-
multiplayer fps na konzoli *7* dalsi dukaz ze gamepad je primarne na jinej zanr. osobne bych to nemohl hrat kdyz vim jak omezene a spatne funguje ovladani oproti kombu klavesnice+mys
-
Jen se bojim aby tim koncem exklusivity pro x360 nebylo mysleno vydani dema pro jen PS3 :D
-
Končí exkluzivita dema pro xbox. To znamená, že demo může už být dostupné i pro jiné platformy.
-
Zítra bohužel demo na PC nevychází, jen končí demo na Xbox :((
-
ja se jen bojim, že budou tací hráči kteří u toho budou sedět od rána do večera (rána) a budou mít oproti ostatním spoustu lepších vylepšení
-
Jsem přesvědčen, že hra bude výborně optimalizovaná. Vzhledem ke kvalitě obrazu určitě. Jednička byla bezesporu špatně optimalizovaná, i přes ty orgie. Hlavně na výkon procesoru to bylo krutý. Na dvojku bude stačit mainstream PC, něco jako máš ty. Karty jako gtx 460/radeon 6850 atd to určitě zvládnou naplno v nějakým běžným nižším rozlišení. A nemyslím, že slabý výkon konzolí nějak nějak moc ubral vývojářům z plachet. PC verze bude o mnoho lépe vypadat. Si vem např. Metro 2033, v nejvyší kvalitě nesrovnatelné s konzolovou verzí. Grafika bude určitě perfektní a hratelnost samozřejmě taky. Už samotný nanooblek je věcička, které hodně přidává na hratelnosti. Střílení není tak sterilní jako např. v CoD. Taky to chce trochu těžší ovládání zbraní, na tak arkádově směšné jak ve výše uvedené sérii. Stejně je jasné, že Crytek neumí vydat špatnou hru a tohle nebude vyjímka.
-
sakra a já se dostanu k PC až v pondělí *7*
-
Tak aspoň že zejtra jsou prázdniny.To bude dlouhej den *2* Jsem zvědavej co dokáže muj stroj(4Gb,Q6600 3,33 Gtx 465)
-
zítra :)
-
Najradšej by som si prečítal:Stahujte PC demo crysis 2! *1*
-
Jako vypadá to celkem zajímavě ten multiplayer by nemusel být nejhorší...parádní zvuky zbraní už v jedničce se mi líbili a tady je to taky dobrý.
-
Však jo tam jde jen o tu mapu... a né o to jak hraje týpek.
-
Mě to nijak nevadí, aspoň jsem si prohledl mapu
-
až 4. února skončí exkluzivita xboxového dema, tzn. ze zitra bude PC BETA? :) doufam ze jo
-
To je to jediný co jsi si z toho videa odnesl?
-
Tragédie. Ten snad drží gamepad v ruce poprvé v životě...