Přejít na výpis diskuzí
Druhá čtvrthodinka z Dragon Age: Inquisition konečně předvádí i taktický mód
11.7.2014 | Adam Homola
68 příspěvků
-
Taktický mód aneb zbytečné zdržování, když to jde akčně a hra je na to asi dělaná.
Jo, kdyby tohle byla nějaká výhoda ale nevypadá to, tak -
-
Myslím, že na E3 se říkalo, že je snížena obtížnost aby se do těch videí vlezlo co nejvíce.
Jinak doufám, že na vyšší úroveň to už bude náročnější a ten taktický mód bude mít smysl. -
-
To se říká vždy. Uvidíme, ale divil bych se kdyby změna obtížnosti něco měnila tak moc, aby byla výhoda bojovat v taktickém módu.
-
-
-
proč si zase vybavuju zmršenou DA 2... jo už vím, zase ty videa na efekt, kde mág točí hůlkou o sto šest.... Sakra nep..s.te to, DA ORIGINS the best
-
Luxus
-
Hm... nějak mě to úplně nepřesvědčilo. Asi se radši vrátím k Neverwinter Nights 2 a Drakensangu. Nebo neznáte někdo něco podobně propracovaného?
-
-
Skus Divinity: Original Sin. Mohlo by sadnut.
-
-
Prosím, následujte přiklad svých konkurentů a postujte videa z originalních zdrojů. Ten váš přehrávač původní video pouze zdegraduje a já jsem pak nucen si to vyhledat jinde, protože vím , že to tam bude v lepší kvalitě.
-
Eště jednou řeknou "Award winning storyteling" a začnu vraždit
-
Jo ten minutovej souboj, ve kterém během 30 vteřin udělil předvádějící postavám v taktickém režimu pozice mě opravdu "přesvědčil".
-
Takticky mod? To ani nebude potreba vzdyt prece delaji hru pro masy a ne pro par fanousku serie...