Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dragons Dogma je aso nejlepší kombinace starych hernich postupu a temi modernimi a pridava plno vlastnich originálních věci. Uz jen tvorba postavy není jen vizualni ale ma primy dopad na hratelnost.Kuprikladu když si udelate malou postavu tak prolezete dirama ve skalach kam se hromotluk nedostane. Naopak když si udelate svalovce tak ten třeba muze mensi potvory proste chytnout a hodit třeba ze skaly. Ve hre často budete používat lampu, v noci je tma ze neni videt na krok a hodne casti dungeonu je také slabe osvetleno. Vtip je v tom ze do lampy potrebujete olej a když se namočíte ve vode tak lampa zhasne. Taky když uz jste promaceni tak vam ohniva kouzla tolik neublizuji, naopak ledova vam davaji vic poskozeni.
    Splhani po vetsich monstrech byva nutne aby jste se dostali k mistu kde je pozvora nejzranitelnejsi, třeba u Kyklopa to je samo jeho jedno oko. Pak muze byt třeba ten kyklop opancerovany, takze když mu mlatite do nohy kde ma zeleznou botu tak se vam mec jen odrazi od kovu. Harpyje zase muze lehci postavy chytnout za ramena o odnest nekam pryc, pripdane shodit ze skaly, tlustoprdy nezvedne. Troll třeba zase vztekle reaguje když mate v parte zenskou, vadi mu zenska vune a zacne byt vic agresivnejsi.
    Zbrane a vybaveni mají svoji vahu, je to znat při jejich pouzivani, na rychlosti behu a spotrebe staminy. Vetsina potravin se v invetari postupne kazi, maso si můžete nakládat, ma pak vetsi ucinek třeba na hojeni postavy, nebo ma daleko vetsi cenu při prodeji nez maso obycejne.
    Ta hra je nabita podobnejma vecma, a pokud ma někdo rad propracovany herni rpg systémy a dobrodruzstvi tak je tohle hra presne pro nej:)
    • To zní moc dobře. A 30 USD není moc za takovou hru.
    • Dik za info, zni to dost lakave. A jak je na tom hra s rozlehlosti ?
      • Hra není nijak megalomanska co se tyce rozlohy, k cemu prirovnat.hmm..asi jako Gothic 2 s datadiskem? Urcite to je mensi nez třeba Skyrim, ale urcite nikdo nebude trpet pocitem ze je hra mala, obvzlast když ze zacatku hry musite všude pesky:)
    • přesně a shrnul bych to, že je tam naprosto fantastický role-playing
  • Teď ještě aby alespoň v menu fungovala myš a mělo to více možností než 1080p a 30fps. :)
  • skvělá zpráva, toto bylo jedno z mála RPG, kvůli kterému mě mrzelo, že nemám konzoli.
    • Souhlas!!! Bombaaaaaaaaaa :) Jasná koupě.
  • Tak se zdá, že se přání plní. :)
  • ringmancz
    bylo na čase, těch 25 fps na konzoli byla jediná věc, která mi vadila. jinak jedna z nejlepších her poslední doby
    • lol važne konzolisti hrajou v 25 fps? *7*
    • Hra bezi 30 fps stabilne na xboxu 360 a na PS 3 miva mensi propady, ale na 25 fps se dostane jen vyjimecne. Lepsi fps na xboxu ma proto ze tam je vyply vsync ale diky tomu dochazi k trhani obrazu (tearing) na PS3 ma vsync zaply, ale o něco horsi fps.
      https://www.youtube.com/watch?v=t3Ky9NiPTjE
      • ringmancz
        v noční bitce s drakem jsem se dostal k něčemu, co klidně mohla být jednociferná hodnota
        • *15* *15* *1* pěkně ty
          • Co to jako ma byt to ,,pěkně ty,, ? mas nejaky problém s vyjadrovanim ze mluvíš jak zdegenerovany kral seste slunecni rise co ho porodila matka po te co se spustila s tvojim starsim bratrem? Nebo ti bude spis 14 let ze používáš tuhle hatlamatilku, a pripadas si u toho jak kdybys to tady osvobodil?
            Dam ti radu hochu, priste drz huubu a krok když se bavi dospeli, nebo by ti mohla prilitnout facka ze si odres hubu o zed:)
            • Dobre ty:D:D
        • je to mozny, i když si na to nevzpominam. hral jsem obe verze, kazdou několik stovek hodin, a na nejake zavaznejsi jednociferne problémy ohledne fps si nevzpominam. Ale samozrejme, pokud capcom donuti hru bezet 60 fps, tak to bude jedine dobře :)
          • ked nie Capcom, durante urcite ano...
  • Tahle hra ukazuje jak by měl vypadt souboj s bossy a velkými příšerami. Rozhodně doporučuju zkusit.
  • Black_Hand
    aah, ano, dekuji prosim, dam si.
  • Zatim jen dva dementy hnisavec a max ? Kde je zbytek ? GGG to asi neprekousnul a boji se sem prijit.
    • ggg je ve škole zrovná má přírodovědu
  • x_ander
    A to oznámí jen pár týdnů po tom, co jsem dohrál PS3 verzi *1* . Ale vážně, kdo nehrál, běžte do toho. Je to parádní RPG, ten svět má cosi do sebe, systém pawnů je skvělý a bitky s kyklopy/griffiny/draky/whatever stojí za to. Jen ten datáč šel nějak mimo mě, ten jsem v půlce vzdal, nebavil mě.
  • VergiliusGrey
    Skvělá zpráva. Už, aby to bylo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit