-
To mi připomíná, že to slavné demo Crysis 2 mi několikrát seklo celou konzoli, že jsem musel zmáčknout on/off talačítko *1*
-
A kdo ti říká že na Xboxu musíš hrát jen na gamepadu ? Já hraji Crysis 2 Demo ( a nejen to ) s klávesnicí a myší i na Xboxu , zapojím ho přes mého Snipera a je to. *3*
-
začínám mít pocit že C2 bude pěkná blbost MP tak zatím rozhodně vypadá *10*
-
Este viac sa mi paci ze kritizuju a pritom to je len beta, ktora ma ukazat developerom chyby hry v mp :D:D:D
-
To s tou výdrží odvozuju jen z toho videa (až budu mít možnost to vyzkloušet na vlastní gamepad a bude to jinak, tak se možná i omluvím :-)
-
Mě se libí jak to kritizujou všichni ti, co tu hru nehráli a tvrdí tu s jistotou, že se dá zabít jen plným zásobníkem. Když nemá na sobě nepřítel hozený armor, což většinou nemá stačí 3-4 kulky do trupu popřípadě přesný zásah z brokovnice/snipera. Pokud má armor je odolnější, ale jak říkal někdo, není to víc jak 10 kulek, u brokovnice nevím. Samozřejmě zásah do hlavy je smrtelný vždycky.
-
Už vidim ty stovky myší v koši :D
-
Jistě že to jde ale to potom můžeš rovnou hrát na té konzoli ne?
-
K pc nemůžeš připojit xbox ovladač?
-
No ty se nejdriv nauc psat.
-
...kdybych nevěděl co to je za hru, tak bych si na první pohled myslel, že je to nějaký CoD :D
-
urcite tam bude i HC mod - bez killcamu napoved mene HP atd... akorat nema smysl davat hud pryc, kdyz ho ma dotycny v helme.
-
no a optimalni by bylo 1-3 ... ale beru ze maji fancy suit .. na druhou stranu by jeden cekal ze kdyz dokazou udelat odolny oblek tak zvladnou i prubojnejsi munici ....
-
jak to hraje na ton gamepadu to je hruza ale nic priti konzolim
-
Uz te vidim jak tam lezis na gauci s mysi a klavesnici...ke vsemu by tam byla urcite veci odezva...
-
no ja v killcamu problem nevidim...u většiny her jde v menu nastavení kola vypnout;)
-
Crysis - pokud umis strilet staci ti 10 a min naboju
-
No nevypadá to špatně, ale počkám si na PS3 demo (jestli se dočkám). U těhle her mě docela vadí to, že abych musel někoho zabít musím do něj vystřílet celej zásobník (viz. třeba Crysis a Section 8, vyhovuje mi HC v B:BC2) a co mi ještě vadí je killcam (já nechci vědět odkud zubatá přišla - i když nadávám, kdo mě to kur*a zabil :-)
-
The Gay Slay3r *1* *1*
-
Vše vypadá pěkně, ale mapy mi připadají trochu natěsnaný...mohli by být trochu rozsáhlejší (ale pokud není obsažena technika, je to zbytečný....otázka vkusu každýho hráče;)