Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikomu nevadí ta divne umistena kamera?
    • Předpokládám, že se pouze jedná o "lenost" nastavovat kameru ve vertikální ose. I DA:O a DA2 měly kameru ovládanou klávesami A a D (jakožto alternativu k držení PTM), a bez použití myši nebylo nastavení kamery ve vertikální ose možné. Navíc, pokud se budeme držet teorie o identickém HUDu k předchozím dílům, je podobnou teorií možné že systém "A a D" je pro konzolové ovladače vhodnější (nesmíme zapomenout, že konzolové ovladače stále ještě nepřekonaly jakožto polohovací zařízení myš, ať se blíží sebevíc) - přiznám se, poslední hra na konzole, kterou jsem si aktivně zahrál byl druhý díl Harryho Pottera (ach, tehdy nebyly žádné konzolové porty... HP a Tajemná Komnata byly na PC a PS2 zcela rozdílné hry)
  • Ježiši...to je příšerný kýč )))
  • celkem se na to zacinam tesit. zdejsi rpg hardcore elita holt zas utre a bude muset cekat na neco jineho, ja se tim rad zabavim.
  • Lidičky, přísahám Bohu, opravdu nikde jinde jsem neviděl tak obrovskou koncentraci excelentních vývojářů jako tady v komentářích na tiscali-games. A nejlepší jsou hlášky: stačí se podívat na video a vím :D Už dlouhou dobu vím, že když se chci kvalitně po ráno zasmát, tak si mám jít počíst Hate hlášky sem do komentářů. Děkuji Vám. DAI vpřed!!!!!
    • lidi co se spálili u dvojky jsou opatrní, to docela chápu
      • Dvojka byla hlavně rychlovýtvor.

Z mých zkušeností, kdykoliv BW měli časové okno zhruba jako u Inquisition, doručili.
        • Souhlasím s Vámi lidi. Opatrnost chápu a to, že dvojka bylo až příliš rychle hotová je také pravda, jen jsem reagoval na ten neúměrný hate, hlavně od těch, kteří inquisition ještě neměli šanci hrát, a kteří to posuzují z videa jehož obtížnost je menší než lehká.
          • Problem je, ze presne stejny argument jako mas ty jsme cetli pri videich z dvojky. Je to jen video, bla bla, lehka obtiznost, bla bla. A kdyz pak vyslo demo, kde muselo byt kazdemu jasne, co z toho bude, tak se porad objevovali lide s argumenty je to jen demo, bla bla, finalne verze bude uplne jina. Za se sebe rikam, ze nevidim rozdil mezi dvojkou a timhle. Opet freneticka mlaticka, co si hraje na RPG.
            • Když se někomu něco nelíbí fajn to je jeho věc,ale proč na tu hru geda nevybodne? Raději píšete hate komentáře to nechápu.
  • Keyz
    Taktický mód aneb zbytečné zdržování, když to jde akčně a hra je na to asi dělaná.

Jo, kdyby tohle byla nějaká výhoda ale nevypadá to, tak
    • Myslím, že na E3 se říkalo, že je snížena obtížnost aby se do těch videí vlezlo co nejvíce.
      Jinak doufám, že na vyšší úroveň to už bude náročnější a ten taktický mód bude mít smysl.
      • Keyz
        To se říká vždy. Uvidíme, ale divil bych se kdyby změna obtížnosti něco měnila tak moc, aby byla výhoda bojovat v taktickém módu.
  • Jezisi to vypada jak nejaky single mmorpg...tezky zklamani.
  • Mám rád jedničku. Má povedenou stylizaci barev a nebylo to takové přeplácené, ale tohle je hnus stejně jako Divinity, WoW a podobné barevné kraviny. Proč trojka má úplně jinou stylizaci než predchozí díly, které se snažily o trošku realistické pojetí? Takže v atmosféře a stylizaci je pořád nepřekonané Dark Souls, ať se vám to líbí nebo ne...
    • Dark souls s těma digimon ksichtama? nikoliv...
  • Ok, může mi někdo vysvětlit, jak tohle vyhrálo E3 2014? Vypadá to hezky, ale to je to je jediná dobrá věc, co můžu o DA:I říct. A mimochodem za tu kvalitu dialogů bych nejradši někoho přerazil. Afektovaná elfka; metrosexuál co vypadá, že neumí ani do pěti počítat; a rohatý krogan, u kterého se bojím že ho někdo přetáhl po hlavě tou jeho sekyrou, kterou údajně přesekl chlapa na tři kusy. A jediná postava, která se zdá aspoň trochu zajímavá ( a vůbec nevypadá, jako někdo, koho mučili), vyhrála cen "Nejzbytečnější smrt 2014."
  • TheGGG
    Vypadá to pěkně, ale ta stylizace přihřátých fantasy ala WoW, to je hnus.
    • wow neni prihraty, koukni se na original sin divinity jak vypada prihrata grafika
  • Takticky mod? To ani nebude potreba vzdyt prece delaji hru pro masy a ne pro par fanousku serie...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit