Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trailer vypadá skvěle, uvidíme, jak se bude hrát samotné DLC a jestli kvalitou překoná nebo se alespoň vyrovná LotSB.
  • Shepard ♥ Aria. Konečně :D.
    • Lawliet
      Taky jsem litoval že rozhovory s ariou nemohli nabýt pestřejšího rozměru..

No snad si teď už konečně trochu víc popovídáme. *1*
  • Tohle je poprvé co jsem viděl turianku. not bad
  • Lawliet
    Co na to říct vydařené dílko tohle DLC a turianka na mě udělala dojem nevypadá jako žádný ořezávátko jak jsem čekal. Btw hezkej trailer.
  • Tenhle hejt na celej ME universe uz je trapnej a vy jste trapny s tim... to ze nechapete, nechcete pochopit konec kterej dava prostor pro predstavivost kazdyho cloveka je jedna vec, ale ze kvuli 2% spatnejm pocentum hejtujete celou hru , u ktery vam stalo pero jak u pecka je smutny :)

a do me nezapomente na minuska ... stupidni 14 lety trollove co nemaj nic jinyho na praci nez hejtovat diskuze
    • A proc so rovnou nevymyslet celou tu hru, ze? Nebo kdyz si koupis knizku a posledni stranky budou prazdne tam napsano, konec si domyslete, tak budes happy?
      Navic kdybys zapojil alespon tu trochu mozku, co mas, doslo by ti, ze konec je jen tresnicka na dortu. Dalsi jsou totalne odflaknute vedlejsi mise a hlaven NULOVA vaha rozhodnuti z predchozi hry. Tak priste si zjisti fakta, nez ze sebe udelas jeste vetsiho blbce.

P.S. 14 mo bylo, pane jo, pred 18ti lety.
      • Shaker
        Hodne dobrych knih konci stylem "konec si domyslete"... Inception byl podle tebe predpokladam taky spatnej film. Kdyz uz tu hazis kolem sebe prikladama, tak si over, jestli sou pravdivy. Na to, ze ti je 32 let bych cekal trochu vic rozumu. A zabiti Wrexe taky vubec nema vliv na dalsi dva dily ze? To samy zabiti councilu... Zahraj si to jeste jednou a davej jiny moznosti, pak uvidis, co je kde jiny.
        • BTW Inception je zaver trilogie? Hmm, nejak jsem si nevsimnul. Predstav si konec Star Wars, kde to skonci scenou, kde Vader zajme Luka. To by bylo super, ne? Urcite by mel Lucas jeste vice fanousku nez ted. A ted si predstav, ze by se pak rozhodl natocit Episody 1-3. To by byla narvana kina, ze?
          • Shaker
            Jestli je Inception trilogie nebo ne je putna. Tvoje logika je, cim vic dilu, tim TEZKOTONAZNEJSI A UBERDUPERSUPER NAMACHROVANEJ musi bejt konec? Zkus jihoamericky telenovely... Mimochodem Lucas skoncil epizodou 6 a ze tam mel presne receny, co se stalo po tom mejdanu na Endoru, vid? Your argument is bad and you should feel bad!
        • Ne, zabiti Wrexe nema vliv, dostanes Wreava. Jo, to je panecku ale rozdil... A co takove zabiti Rachni queen? Co takove zvoleni Andersona ci Udiny? Co treba volba, jestli nechat Ranu Thanoptis zit? A co teprve partaci ze dvojky? Ti maji ale marginalni vliv na hru, ze? Petiminutove mise a +30 k war assets. Bomba.
          • Shaker
            takze to, ze misto jedny postavy a dialogu s ni je tam jina a jiny dialogy neni zadnej vliv... ale ted vazne, bez do pi*i
      • rozhodnutí se s tebou táhnou celou hrou ve formě War Assets. Bohužel Bioware tohle trochu nevychytali s limitama, kde prostě na ten nejlepší save, kde by bylo všechno ve třech hrách prozkoumané přišla pouze varianta "nejlepšího konce". Ale to bych potom četl nadávky, že nemůžou dosáhnout "nejlepšího konce" atd. a vznikl by další whine.
        • Super, takze veskere me rozhodnuti se projevi cislem! Super. A to nezminuji treba rozhodnuti o Rachni queen. Zabil jsem ji? Neva, tady ji mas znova naklonovanou. Nezabil jsi ji? Tak tady mas tu samou jen ne naklonovanou. Zvolil jsi v jednicce Andersona? Smula, dostanes Udinu. A tak dale a tak dale. Takze promin, ale rozhodnuti se se mnou netahnou, ale jsou totalne ignorovana.
    • Víš konec nakonec v podstatě lidé odsuzují 2 věci včetně mě, Jinak hru jsem poctivě zaplatil, a DLC už si dokupuje kámoš. Máme ji napůl, ale já už ji nehraji.
      Takže za A: Lhaní hráčům. jak? Vaše předchozí rozhodnutí z minulých událostí a dílů bude mít efekt ve hře. (Ještě po vývoji dvojky se dušovali, že na vliv velký a také dají bonus za romanci z jedničky pokud nepodvedeš ve dvojce - měl jsem Ashley a nic jsem neviděl za bonus)) *16* Dále War Assets má být efekt ve hře mého snažení v jedničce udělat 100% VŠECH!!! úkolů tak samo ve dvojce. Všichni mi přežili, ze dvojky. Rachni v jedničce jsem zachránil a kdyby ne, tak zde je tady nová která je reaperská a zradí tě a příjdeš o pár war assets. Zpracování úkolů z dvojky a jedničky do trojky má effect ,,jen,, assety
      U mě a hodně hráčů je přesně TOHLE největší zklamání.
      B:Tvrdily nebude konec výběru ABC (o otázku přežije, nepřežije sheppy tu nejde).Přidaná možnost D je flust do tváře.
      Zelený konec je bolestivá genocida pro všechny tvory. červeným koncem ,,zabiješ syntetiky co maji duši, sheppy ,,přežije,, a neuděláš genocidu organikům do jedné formy (pro mě jediná možnost volby) No a modrý je kontrola reaperů.
      Děcko říká taky volovinu - sklízíme organiky, aby ti organici nevytvořili syntetiky načež by ti syntetici vyhladili..... no já ti nevím, ale gethové byli nepřátelští? NE!!! Dokonce měli pak i cítění!!! Tvůrci nezvládli příběh.
      bylo by toho více, ale rozepisovat se více nemá cenu. Hlavně se jedná o prachsprostou lež od BIOWARE nebude ABC konec - byl. Vaše volby celkově ovlivní... bla bla fakt ne nic neovlivní. Mé hodiny života strávené u jedničky a dvojky na 100% úkolů a udělání hned více postav - ten čas mi nikdo nevrátí.
      Můžeš se ve hře chovat jako totální m*gor dosáhnout stejného konce tak či tak, ale stačí ti určitý počet war assets.
      Ať nedělají 4ku dříve než spraví trojku a vše co naslibovali. Cítím se nehorázně podveden, a zklamán, že nelze je nějak trestně stíhat (tak stejně lhaní, kepler má Dx11.1 - ne fakt nemá minimálně plnou!!! podporu 11.1]. Je to =ˇumyslná lež kvůli prodejům, a mělo by se to tvrdě trestat. *16*
      • Shaker
        Zajimavy, na kazdej tvuj argument bych dokazal rict protiargument... ale je mi jasny, ze tvuj nazor je pro tebe ten jedinej spravnej, takze nema cenu se ani obtezovat. Sem rad, ze v mem okoli je lidi jako ses ty opravdu malo, protoze jinak by svet stal za ho*no. Preju prijemnej zbytek dne :)
        • Klidně mi ty protiargumenty napiš. Pokud to bude formou slušnou, tak není problém. Budu jen rád za konstruktivní kritiku.
          • Viktor_H
            Je fakt, že k ME bylo i zde na games.cz řečeno snad vše. V některých předchozích článcích se podle mého také pěkná řádka věcí úspěšně rozlouskla... Máš-li tedy zájem, články si projeď. Bohužel se budeš muset prodírat i dost velkým bahnem...
          • Shaker
            Psal sem to uz nekolikrat k ME3 clankum, jestli chces, muzes si to najit, jestli ne, tvoje vec... psat porad dokola to samy me uz nebavi. Ale kaslu na to, ja si celou trilogii paradne uzil, po konci sem na to myslel jeste mesic a do ted si poustim Suicide mission z OST soundtracku ME2. Pred ME sem mival rad star wars, ale po nem mi ve vsech ostatnich scifi neco chybi...
    • x_ander
      Tak nevím. Konec ME3 mě zklamal a přesto nemám pocit, že bych tady hateoval. Jo a 14 mi bylo před více než 10 lety. A vzhledem k tomu, že jediný, kdo tu teď trolluje, jsi ty, tak ode mě tam jedno mínusko máš, když sis o něj tak pěkně řekl...
      • Shaker
        Sice je ti vic nez 14 let, ale kdyz nevidis ten hate od trollu v kazdy diskuzi, co se ME tyka, tak se nedivim, ze si nepochopil ani konec ME3 a tudiz te zklamal... on hold vek ne vzdycky znamena moudrost.
        • x_ander
          Hate ohledně konců byl samozřejmě šílený, ale zrovna v téhle diskusi se projevil minimálně (aspoň zatím) a většina přípěvků chválí trailer a jsou pozitivní... jen si je pročti...

Btw. tvoji poznámku ohledně mého nechápání přejdu. Já tě urážet nepotřebuju (vzhledem k tomu, že jsi ty nepochopil význam mého příspěvku), tak to taky nedělej.. nemáš na to..
          • Shaker
            cr8g ma ve svym prispevku pravdu, pul roku od vydani skvely hry se diskuze porad plni blbama, co hatujou konec... Vazne nevim, co na tom lidi nepochopili. Hosi z BioWare byli jeste tak hodni, ze to vsem tem mamelukum vysvetlili v extended cutu do podrobnosti, coz jiny hry delaji treba az na wiki pomoci fanousku a komentu vyvojaru k celkovymu pribehu.

Kdyz tvrdis, ze "Hate ohledně konců byl samozřejmě šílený, ale zrovna v téhle diskusi se projevil minimálně", tak si bud slepej nebo blbej (vyber si sam). A jako bonus se urcite ted cejtis jako nadsamec, protoze si dostal hodne plusu presne od tech troubu, ktery hatujou celou hru, kterou v mnoha pripadech ani nehrali, protoze nekde slyseli, ze konec stoji za prd. Chlapce, je mi uplne volny, kolik je ti let, ale nemas pravdu.

EDIT: Cela hra byla postavena na tom, ze mas vlastniho Sheparda a kazdej si voli svoje vlastni odpovedi a tim i svuj pribeh. Vysvetli mi jedinej duvod, proc by konec nemohl byt otevrenej, aby si ho kazdej domyslel podle sebe. Jenze to se evidentne netrefili do vkusu dnesnich blbohracu, ale hlavne, ze si tu kazdej stezuje, ze dnesni hry jsou blby koridorovky... tohle je proste k smichu
            • Shaker
              x_ander: Narazel sem od zacatku na tvuj post, ze v tyhle diskuzi neni zadnej hate... To, ze to tebe zklamalo je mi u p*dele. Fanboy ME jsem a nestydim se za to, ale jsem otevrenej jakykoliv diskuzi na tema "tohle se povedlo a tohle zase ne". Kazdopadne s lidma, co prijdou a zacnou psat posty typu:"S R A Č K A" proste budu vyjebavat (tohle neni o tobe). Jestli si celej ten konec pochopil nebo ne, to je mi vazne jedno. Mozna si inteligentnejsi nez vetsina tech trapaku, co tu jen nadavaji/li, ale tvoje prvni odpoved na cr8ga je proste chujovina, coz sem napsal a pak uz si to vyeskaloval ty... Dal uz se o tom bavit nehodlam.

PS: A kecy o kompenzacich a chozeni se vyvetrat ven mozna fungujou ve skolce, tady na to vazne nejsem zvedavej
            • x_ander
              Ty máš nějaký problém, co si potřebuješ kompenzovat? Hážeš tady blbé argumenty o nějaké moudrosti, a přitom jediné co dokážeš je blbě urážet. Slepej a neschopnej porozumět psanému textu jsi akorát ty. Nebo já snad někde psal, že konec ME3 nechápu? To sis přidal ty a je to blbost. Hateuju tu snad ME3 nebo jeho konec? Možná tak v tvojí hlavě. Jediné, co jsem napsal je, že "mě konec ME3 zklamal". Ani o písmenko víc. Jestli je tohle hate, tak to potěš. Píšu někde, že mi vadí otevřený konec? Ne. Tak proč se do toho tak opíráš? Nechápu. Buď jsi z toho hateu už úplně mimo nebo nevím.

Chápu, že jsi zarytý fanboy a vadí ti nesmyslné výkřiky a nadávky na závěr ME3 a celé univerzum jako takové. Ale tady pláčeš na špatném hrobě kamaráde. A nebo jsi opravdu už tak vyjetý, že vetu "konec ME3 mě zklamal" bereš jako neskutečnou urážku a pošpinění celé série - což tak myšleno z mé strany nikdy nebylo.

Takže se uklidni a znovu opakuju - nesnaž se nikoho urážet... nemáš na to, fakt ne. Já ti tvé fanboyovství neberu, a docela chápu, že tě sral a sere ten hate (to mě koneckonců taky), ale fakt se hoď do klidu a běž se taky někdy vyvětrat na vzduch.
  • Ten trailer ma dobry hudební doprovod
  • No bioware to je teda děs. Naučte se konečně dělat hry stejně dobře jako zvládáte dělat konce.
  • DLC k ME pro mne neexistují. Ždímačka na prachy, nic víc. Fůj!
    • Chápu rozhořčení, ale je pravda, že kdyby všechny hry měly tak promakané DLC jako má Mass Effect, bylo v herním světě mnohem veseleji. Jak už pár lidí nade mnou zmínilo, takový "Lair of the Shadow Broker" nebo třeba "Overlord" a "Arrival" byly hodně dobré přídavky do už tak dost rozsáhlé hry jako je Mass Effect 2. Já jsem včera dohrál ME3 DLC Leviathan, to mi taky nepřišlo jako nejhorší a na Omegu se dost těším.

Sice je pravda, že přidávat příběhové DLC do Mass Effect 3 (kde hlavní postava na konci zemře) je takové trochu "zvláštní", ale když už to mám rozjeté, proč ne. *4*

A hudba fantastická, Two Steps From Hell jsou prostě chladní a vládnoucí. *14*
      • Neznám nic chladnějšího než dva kroky od pekla. *16*
    • Tak zrovna DLC k ME serii patri k tem kvalitnejsim. LotSB bylo treba hodne kvalitni a za ty penize stalo.
      Places u spatne hry imho.
    • Doufám, že si tím pádem nekupuješ datadisky a DLC vůbec k ničemu. Protože všechen obsah navíc vychází jenom kvůli tomu, aby vydavatel vydělal nějaký další peníze.

Jasně, něco z toho má i ten hráč, no ale když se na to díváš jenom z té peněžní stránky *3* .
  • *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit