Přejít na výpis diskuzí
Druhá část datadisku White March pro Pillars of Eternity představí barbarku Manehu
15.2.2016 | Honza Konfršt
14 příspěvků
-
Ty datadisky pridavaji obsah i do puvodni hry nebo to je jen pokracovani po puvodni hre?
-
-
Datadisky samy jsou samostatné ikony na mapě světa, měly by se odemknout někdy v průběhu hry, tak po polovině, minimálně to takhle měla první část a tím se člověk dostane do těch nových 3 map (když tam jdeš na moc vysoké úrovni, tak se tě to zeptá, jestli to chceš ztížit) a pak se ještě jedna mapa otevře někde poblíž vaší pevnosti, ale ta je určená pro max. level, takže když máš už dohráno, prostě nahraješ ten save předtím, než skočíš do té díry na ostrově a dojdeš si do těch nových lokací. Jinak to stávající mapy a questy ze základu nemění, to dělají ty patche, co vypouští spolu s datadisky, ale ty jsou samozřejmě pro všechny. Pokud máš uložené pozice, žádná nová hra se začínat nemusí.
-
Part 1 je narvany nekam doprostred takze musis zacit znovu. Part 2 nevim, ale dost mozna to je napsane v clanku *1*
Me ta hra zklamala a ty datadisky me vubec nelakaji. Snad si spravim chut tormentem. -
-
No bodejď, 20 let starý koncept DaD použitý v Baldurs gate, kde fungoval se od té doby převařil tolikrát, že v Pillars se prostě přežil.
-
-
Jo je to zastarale, ale me ani nesedl ten pribeh a celkove ten svet ve kterem se to odehrava.
A vubec je to plytke v porovnani s baldurama nebo nedejboze s tormentem. -
-
plytke? to si asi nepochopil pribeh :) ale BG mal pribeh trochu lepsi. Torment je iny level
-
Souhlas, v porovnani s baldurama je to napsany brakove a to nemam nasazeny zadny nostalgicky bryle.
-
-
-
-
-
Do puvodni hry. WMI je iirc doporucen pro level 7/8
-
původní hra mě bavila, ale do datadisků asi nepůjdu. Přece jen hrát znovu těch 100+ hodin kvůli něčemu, co nic nepřidává k základnímu příběhu, je zbytečné. Navíc v poslední době se těch taktických RPG á la Baldurs Gate vyrojilo na trhu hodně a zdaleka je nemám odehrané - Shadowrun, Underrail, Wasteland, Age of Decadence a navíc vyjdou další, Numenera, D:OS 2
podle mého od tvůrců trochu blbé načasování. Ale PoE 2 si zahraju -
-
nemusis to hrat znovu. lokality WM mozes navstivit po 5. leveli. Vynimka je Cragholdt bluff ktory je pre level 13+. Staci ak mas final save pred koncom a mozes ist na WM.
btw nic z toho co si vymenoval sa nepodoba na BG. To je ze hra izometricka neznamena ze je to ako BG ;) -
Tak to já se, jako milovník IWD, těším na nové zasněžené lokace. Navíc se mi líbí lore, tak se zas dozvím něco nového. Numenera a D:OS 2 tu budou až za dlouho.
-
-
Tahle hra není vůbec špatná, ze začátku mě to bavilo, postupem času to byla jen hra na nostalgii, osobně bych uvítal nějaké inovace v těchto iso hrách, jelikož je trochu přežité, zastaralé, ale nějak mě nic nenapadá, jak to vylepšit.
-
Jak je dobrý CZ překlad? Zkoušel to někdo?
-
-
vzdyt cestina jeste nevysla :)
-