Přejít na výpis diskuzí
Dragon's Dogma datadisk obsáhne původní hru a vyjde v dubnu
23.1.2013 | Petr Poláček
34 příspěvků
-
Teda trochu mě to mrzí. Dragon's Dogma jsem si koupil asi před měsícem a o tomhle vůbec nevěděl :-/
Doufám, že to nakonec opravdu dají samostatně jako stahovatelné DLC, jinak si určitě naštvou pár zákazníků *16* -
Já chci PC verziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! *14*
-
Tak toto je neskutečná zlodějna! *11*
-
-
Je to Capcom, co by jsi čekal :D
-
-
No nechapem preco Capcom neda samostatne dlc na stiahnutie. Vlastnim povodnu hru a davat 30e len za dlc obsah sa mi vobec nepaci.
-
-
A kdo rika ze neda? Vyjde krabicova i stazitelna verze. Pravdepodobne tedy stejne jako u Dark Souls.
-
-
No z toho co som cital na EG, tak samostatne dlc nebude. Len tato verzia ktora obsahuje povodnu hru+dlc.
Konkretne sa tam pise ze "I know what you're thinking: What, I own Dragon's Dogma 1 and I have to pay £20 to get this - the same as a complete newcomer? Well yes you do." -
-
ah, tak snad ne. Uvidime.
-
-
-
-
30E je dobrá cena, ale kolik to bude stát u nás?
-
-
Pro majitele původní hry to není dobrá cena.
-
-
nemyslím si, že by si Capcom proti sobě poštval lidi a nevydal to samostatně aspoň digitálně
-
-
No zatím tomu nic nenasvědčuje. Navíc co když nechci digitálně?:)
-
-
Nechces DLC digitalne? Tak to ja nechci pocitacove hry na pocitaci.
-
tak to máš smůlu *1* když to vyjde samostatně, tak budeš jenom příjemně překvapenej
-
-
-
-
-
Ach jo, rovnaky problem ako ked som prvy raz videl trailer na Dragons Dogma - nezaujal vobec :) Ale kedze dnes uz viem, ze je to perfektna hra, na nejakom trailery nezalezi.
-
Zasnu nad kreativitou lidi, kteri vymysleji nazvy her... Zacinam milovat slovo DRAGON... stejne tak jako WAR OF ....... Jeste bych nemel zapomenout na slovo KNIGHT ....... Jo a jeste taky se skoro nepouziva slovo AGE :D
-
-
Taky jsi zapomněl na ono slavné slovíčko "DARK" :D
-
-
A máme ultimátny titul: DRAGON KNIGHT - DARK AGE OF WAR
Kto to zaregistruje prvý má majland *1*
-
-
a jak se ma asi epicky fantasy rpg jmenovat? treba "trouble of Pumpernickel"? asi ne. takovy "DRAGON KNIGHT - AGE OF WAR" to ma zvuk panecku *3*
-
-
*15* *15* *15*
-
-
-
Port, port, port, port, port ...!
Bring Dragon's Dogma to PC:
http://petitionbureau.org/dragonsdogmaforpc -
-
Hned jsem se přidal... Snad to vyjde :)
-
Jsem neproti!
-
taky v to doufám
-
-
Vypadá to velice slibně, jen mě trochu vadí, že to bude asi primárně v podzemí. Dost mi to připomíná grind v kobkách ke konci hry.
Jinak ještě by tam mohli přidat option na umlčení parťáků -
-
Z toho co si pamatuju z dema, šlo parťáky umlčet v hospodě, při změně taktiky.
-
-
Je fakt že tenhle prvek je skvělej nápad, ale můžeš ho použít jen na hlavního pawna.
-
-
To jen vypadá :)
-
-
Tez do toho pujdu znovu. Asi po patnacti hodinach me to diky neustalymu pobihani tam a zpatky, bez moznosti rychlo cestovani, prestalo bavit. Diky neomezenymu poctu ferrystonu uz to ale bude snesitelnejsi.