Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • začínám mít pocit že C2 bude pěkná blbost MP tak zatím rozhodně vypadá *10*
  • ...kdybych nevěděl co to je za hru, tak bych si na první pohled myslel, že je to nějaký CoD :D
  • jak to hraje na ton gamepadu to je hruza ale nic priti konzolim
    • No ty se nejdriv nauc psat.
  • No nevypadá to špatně, ale počkám si na PS3 demo (jestli se dočkám). U těhle her mě docela vadí to, že abych musel někoho zabít musím do něj vystřílet celej zásobník (viz. třeba Crysis a Section 8, vyhovuje mi HC v B:BC2) a co mi ještě vadí je killcam (já nechci vědět odkud zubatá přišla - i když nadávám, kdo mě to kur*a zabil :-)
    • Mě se libí jak to kritizujou všichni ti, co tu hru nehráli a tvrdí tu s jistotou, že se dá zabít jen plným zásobníkem. Když nemá na sobě nepřítel hozený armor, což většinou nemá stačí 3-4 kulky do trupu popřípadě přesný zásah z brokovnice/snipera. Pokud má armor je odolnější, ale jak říkal někdo, není to víc jak 10 kulek, u brokovnice nevím. Samozřejmě zásah do hlavy je smrtelný vždycky.
      • Este viac sa mi paci ze kritizuju a pritom to je len beta, ktora ma ukazat developerom chyby hry v mp :D:D:D
        • To mi připomíná, že to slavné demo Crysis 2 mi několikrát seklo celou konzoli, že jsem musel zmáčknout on/off talačítko *1*
      • To s tou výdrží odvozuju jen z toho videa (až budu mít možnost to vyzkloušet na vlastní gamepad a bude to jinak, tak se možná i omluvím :-)
    • Spades
      urcite tam bude i HC mod - bez killcamu napoved mene HP atd... akorat nema smysl davat hud pryc, kdyz ho ma dotycny v helme.
    • Pete.palis
      no ja v killcamu problem nevidim...u většiny her jde v menu nastavení kola vypnout;)
    • Crysis - pokud umis strilet staci ti 10 a min naboju
      • no a optimalni by bylo 1-3 ... ale beru ze maji fancy suit .. na druhou stranu by jeden cekal ze kdyz dokazou udelat odolny oblek tak zvladnou i prubojnejsi munici ....
  • The Gay Slay3r *1* *1*
  • Pete.palis
    Vše vypadá pěkně, ale mapy mi připadají trochu natěsnaný...mohli by být trochu rozsáhlejší (ale pokud není obsažena technika, je to zbytečný....otázka vkusu každýho hráče;)
  • Je to fake. Zkuste změnit příponu toho exe souboru na bmp a uvidíte *3*
  • ja uz sem to prosel tu hru je to ale totalny kravyna dawam ji 2/10 *11* *12* *6*
    • a to ste jeste nehrali to novy diablo.. tam se jen klika!!! *10*
      • Už vidim ty stovky myší v koši :D
    • jj a ja taky,taky sem uz hral BF3,taky sracka a Deus Ex3 taky *1* ,je to tragedie ti povim *1*
    • Spades
      I sense a troll here...
    • Nauč se psát česky
  • PC demo instaler - staci stahnout, spustit a stahne se cele demo, pak jen parit :D Servery pojedou az od pulnoci kdy skonci exkluzivita xboxu

http://hotfile.com/dl/99236964/38aaaea/crysis_2_demo_installer.rar.html
    • Je to faik. Zkuste změnit připonu toho exe souborou na bmp a uvidíte *3*
    • píše mi to, že to není kompatibilní s mým Windows...takže fake?!
      • jestli ten instaler má 4MB nebo tak nějak tak ten jsem taky zkoušel a nebyl kompatibilní s win7
  • multiplayer fps na konzoli *7* dalsi dukaz ze gamepad je primarne na jinej zanr. osobne bych to nemohl hrat kdyz vim jak omezene a spatne funguje ovladani oproti kombu klavesnice+mys
    • xbox mám od Vánoc a od tý doby mám PC jen na net. Nic se nevyrovná tomu, když si lehnu na gauč, pustím si nějakou hru (např MP demo Crysis2). Na gamepadu to byla první opravdová FPS co sem si zahrál a už sem si docela zvyknul. Sice to ještě není plynulý a někdy zazmatkuju, ale to se časem vypiluje... *1*
      • tak nejaky halocka nebo gowy primo z postele to byla basta- a ovladani supr (treba gow lip jak na gamepadu nezahrajes) ale na multak proti lidem chcu fakt neco s cim muzu pracovat bez omezeni. zamerovani mysi je jina liga *3*
        • A kdo ti říká že na Xboxu musíš hrát jen na gamepadu ? Já hraji Crysis 2 Demo ( a nejen to ) s klávesnicí a myší i na Xboxu , zapojím ho přes mého Snipera a je to. *3*
      • To můžu i s počítačem *5*
        • Uz te vidim jak tam lezis na gauci s mysi a klavesnici...ke vsemu by tam byla urcite veci odezva...
          • K pc nemůžeš připojit xbox ovladač?
            • Jistě že to jde ale to potom můžeš rovnou hrát na té konzoli ne?
        • Spades
          ale nemusi :P
    • je to o zvyku hrat mys+ klavesnice nebo gamepad. Sám jsem si dřív taky nedokázal představit fps na gamepadu, ale když se to naučíš/zvykneš tak v tom neděláš žádný rozdíl. A nechoď na mě s tím že konzole mají automíření (ano u některých her to je, ale já to mám vyplý třeba)
      • ja taky mel delsi zkusenost s hranim na konzoli, ale me je stejne pohodlnejsi/ucinejsi klasika z pc.. reakce a pohyb se da mnohem snadneji ovladat k dokonalosti. na autoaim sem ani nepomyslel *4*
    • a abych nezapomnel- ta predchozi mapa se mi libila urcite vic *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit