Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V dnesnej dobe si myslim ze nase pc dokazu spustit aj graficky lepsie hry....a tieto "nostalgicke hry" mohli ostat len nostalgiou...
  • kubi-wan
    Na tuhle hru se hodně těšim. Ta stylizace je parádní!
  • Tak driftuje to pekne. *1*
    Nejak si ale nostalgicky nemuzu vzpomenout na modry asfalt. *15*
    Predpokladam ze tam je i nostalgicky zvuk, to proto je v tom videu pouze hudba. Nebo je radsi i ve hre?
    Tak ja nevim. Nostalgie je mozna fajn, ale davat tuto nalepku hnusu, ktery chce navic penize dopredu? Kdyz to nema ani uroven freeware pro mobilni telefony?
  • "Časy, kdy herní automobilové závody neměly s reálnou fyzikou mnoho společného připomene ...."
    Každá druhá automobilová hra na PC ... viz Gird 2 ; poslední Need for Speed , RR:Unbounded , GTAV, Drive Club atd ....
  • Vypada to ako zruseny Turbo Run co som sledoval na ModDB
  • Jezisi dalsia sra...ka. Uz to fakt s tou nostalgiou a retro stylom prehanate, aj tak na to kazdy sere. Kto toto bude preboha hrat?
    • Třeba někdo kdo nechce dávat nekřesťanské prachy za outdated konzole
      • Jack1947
        Jsem otevřený npadům ale v tomhle případě radši ty outdated konzole. Než tohle, trochu moc nostalgie... nemyslíte? *5*
        • Je ti 15. Ty nevíš co je nostalgie.
          • Jack1947
            No je pravda že tolik ne ale, paatnáct mi není už dávno.

Uvědomuješ si že ten příspěvek na který si a já (na tebe) reagoval je tady za jediným účelem tedy echm ehcm .
            • Promiň já nemluvit jazykem tvojeho kmene
  • Kozy
    Takovýhle závody můžu.
  • ten styl/vzhled toho auta mi uplne pripomena auto ze hry:
    Lotus 3 - the Ultimate Challenge
    kazdopadne co jsem koukal na to video tak mozna i originalni lotus 3 byla lepsi hra :)
    • jeste to pripomina auto krom auta ze hry Lotus 3 take auto ze hry Crazy Cars 3 pokud si dobre pamatuji ale tam mam pocit byl taky nejakej lotus nebo neco takoveho takze to vyjde asi nastejno :D
  • Tady je zas nablito .. ach jo ...

Ja se tesim .. prave proto, ze to vypada jako Lotus Turbo Esprit Challenge a prave proto, ze to ma arkadovou fyziku jako stary Ridge Racer. Akorat tu modrou silnici si mohli odpustit *3*
  • Jack1947
    Jinak mne to připomíná jednu hru, jen si nemohu vzpomenout jak se jmenovala... byl to drift... hmm. Něco ze starých videoher? automatů... nevím.

Ta hra byla nebo více her i hezčí, tohle hlavně ty lesklé okna vypadá celkem humpoidně. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit