Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gert : Presne o konci 2. sezony WD jsem mluvil, tak je tech zaveru hned nekolik, a jsem zvedavej jak to vyresi do s03
  • gert
    Nerad bych, ale tipnul bych si, že ať sme nechali přežít Kennyho, nebo Jaine, v první epizodě třetí řady umře buď jeden či druhej a Clementine nakonec nezbude nic jinýho než se toulat sama, nehledě na to, jestli Jane či Kennyho opustila.
    EDIT: Každopádně GoT byl pro mě letdown jak svině, dabing suchej, příběh nic moc... snad to v druhý epizodě zachrání Jon Snow *1*
  • fallanga
    gert: Také mě to zajímá, ale vidím to tak, že udělají několik verzí první epizody, kde se něco posere a druhá epizoda tak už bude pro všechny stejná.
  • Proto jakoukoliv hru od Telltale kupuju vždy až po vydání všech epizod (většinou jsou tou dobou i v akci) - na nějaké seriálové čekání bych se mohl u her vykašlat
  • gert
    No jo, to je pravda, rozhoduje se akorát jakým způsobem, sem zvědavej jak to vyřešej s koncem season 2 Walking Dead, tam už se učinilo dá se říct hodně závažný rozhodnutí a těch začátků třetí řady může bejt fakt několik, jsem zvědavej jak si s tim poraděj...
  • a ona pak přežije, nebo zemře, bez ohledu na to jak se rozhodneš
  • To, jestli nejaka postava prezije nebo zemre, mi prijde jako podstatny rozhodnuti
  • Já jsem dlouho odolával Walking Dead. Říkal jsem si, že je to moc kreslený a že zombie kokotin jsem už viděl kvanta. Pak mi to ale jednoho dne nedalo a jal jsem se zahrát si první sezónu. A pak druhou. A teď čekám na další. A koupím si wolf among us a všech další od telltales protože jsem se do nich asi zamiloval
  • jo, mely by mit v dobe vydani prvniho dilu uz minimalne v nejaky pozdni alfaverzi treti dil a vydavat to tak max jednou za tri tejdny... ja jsem ted treba nehral tejden wolf among us a uz jsem si poradne nepamatoval, co bylo predtim, po trech mesicich bych to asi potreboval zahrat znova a osvezit kompletne
  • CRYPT
    Bych radsi uvital Walking Dead a Wolf Among Us
  • Dik za info.
  • vždyť má pravdu, hry od Telltale mají vždycky stejný výsledek, ať se rozhodneš jakkoliv, možnost volby v nich je jen iluze
  • Ty jsi opravdu chytrolín. Někdy si říkám, jestli to myslíš vážně nebo trollíš.
  • No jestli si koupil pouze první epizodu (tuším že kolem 5 euro) tak ne. Pokud si zaplatil za season pass (asi 20), tak jo.
  • Nevite, jak je to s cenou? Kdyz jsem zaplatil prvni epizodu, je zbytek zdarma?
  • Jack1947
    Jo jsem zvědavý jen škoda že nemám pozici z minulé (formát hddkvůli Win7) ale tak na konci to beztak bude jen jedno možné rozšešení takže je to celkem jedno. *3*
  • souhlasím, budeme kamarádi?
  • ta grafika je strasna
  • fallanga
    Já chci Tales from the Borderlands. Ale i s tímto se spokojím.
  • milos.bohonek
    Ještě to neoznámili, Telltale většinou dávají vědět týden dva před vydáním. Ale už včera bylo pozdě, když první epizoda vyšla na konci listopadu. Ty prodlevy mi dost vadí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit