Přejít na výpis diskuzí
Dragon's Dogma datadisk obsáhne původní hru a vyjde v dubnu
23.1.2013 | Petr Poláček
34 příspěvků
-
Jsem neproti!
-
30E je dobrá cena, ale kolik to bude stát u nás?
-
Ach jo, rovnaky problem ako ked som prvy raz videl trailer na Dragons Dogma - nezaujal vobec :) Ale kedze dnes uz viem, ze je to perfektna hra, na nejakom trailery nezalezi.
-
*15* *15* *15*
-
a jak se ma asi epicky fantasy rpg jmenovat? treba "trouble of Pumpernickel"? asi ne. takovy "DRAGON KNIGHT - AGE OF WAR" to ma zvuk panecku *3*
-
Zasnu nad kreativitou lidi, kteri vymysleji nazvy her... Zacinam milovat slovo DRAGON... stejne tak jako WAR OF ....... Jeste bych nemel zapomenout na slovo KNIGHT ....... Jo a jeste taky se skoro nepouziva slovo AGE :D
-
Je fakt že tenhle prvek je skvělej nápad, ale můžeš ho použít jen na hlavního pawna.
-
Z toho co si pamatuju z dema, šlo parťáky umlčet v hospodě, při změně taktiky.
-
taky v to doufám
-
To jen vypadá :)
-
Port, port, port, port, port ...!
Bring Dragon's Dogma to PC:
http://petitionbureau.org/dragonsdogmaforpc -
Vypadá to velice slibně, jen mě trochu vadí, že to bude asi primárně v podzemí. Dost mi to připomíná grind v kobkách ke konci hry.
Jinak ještě by tam mohli přidat option na umlčení parťáků -
Tez do toho pujdu znovu. Asi po patnacti hodinach me to diky neustalymu pobihani tam a zpatky, bez moznosti rychlo cestovani, prestalo bavit. Diky neomezenymu poctu ferrystonu uz to ale bude snesitelnejsi.
-
týjo a to jsem nedávno litoval, že jsem si ji z anglie před vánoci nekoupil za 450,- (pak hra nějak záhadně zmizela z obchodů... tedy kromě těch českých, kde to je za těžký peníze)
dobře, dobře :) díky za info.