-
a to ste jeste nehrali to novy diablo.. tam se jen klika!!! *10*
-
tak nejaky halocka nebo gowy primo z postele to byla basta- a ovladani supr (treba gow lip jak na gamepadu nezahrajes) ale na multak proti lidem chcu fakt neco s cim muzu pracovat bez omezeni. zamerovani mysi je jina liga *3*
-
ja taky mel delsi zkusenost s hranim na konzoli, ale me je stejne pohodlnejsi/ucinejsi klasika z pc.. reakce a pohyb se da mnohem snadneji ovladat k dokonalosti. na autoaim sem ani nepomyslel *4*
-
jj a ja taky,taky sem uz hral BF3,taky sracka a Deus Ex3 taky *1* ,je to tragedie ti povim *1*
-
I sense a troll here...
-
ale nemusi :P
-
Je to fake. Zkuste změnit příponu toho exe souboru na bmp a uvidíte *3*
-
Je to faik. Zkuste změnit připonu toho exe souborou na bmp a uvidíte *3*
-
Nauč se psát česky
-
To můžu i s počítačem *5*
-
ja uz sem to prosel tu hru je to ale totalny kravyna dawam ji 2/10 *11* *12* *6*
-
xbox mám od Vánoc a od tý doby mám PC jen na net. Nic se nevyrovná tomu, když si lehnu na gauč, pustím si nějakou hru (např MP demo Crysis2). Na gamepadu to byla první opravdová FPS co sem si zahrál a už sem si docela zvyknul. Sice to ještě není plynulý a někdy zazmatkuju, ale to se časem vypiluje... *1*
-
jestli ten instaler má 4MB nebo tak nějak tak ten jsem taky zkoušel a nebyl kompatibilní s win7
-
píše mi to, že to není kompatibilní s mým Windows...takže fake?!
-
Jestli se pletu tak to je jenom dobře :))
-
jak psali kluci výš, tak demo je, ale servery nejsou zatím zapnutý
EDIT: No ale vypadá to, že to demo na pc o kterém všichni mluví je prý fake. Chtělo by to někdo aby to potvrdil že mu to jede, respektive že má vůbec nějaké demo ze kterýho dostane víc jak rar s názvem crysis2 -
je to o zvyku hrat mys+ klavesnice nebo gamepad. Sám jsem si dřív taky nedokázal představit fps na gamepadu, ale když se to naučíš/zvykneš tak v tom neděláš žádný rozdíl. A nechoď na mě s tím že konzole mají automíření (ano u některých her to je, ale já to mám vyplý třeba)
-
PC demo instaler - staci stahnout, spustit a stahne se cele demo, pak jen parit :D Servery pojedou az od pulnoci kdy skonci exkluzivita xboxu
http://hotfile.com/dl/99236964/38aaaea/crysis_2_demo_installer.rar.html -
Může...neříkam že si jsem na 100% jistý ale četl jsem na oficiální fanstránce na FB tohe,:,, Just a reminder that the Crysis 2 Xbox 360 demo ends on Friday, February 4th.".Navíc si myslím že kdyby mělo vyjít demo na další platformu, ať už PC, nebo PS3, tak by to bylo někde oficiálně zveřejněné. Vždyť když vycházelo demo na Xbox tak to bylo na internetu taky pár dnů předem.
-
a abych nezapomnel- ta predchozi mapa se mi libila urcite vic *3*