Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Přesně tak.

Třeba nechvalně proslulý Cyberpunk 2077 měl celý nákladný vývoj údajně zaplacený už z předobjednávek. Když už je člověk v plusu z předobjednávek, tak to pak snaha vydat dodělanou hru a bez bugů dost klesne.

• Derp_1337

Ono dost v Z3 pomohlo, když člověk ty otazníky (a klidně i celou minimapu) prostě vypnul. 

A pak se celý gameplay změnil z nudného "cestuje podle minimapy za nejbližším otazníkem" na zábavné "hele, tamhle vidím nějaké pěkné ruiny. Dojdu se tam podívat, co tam najdu".

• KrPa

otaznicky ve W3 me taky zklamali, tak sem na ne kaslal

a rovnou reknu, ze bojovy styl jsem ve W3 nemel rad a hral sem jej jen kvuli pribehu, za me ne porad nej prvni dil

• KrPa

lidi bych za predobjednavky zaviral do blazince, kvuli tem pak porad vychazi takovy odpad

• zanek.s

A vyzkoušej všechny romance. Bingo  😂

Ale nemůžeš říct že je prázdná. Jen že je plná chujovin. Jako otazníčky ve W3  ;)

• Lukyz

Sbíráš pí... chujoviny, já ti to povím 😀

Zavři 81 (!) stejných riftů
    Posbírej 126 (!!!) shardů
    Sbírej doslova donekončena ingredience pro "Requisition"

Já jsme rád, že tě to baví, ale dobrou hru to z toho nedělá.

• zanek.s

Tak potom nechápu co v tom prázdným světě dělám už 213 hodin a ještě jsem nezačal DLCčka
    😉

• KrPa

ja to hral proto, ze to bude jako klasicke RPG, nebo aspon podobne jako 2, je to uplne jina hra, nudna, prazdna

• O predobjednavku bych se fakt nebal, ne v roce kdy vychazi pokracovani KCD. Tam to vypada ze Warhorse velmi dobre vi jak se drzet toho, co udelalo jejich prvotinu kvalitni.

Samozrejme cekam na gameplay i tam, ale rekneme ze vira je trochu nekde jinde.

Bohuzel, v mem pripade asi ani nazory hracu, protoze stale frekventuju neoficialni fora, a tam jsou z toho samozrejme vetsinove nadseni...

• Lukyz

Beru to pánové optikou z doby kdy hra vyšla a kdy jsem si ji přinesl z Xzone včetně dračího hrnku 😁domů a hrál.

Imho to byl ve všech směrech krok zpět, pardon. To MMO z toho smrdělo na sto honů. A teď jsem si vzpomněl na další věc co mi pila krev - úplně odstranili health kouzla a vymysleli ten pitomej sharing health potionů, který jste nemuseli kupovat ani craftit, ale prostě se vám obnovili v táboře nebo byli "nenápadně" umístěný podél cesty questu.

• Derp_1337

Ono není moc objektivní u 10 let staré hry kritizovat její grafiku či zastaralé herní prvky.

A s tím překopáním lore taky nejsem moc nadšený. Ale stačí se podívat na svět Warcraft a to, jak Blizzard opakovaně překopal lore v různých datadiscích k WoW. A fanoušci to většinou přežili.

• zanek.s

Prázdnej? LOL. Já tam v každé mapě vyzobávám takových věcí, že mě každá zabere klidně 20 hodin (i se čtením). Je snadné kritizovat 10 let starou hru. Engine špatný, mount pomalý, respawn otravný... Jo a správa inventáře taky naprd. S ovládáním není prbl žádný. A stejně mě to baví

• zanek.s

Sera je naprosto iritující individum   😉  Poprvé před lety jsem tahal klasicky Varika a Cassandru a Cola (ten je zajímavý). Teď tahám Bulla, Vivien a Solase. Ten bude zajímavý v Trespasseru (který jsem tenkrát nehrál) a samozřejmě v dalším díle na podzim. Těšíme se

• Lukyz

Prázdnej open world s respawnem mobů, zjednodušený mechaniky, UI a ovládání dělaný na gamepad. Krom hlavní linky a companion questů je to obsahově o ničem. Grafika dost průměr a "skvělej" Frosbite engine, kde nedokázali udělat ani sprint na mountu.

DLC Tresspaser, kde v podobě textu v knihách překopali dosavadní lore aby to mohli napasovat na připravovanej Dreadwolf (lol) byla taková třešnička na dortu.

Nemít to brand Dragon Age, tak to byl propadák jak blázen.

• Derp_1337

Přesně. To jsou 100% marketingové kecy.

Každý s trochou rozumu přece jasně musí vidět, jak vývojáři okatě chválí ty rozporuplné herní prvky, které se lidem nelíbili v traileru. Je to snaha o očividný "damage control".

U téhle člověk nesmí podlehnout pokušení a nakoupit nějakou předobjednávku. Fakt to chce počkat až na recenze a první názory jiných hráčů.

• Derp_1337

Bohužel spousta lidí nedokázala Inquistion odpustit to, že to není typické RPG. Je to škoda, protože ta hra má své dobré stránky.

U Vivien jsem měl dost smůlu, protože ona ze začátku hry moc prostoru nemá. Ale jestli ji bereš do party, tak to děláš jen dobře, protože ke konci se ukáže jako dost zajímavou postavou.

Iron Bull či Cassandra byly taky super postavy.

A komunita je rozdělena na 2 tábory ohledně Sery: někteří lidi ji považuji za otravnou, jiná za roztomilou a vtipnou.

• No, ten gameplay sem videl, a z toho co sem videl se mi to jevi jako marketingove kecy.

• zanek.s

Tak asi (zrovna teď) hraji úplně jinou hru. Pravda, Zaklínač to není, ale i tak se bavím královsky. Ty rozhovory třeba mezi Vivien a Bullem nemaj chybu   😀 

• KrPa

koukam, ze to bude stejna sra*ka jako inkvizitor 😂

• celoush

Celý epilog s odhalením, že další díl bude v Tevinteru, jasně definoval, že se bude hledat nová skupina lidí, která bude schopna zastavit Solase, kterou nezná, takže návrat nějakého z hrdinů z předchozího dílu nedává moc smysl. Samotná přítomnost Varrica je už v tomto trochu nelogická. 

Možná ale víc překvapující je ten gryf. Měli by být myslím od čtvrté nákazy a "Posledního let" vyhubení, tak uvidíme, jak to vysvětlí a snad nezůstaneme jen u "somehow returnu".

Jinak ale co se týče "humoru", tak ten prostě k sérii patří od prvního dílu. Byl vždycky jejím kořením. A stejně jako u koření i tady platí, že se to s ním nemá přehánět.  Tak snad najdou správnou míru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit