Přejít na výpis diskuzí
Drift Stage nabízí arkádové závody s nádechem grafické nostalgie
5.1.2015 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
V dnesnej dobe si myslim ze nase pc dokazu spustit aj graficky lepsie hry....a tieto "nostalgicke hry" mohli ostat len nostalgiou...
-
Na tuhle hru se hodně těšim. Ta stylizace je parádní!
-
Tak driftuje to pekne. *1*
Nejak si ale nostalgicky nemuzu vzpomenout na modry asfalt. *15*
Predpokladam ze tam je i nostalgicky zvuk, to proto je v tom videu pouze hudba. Nebo je radsi i ve hre?
Tak ja nevim. Nostalgie je mozna fajn, ale davat tuto nalepku hnusu, ktery chce navic penize dopredu? Kdyz to nema ani uroven freeware pro mobilni telefony? -
"Časy, kdy herní automobilové závody neměly s reálnou fyzikou mnoho společného připomene ...."
Každá druhá automobilová hra na PC ... viz Gird 2 ; poslední Need for Speed , RR:Unbounded , GTAV, Drive Club atd .... -
Vypada to ako zruseny Turbo Run co som sledoval na ModDB
-
Jezisi dalsia sra...ka. Uz to fakt s tou nostalgiou a retro stylom prehanate, aj tak na to kazdy sere. Kto toto bude preboha hrat?
-
-
Třeba někdo kdo nechce dávat nekřesťanské prachy za outdated konzole
-
-
Jsem otevřený npadům ale v tomhle případě radši ty outdated konzole. Než tohle, trochu moc nostalgie... nemyslíte? *5*
-
-
Je ti 15. Ty nevíš co je nostalgie.
-
-
No je pravda že tolik ne ale, paatnáct mi není už dávno.
Uvědomuješ si že ten příspěvek na který si a já (na tebe) reagoval je tady za jediným účelem tedy echm ehcm . -
-
Promiň já nemluvit jazykem tvojeho kmene
-
-
-
-
-
-
Takovýhle závody můžu.
-
ten styl/vzhled toho auta mi uplne pripomena auto ze hry:
Lotus 3 - the Ultimate Challenge
kazdopadne co jsem koukal na to video tak mozna i originalni lotus 3 byla lepsi hra :) -
-
jeste to pripomina auto krom auta ze hry Lotus 3 take auto ze hry Crazy Cars 3 pokud si dobre pamatuji ale tam mam pocit byl taky nejakej lotus nebo neco takoveho takze to vyjde asi nastejno :D
-
-
Tady je zas nablito .. ach jo ...
Ja se tesim .. prave proto, ze to vypada jako Lotus Turbo Esprit Challenge a prave proto, ze to ma arkadovou fyziku jako stary Ridge Racer. Akorat tu modrou silnici si mohli odpustit *3* -
Jinak mne to připomíná jednu hru, jen si nemohu vzpomenout jak se jmenovala... byl to drift... hmm. Něco ze starých videoher? automatů... nevím.
Ta hra byla nebo více her i hezčí, tohle hlavně ty lesklé okna vypadá celkem humpoidně. *11*