Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x_ander
    Vsadím boty, že April do příběhu ještě bude mít co říct...
  • Cosi
    No feminizace v americe jak kde, ve videoklipech se to sexem jen hemží ale nesmí být viděna odhalená bradavka, toto je například v pořádku: https://www.youtube.com/watch?v=sEhy-RXkNo0#t=1m15s

a celkově nejen Rihana. Sex prodává ale nesmí být nic vidět na první pohled. V tomhle směru jsou hry děsně upnuté.
  • Asi bych potřeboval taky flashback... SPOILER pokud si dobře pamatuju, tak April byla zabita rukou Kiena, mě by zajímalo jak to dopadlo se Zoe.
  • Nejen, že by to mohlo navýšit PEGI úroveň, ale dnešní feminazi v Americe jsou naprosto nekompromisní. A nejen okolo videoher.
  • Corvus
    JO!!! Splnil se mi malý sen a nebudou epizody. Paráda!!! Nezbývá než se těšit.
  • Druhy dil mel nejake ty chybky a combat byl nedotazeny a zbytecny. Ale jinak slo o porad hodne kvalitni hru.
  • Cosi
    Když koukám na tu fotku ze hry, tak mi přišlo na mysl, že Dreamfall byla vlastně první hra u které má žena bradavky, které jsou vidět i přes slabý topík. Což znamenalo, že už to není plastová figurína z výlohy. Nikdo jiný na takovou "prkotinu" nemá koule. Krom Saboteura a Zaklínače 2, kde je to už ale exploited. Tady je vidět, jak se pořád bojí přidat sex do her, viz třeba milostné scény v prádle z Dragon age. U Lary v Underworldu byly při procesu vzniku hry odstraněny.
  • No oznacit druhy dil za skvely to chce znacnou davku odvahy, druhy dil je hlavne nedodelany
  • Tak třeba budou flashbacky.
  • Já chci hlavně vidět, co se stalo s April! Ten konec Dreamfallu byl... hnnggggggggruhaaaaaaaaah!!
    A taky doufám, že se hra bude držet tradice: hlavní postava je žena, která se alespoň 15 minut producíruje po obrazovce pouze v kalhotkách a tílku. *1* *14* All them glorious 1080p 3D asses *14*
  • Amylee.Anderson
    Zadaří-li se, tak jim příští rok na ten Kickstarter stopro něco pošlu. Obě TLJ jsou skvělé :)
  • Vsichni budou starsi, hm, tak to vypada, ze Dreamfall nenavaze na predchozi dil, aby jej aspon trochu dokoncil. Takze co se stalo s April se asi nedovime.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit