Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechapu, jak je mozne, ze mi tyhle dve perly (TLJ a Dreamfall) mohly tolik let unikat. Ke Dreamfallu jsem byl po dohrani TLJ trosku skepticky, ale 3D prostredi nakonec nijak nevadilo - ta grafika je nadherna, zejmena v Marcurii, a tak jedine, co tam opravdu byt nemuselo, jsou ty souboje - ale nastesti se da vetsine z nich, aspon tem obtiznym, vyhnout, a tak to nakonec tolik nevadi.

    Obe hry me naprosto pohltily, nemuzu se dockat dalsiho pokracovani - a doufam, ze vyvojari nakonec udelaji i to prime pokracovani 2D point&click pokracovani TLJ, The Longest Journey Home.
  • Skvělá hra, jedna z nejlepších adventur, kterou jsem kdy hrál !!!
    Když se do hry pořádně vžijete, nebudete menší chybky ani vnímat.
  • PLuto.petr
    Moc nesouhlasím s tím, že by tomu 3D prospělo. Spíš naopak. Místo toho, aby se člověk bavil přemýšlením, logickými úkoly případně si užíval příběh a atmosféru, tak spoustu času naprosto zbytečně ztratí různým chozením přes celé město, když musí něco někam někomu přinést. Jak už bylo řečeno i v recenzi, akční prvky (souboje i stealth) tuhle hru výrazně kazí. Jejím obrovským plusem je příběh, je to jediný (ale skutečně pádný) důvod, proč sti Dreamfall zahrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit