Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No s Elite ešte nemám skúsenosti, ale na TrackIR nedám dopustiť, len to chce vyhrať sa poriadne s nastavením. Hlavne teda krivky a rýchlosť. Používam to, kde sa dá, už len kvôli lepšiemu ponoreniu do hry. V takom Rise of Flight s tým nemám problém vykloniť sa z kokpitu a skontrolovať situáciu pod lietadlom... A nepotrebujem ani Trackclip, vystačím si s odrazkami na šiltovke :) Teda pôvodne som ho používal, ale zvykol som si na ľahké sluchátka a musel preč.
    Ale aj tak sa už neviem dočkať éry OculusRiftu, to bude na simulátory proste bomba *4*
  • Mart9
    Koukal jsem asi na minutové gameplay video, protože mě ta hra enormně zajímala po rozhovoru Brabena v Levelu, a málem jsem se unudil k smrti. Jedině s OR, to by mohlo mít grády, ale jinak jen v monitoru ani náhodou.
  • TrackIR funguje dobre v moznostech track IR... Ja jsem to ale prestal pouzivat a ovladani lodi se da delat komplet pres joystick aniz bys z nej musel sundat ruce. Neprislo mi ze bys ti mel ziskat nejakou zasadni vyhodu. Ja s nim mam posledni dobou docela problemy. Pouzivat tu vec na (ten ledkovej clip na sluchatka byl z nejakyho shitovyho plastu a v podstate se mi rozsypal v ruce) a kdyz koukam dolu nebo nahoru tak se blbe chyta a obcas to moje pohyby vubec nebere ruzne to poskakuje a vubec to dela moc divny veci. Nevsiml jsem si ze by to u ED poskytlo nejakou vyhodu protoze diky radaru stejne vidis presne kde se nechazi tvuj protivnik takze je to dobry tak maximalne na kochani.
  • IR funguje naprosto perfektně a je obrovskou výhodou jak v boji, tak ovládání lodi.
    Na Youtube je spousta gameplay s trackingem, tak si člověk může udělat obrázek.

Jinak Beta 2 je super (kromě komplikací při launchi) a už se dá říct, že si to člověk může koupit jako hru, která stojí za těch 60 éček. Teda kromě account wipe při větších updatech.
  • samuel.polak
    TrackIR tam funguje dobre ? vsetky pohyby ? dik
  • samuel.polak
    tato hra mi neda spat a jeho cena na steame tiez :D
  • Mne zatim vic laka Elite Dangerous a musim rict ze uz ted ma co nabidnou. Ta nova beta je navic jeste lepsi protoze ma konecne smysl litat mise, lovit piraty apod.
  • wenceslaus
    To zní dobře. Zvláště po zkušenostech s War Thunder, který KB+M jasně preferuje jsem se obával, že z toho bude novej trend.... simulátory přizpůsobené spíš myši než joysticku.

Láká mě SC ale tohle vypadá taky dobře... sakra*

*firstworld problems
  • Zkousel jsem to hrat na KB+M a da se to ale na joysticku je to ovladani uplne nekde jinde.
  • Uz jsem si predplatil Mercenary edici za 40€. Sice premyslim i o upgradu na betu za 18€, ale tak nejak se mi nechce potykat s problemy a spis si pockam na finalni produkt.

SC je mi sice trochu blizsi, ale ten nez vyjde ...

jen doufam, ze to bude dobre ovladatelny i bez Joysticku, protoze ten pouzivat opravdu nechci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit