Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teda trochu mě to mrzí. Dragon's Dogma jsem si koupil asi před měsícem a o tomhle vůbec nevěděl :-/
    Doufám, že to nakonec opravdu dají samostatně jako stahovatelné DLC, jinak si určitě naštvou pár zákazníků *16*
  • Ferdis2
    A máme ultimátny titul: DRAGON KNIGHT - DARK AGE OF WAR
    Kto to zaregistruje prvý má majland *1*
  • Hned jsem se přidal... Snad to vyjde :)
  • Já chci PC verziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! *14*
  • Bohemund
    Taky jsi zapomněl na ono slavné slovíčko "DARK" :D
  • Gordar
    Je to Capcom, co by jsi čekal :D
  • ucho
    ano, ty jsou nejlepší (většinou stačí sledovat jen zavvi, 99 % věcí je s thehut shodných, je to sesterský obchod). no občas se vyskytnou zajímavé akce i na shopto.
  • Tak toto je neskutečná zlodějna! *11*
  • Staci sledovat thehut.com popripade zavvi.com.
  • Nechces DLC digitalne? Tak to ja nechci pocitacove hry na pocitaci.
  • ucho
    ano, rozdíl v cenách konzolových her je kolikrát několik stovek... není problém na hře ušetřit průměrně 300,- a pokud si člověk ještě hlídá akce a slevové kupóny, není problém nakoupit hry na ps3 za 300-500,-
    aukro je plné lidí, kteří nakupují v anglii a tady to přeprodávají lidem, kteří se v cenách neorientují.

příklad právě Dragon's Dogma. na xzone a jrc za 1099,-, v anglii to bylo jeden čas za 15 liber (poštovné zdarma). a to je nezanedbatelný rozdíl :)
  • ringmancz
    tak to máš smůlu *1* když to vyjde samostatně, tak budeš jenom příjemně překvapenej
  • sirWallace
    To je to vazne takovy rozdil ?? Ceny her v Anglii?? Anebo, ja to snad ani nechci vedet, nebo tady zase neco rozbiju :D
  • Veskoslav
    No zatím tomu nic nenasvědčuje. Navíc co když nechci digitálně?:)
  • ringmancz
    nemyslím si, že by si Capcom proti sobě poštval lidi a nevydal to samostatně aspoň digitálně
  • Veskoslav
    Pro majitele původní hry to není dobrá cena.
  • montatatana
    ah, tak snad ne. Uvidime.
  • No z toho co som cital na EG, tak samostatne dlc nebude. Len tato verzia ktora obsahuje povodnu hru+dlc.
    Konkretne sa tam pise ze "I know what you're thinking: What, I own Dragon's Dogma 1 and I have to pay £20 to get this - the same as a complete newcomer? Well yes you do."
  • montatatana
    A kdo rika ze neda? Vyjde krabicova i stazitelna verze. Pravdepodobne tedy stejne jako u Dark Souls.
  • No nechapem preco Capcom neda samostatne dlc na stiahnutie. Vlastnim povodnu hru a davat 30e len za dlc obsah sa mi vobec nepaci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit