Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Už by mohli rozjet první betu ... já si to taky chci zahrát. *1*
  • Jaké jsou hlavní rozdíly mezi Elite: Dangerous a Star Citizen a co bude podobné? Zatím jsem sledoval hlavně Star Citizen, který vypadá vážně dobře a komplexně, ale o Elite nevím skoro nic, dík.
    • walltar
      Elite má mnohem větší vesmír (procedurálně generovaná celá galaxie) a je mnohem míň online. Asi bude víc o prozkoumávání a tak za rok po vydání přibude přistávání na procedurálně generovaných planetách, které by měli být realisticky veliké a nebudeš omezený na autopilota jako v SC.

Myslím, že všechny lodě budou pro jednoho hráče, ale nevím jakou největší člověk bude moct vlastnit.

Lodě v Elite nemají umělou gravitaci, a pokd vím, tak v ní nejsou mimozemšťani.

Ale je to celkem podobná hra ... obojí jsou vesmírné simulátory. Ale taky víc sleduju Star Citizena. O E:D se zajímám, spíš jako o výplň než SC pude hrát.
      • Mně nedá nereagovat... kde jsi zjistil, že bude mnohem míň online? Jediné info k tomuto tématu je "Multiplayer: And the best part - you can do all this online with your friends, or other "Elite" pilots like yourself, or even alone. The choice is yours…"
        • walltar
          Bude omezená instance na 30lidí a spíš bude celá hra fungovat jako hotjoin. SC mě připadá, že bude fungovat mnohem víc jako MMO. Ale uvidíme ... tak na mě E:D působí. S tím, jak si člověk bude určovat, jestli bude v instanci dám, nebo jen s kamarády s friend listu a tak.
          • No tak se 100miliardama slunečních systémů se dá předpokládat jisté omezení hráčů na systém(a hlavně je to i k užitku), A SC na tom nebude o moc jinak si myslím zase já *3*
            • walltar
              Ne omezení hráčů na systém ... omezení hráčů, které uvidíš kolem sebe. V systému jinak prakticky může být kolik chce lidí, protože se navzájem neuvidí.

SC na tom bude podobně ... jen těch lidí bude 60-100 a hra je víc zaměřená na skupinové hraní (kapitálky, multiplayer velké lodě, organizace, kontola základen a stanic, atd...).
  • Mohu se zeptat někoho zasvěceného, zda bude k dispozici pouze jedna loď nebo jich bude více včetně možností úprav?
    • walltar
      Bude víc ... úpravy minimálně barvy, zbraní a systémů budou.
    • Druhá možnost.
  • drahá nebo druhá? :D
    • Skutecne draha, protoze alpha verze je skutecne draha na to, ze je clovek tester zdarma a to nepocitam i samotnou hru. Cena je v librach a jeste k tomu potrebujes k zakladni hre dalsi DLC na multiplayer a dalsi veci, ktere se budou postupne pridavat pridavat (podle me normalni zaklad) se musi tez platit..
      • walltar
        Cena je tam prostě jako omezení počtu lidí ... pokud nechceš být tester a platit za to, tak ti nic nebrání si koupit jen hru a počkat si na relase, nebo si koupit hru po releasu.
        • Nj ale je to úchylné, protože pomáháš autorům odladit produkt a ještě za to platíš. Bohužel to není jen tento případ a ne jen u her.
  • *edit: blbost vymazána

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit