tak to stejně musí jít úplně zbytečně přes server.

              • ripper

                Reakce na příspěvek:

                To naprosto souhlasím. Ale to není výtka k GOG, ale tvůrcům her. Bohužel je LAN už hodně okrajová záležitost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit