Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Tak podle toho prvního obrázku sem si říkal, že by to mohla být velice zajímavá hra ... ale ty screenshoty celkem zklamali.
  • tak to je op
  • jsem dlouhá léta otaku ale tohle se mi vizuálně fakt nelíbí, a komu se líbí ty špekatý kejty tak je ... divnej. Připadá mi jako kdyby japoncovi řekli "hele namaluj něco co se bude líbit průměrnýmu americkýmu puberťákovi co chodí každej den žrát do Meka a ženskou zná jen z časopisů kde jsou modelky upravený ve photoshopu"
    • Ono sa to nema pacit, preboha. To by fakt musel byt magor koho hento pritahuje. Ono to len pokracuje v trende z 90tych rokov - Barbar Conan komixy, DnD hry, Golden Axe atd atd. Vtedy este nemuselo byt vsetko tak skurvene politicky korektne.
      • Nemá se to líbit? V tom případě to splnilo účel dokonale do puntíku. Hele líbí se mi figurky chaosu z warhammeru které ztvárňují oslizlé zmutované démony, protože jsou prostě skvěle ztvárněný, tohle je kýč. Vkus nijak nesouvisí s politickou korektností, kostičková baba z golden axe vypadá stokrát líp jak tohlencto, když už mluvíš o Conanovi, což je moje silná parketa, tak tohle mi velice vzdáleně připomíná tvorbu Franka Frazetty(RIP) kde někdo zvětšil zadky a kozy o 500% ale umělecky to na něj zdaleka namá. To můžeš klidně napsat že teletubies navazují na rannou tvorbu disneyho
  • Úžasná hra s překrásným art-stylem! *2* Hned jsem si vzpomněl na mé hráčské začátky s hrami jako Street Fighter, Golden Axe nebo i Alien Storm na Sega Mega Drive (Sega Genesis). *5*
  • Škoda že to není (zatím) na PC *9* Vím že probíhala (probíhá) nějaká petice pro portování na PC takže se uvidí... Každopádně podle mého nakonec bude hrát důležitou roli prodejnost titulu.
    • Kedze materska firma skrachovala budeme vobec radi ked este nieco bude.
  • Tohle jsem zahlédl už před nějakým časem a docela mě to oslovilo, ale pak jsem zjistil, že to není na PC. Mohl by mi tu někdo doporučit pár her v podobném stylu a i po výtvarné stylizaci?
  • tak ta petice co jsem našel má jen 250 podpisů takže port asi jen tak nebude :( docela škoda protože přesně taková hra mi na PC děsně chybí metal sluga už mám projetýho a kačery se mi hrát nechce
    • ..zkus tohle: http://store.steampowered.com/app/207930/
  • Připomnělo mi to Yogtrailer na tuhle hru a narážku na nerealistické vnady hrdinek. *15*
    https://www.youtube.com/watch?v=1DbjuMzc2G0
  • Tushan
    art u těhle hry je naprosto boží. jenže ps 3 už nemam a vitu fakt nechci. škoda *13*
  • Retro recenze? Proc ne, ale priste prosim na nejaky jeste vic starsi titul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit